Detalii din culise despre Prințul Harry și Meghan Markle la Global Citizen Live. Ce au observat imediat fanii Ducilor de Sussex

Prințul Harry și Meghan Markle au atras atenția la evenimentul Global Citizen Live, atât pe scenă, cât și în culise. Cei prezenți și fanii din întreaga lume au observat un detaliu important în vestimenția Ducesei de Sussex, pe care mulți l-au considerat a fi un omagiu adus Prințesei Diana.

Publicat: 30 septembrie 2021, 8:21

Prințul Harry și Meghan Markle au avut prima ieșire oficială publică de la nașterea lui Lilibet, prima fiică a cuplului. Ducii de Sussex s-au folosit de platforma imensă pe care o au pentru a atrage atenția asupra unor probleme presante din lume, în cadrul evenimentului Global Citizen Live.

Cei doi au vorbit despre importanța distribuirii echitabile a vaccinului la nivel mondial, printre alte subiecte importante.

Dincolo de discursul lor de pe scenă, cei prezenți au putut observa mici detalii despre Ducii de Sussex, din culisele evenimentului, potrivit People

Detalii din culise despre Prințul Harry și Meghan Markle, la evenimentul Global Citizen Live

Printre celelalte vedete prezente la evenimentul Global Citizen Live, din Central Park, s-au numărat diva latino Jennifer Lopez și trupa Coldplay.

Prințul Harry și Meghan Markle au atras, însă, atenția. Nu doar discursul lor a atras privirile, ci și micile detalii ce au fost observate de cei prezenți. 

Potrivit unor surse, Ducii de Sussex „erau axați clar pe ce voiau să transmită. Au condus discursul despre distribuirea echitabilă a vaccinului”. 

Atunci când Ducii de Sussex au fost observați de primele rânduri din mulțimea adunată în Central Park, înainte să urce pe scenă, spectatorii au fost extrem de încântați.

„Ca mulțimea să aibă atât de multă energie și să fie atât de atentă, atât de devreme, spune multe despre cum oamenii voiau să audă ce aveau ei de spus,” a declarat o sursă. 

Timp de șase minute, cuplul a vorbit despre cum companiile farmaceutice trebuie să împărtășească „rețeta” pentru vaccinuri. Astfel, susține Prințul Harry, mai multe țări le-ar putea produce local. 

Se pare că mulțimea a fost foarte atentă la discursul susținut de Prințul Harry și meghan Markle la Global Citizen Live. 

„Atunci când a spus „soția mea” în discurs, mulțimea a înnebunit cu țipete. A părut timid și după a strâns-o în brațe. Mulțimii i-a plăcut la nebunie,” a continuat o altă sursă. 

Se pare că Prințul Harry și Meghan Markle au petrecut mai mult timp în culise după discursul lor. Ei au stat la poze cu ceilalți invitați înainte să se urce într-un cart de golf, folosit pentru a transporta vedetele în afară ariei evenimentului. 

Meghan Markle i-a adus un omagiu Prințesei Diana cu ținuta pe care a purtat-o la Global Citizen Live

După discursul susținut la Global Citizen Live, Meghan Markle a fost surprinsă cu un accesoriu care a atras atenția tuturor.

Pentru eveniment, Ducesa de Sussex a ales să poarte o rochie albă, cu ornamente în formă de flori pe umeri și deasupra genunchilor.

După Global Citizen Live, Meghan a accesorizat ținuta cu o haină neagră și o geantă importantă. De culoare neagră, geanta Lady D-Lite, a casei Dior, una dintre preferatele Prințesei Diana. 

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Prințul Harry și Meghan Markle coboară scările după Global Citizen Live. El poartă un costum negru, ea poartă o rochie albă, o haină neagră și geanta Lady Dior
După ce au urcat pe scena evenimentului Global Citizen Live, Prințul Harry și Meghan Markle au fost surprinși de paparazzi. Fanii au observat că Ducesa de Sussex a purtat o geantă Lady Dior, un omagiu adus Prințesei Diana / Profimedia Images

Inițial, acest model de geantă s-a numit Chouchou și a fost creat în 1994. În 1995, soția lui Jacques Chirac i-a dăruit-o Dianei.

„Prințesa Inimilor” a purtat-o atât de des din acel moment, încât geanta a fost redenumită Lady Dior (sau Lady Di), în onoarea Dianei. 

După discursul susținut de Prințul Harry și Meghan Markle la Global Citizen Live, Ducesa a fost surprinsă cu varianta D-Lite a genții, ce a fost introdusă în 2019. 

Mulți fani s-au grăbit să complimenteze ținuta, pe care au considerat-o un omagiu adus de Meghan Markle Prințesei Diana. 

În timpul vizitei din New York, Meghan a mai purtat un accesoriu ce a fost asociat cu Prințesa Diana. Ea a optat pentru un ceas de aur Cartier, ce a aparținut chiar „Prințesei Inimilor”. Ducesa a purtat des ceasul în ultimii ani, deși Prințul William l-a primit moștenire după moartea mamei sale din 1997. 

Ani mai târziu, el i-ar fi dat ceasul Prințului Harry în schimbul inelului de logodnă al mamei. Prințul William l-a folosit ulterior pentru a o cere în căsătorie pe Kate.

RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Actrița Renee Zellweger într-o cămașă albă și cu un sacou negru la Gala Premiilor Oscar
Divertisment
Renée Zellweger este de nerecunoscut. Cum a fost surprinsă actrița pe platourile de filmare din New Orleans
Actrița Renée Zellweger este de nerecunoscut în cel mai nou rol pe care îl interpretează. Vedeta în vârstă de 52 de ani a fost surprinsă pe platourile de filmare din New Orleans, în timp...
2
O zână frumoasă, în rochie roșie, elegantă, care se află pe lista cu zodii care se vor îndrăgosti de un prieten pe data de 14 octombrie 2021
Horoscop
Zodii care se vor îndrăgosti de un prieten pe data de 14 octombrie 2021. 3 nativi care dau frâu liber sentimentelor
Odată ce Luna e în Vărsător, talentul, bunătatea, individualitatea și compasiunea sunt cuvintele de ordine pentru anumiți nativi ai zodiacului. Acest lucru înseamnă că sunt zodii care simt nevoia să aibă pace și dragoste...
3
Hailey Bieber a participat la evenimentul organizat de Tiffany & Co, din anul 2018. A purtat o rochie albă, fără bretele. Fundal albastru deschis
Divertisment
Hailey Bieber a făcut o greșeală vestimentară faimoasă. Cum a fost surprinsă pe stradă
Hailey Bieber a făcut o greșeală vestimentară faimoasă. Soția lui Justin Bieber a fost surprinsă de paparazzi pe stradă, într-o ținută cu un detaliu care a atras atenția fotografilor. Hailey Bieber (Hailey Rhode Baldwin...
4
Cântărața Halsey cu părul roz prins într-o coadă lejeră, după ce a purtat o ținută all black, cu papion la gât și cămașă albă
Divertisment
Halsey a purtat o ținută all black. Ce imagini a distribuit cântăreața pe rețelele sociale
Halsey a purtat o ținută all black și a atras atenția tuturor. Cântăreața a fost surprinsă pe străzile din New York în timp ce se îndrepta la un show de televiziune, Saturday Night Live,...
5
Jennifer Lopez într-o rochie albă în brațele lui Ben Affleck la costum la Festivalul de Film de la Veneția 2021
Divertisment
Jennifer Lopez a adoptat un trend nou. Ce a purtat vedeta la întâlnirea cu Ben Affleck
Jennifer Lopez și Ben Affleck au ieșit la o nouă întâlnire. După ce și-au făcut apariția pe covorul roșu la premiera filmului The Last Duel din New York, cei doi au decis să mai...
PARTENERI
×