Reclamă

Detalii din culise despre Prințul Harry și Meghan Markle la Global Citizen Live. Ce au observat imediat fanii Ducilor de Sussex

Prințul Harry și Meghan Markle au atras atenția la evenimentul Global Citizen Live, atât pe scenă, cât și în culise. Cei prezenți și fanii din întreaga lume au observat un detaliu important în vestimenția Ducesei de Sussex, pe care mulți l-au considerat a fi un omagiu adus Prințesei Diana.

Publicat: 30 septembrie 2021, 8:21

Prințul Harry și Meghan Markle au avut prima ieșire oficială publică de la nașterea lui Lilibet, prima fiică a cuplului. Ducii de Sussex s-au folosit de platforma imensă pe care o au pentru a atrage atenția asupra unor probleme presante din lume, în cadrul evenimentului Global Citizen Live.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cei doi au vorbit despre importanța distribuirii echitabile a vaccinului la nivel mondial, printre alte subiecte importante.

Dincolo de discursul lor de pe scenă, cei prezenți au putut observa mici detalii despre Ducii de Sussex, din culisele evenimentului, potrivit People

Detalii din culise despre Prințul Harry și Meghan Markle, la evenimentul Global Citizen Live

Printre celelalte vedete prezente la evenimentul Global Citizen Live, din Central Park, s-au numărat diva latino Jennifer Lopez și trupa Coldplay.

Prințul Harry și Meghan Markle au atras, însă, atenția. Nu doar discursul lor a atras privirile, ci și micile detalii ce au fost observate de cei prezenți. 

Reclamă

Potrivit unor surse, Ducii de Sussex „erau axați clar pe ce voiau să transmită. Au condus discursul despre distribuirea echitabilă a vaccinului”. 

Atunci când Ducii de Sussex au fost observați de primele rânduri din mulțimea adunată în Central Park, înainte să urce pe scenă, spectatorii au fost extrem de încântați.

Reclamă

„Ca mulțimea să aibă atât de multă energie și să fie atât de atentă, atât de devreme, spune multe despre cum oamenii voiau să audă ce aveau ei de spus,” a declarat o sursă. 

Timp de șase minute, cuplul a vorbit despre cum companiile farmaceutice trebuie să împărtășească „rețeta” pentru vaccinuri. Astfel, susține Prințul Harry, mai multe țări le-ar putea produce local. 

Se pare că mulțimea a fost foarte atentă la discursul susținut de Prințul Harry și meghan Markle la Global Citizen Live. 

„Atunci când a spus „soția mea” în discurs, mulțimea a înnebunit cu țipete. A părut timid și după a strâns-o în brațe. Mulțimii i-a plăcut la nebunie,” a continuat o altă sursă. 

Se pare că Prințul Harry și Meghan Markle au petrecut mai mult timp în culise după discursul lor. Ei au stat la poze cu ceilalți invitați înainte să se urce într-un cart de golf, folosit pentru a transporta vedetele în afară ariei evenimentului. 

Meghan Markle i-a adus un omagiu Prințesei Diana cu ținuta pe care a purtat-o la Global Citizen Live

După discursul susținut la Global Citizen Live, Meghan Markle a fost surprinsă cu un accesoriu care a atras atenția tuturor.

Pentru eveniment, Ducesa de Sussex a ales să poarte o rochie albă, cu ornamente în formă de flori pe umeri și deasupra genunchilor.

După Global Citizen Live, Meghan a accesorizat ținuta cu o haină neagră și o geantă importantă. De culoare neagră, geanta Lady D-Lite, a casei Dior, una dintre preferatele Prințesei Diana. 

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Prințul Harry și Meghan Markle coboară scările după Global Citizen Live. El poartă un costum negru, ea poartă o rochie albă, o haină neagră și geanta Lady Dior
După ce au urcat pe scena evenimentului Global Citizen Live, Prințul Harry și Meghan Markle au fost surprinși de paparazzi. Fanii au observat că Ducesa de Sussex a purtat o geantă Lady Dior, un omagiu adus Prințesei Diana / Profimedia Images

Inițial, acest model de geantă s-a numit Chouchou și a fost creat în 1994. În 1995, soția lui Jacques Chirac i-a dăruit-o Dianei.

„Prințesa Inimilor” a purtat-o atât de des din acel moment, încât geanta a fost redenumită Lady Dior (sau Lady Di), în onoarea Dianei. 

După discursul susținut de Prințul Harry și Meghan Markle la Global Citizen Live, Ducesa a fost surprinsă cu varianta D-Lite a genții, ce a fost introdusă în 2019. 

Mulți fani s-au grăbit să complimenteze ținuta, pe care au considerat-o un omagiu adus de Meghan Markle Prințesei Diana. 

În timpul vizitei din New York, Meghan a mai purtat un accesoriu ce a fost asociat cu Prințesa Diana. Ea a optat pentru un ceas de aur Cartier, ce a aparținut chiar „Prințesei Inimilor”. Ducesa a purtat des ceasul în ultimii ani, deși Prințul William l-a primit moștenire după moartea mamei sale din 1997. 

Ani mai târziu, el i-ar fi dat ceasul Prințului Harry în schimbul inelului de logodnă al mamei. Prințul William l-a folosit ulterior pentru a o cere în căsătorie pe Kate.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 15 aprilie – 21 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
În această perioadă, mulți dintre nativi se vor reîntoarce la credințele din trecut. Există o singură zodie care va descoperi că suferă de oboseală cronică, iar aceasta va trebui să ia o pauză prelungită....
2
O femeie frumoasă care poartă o rochie roz și simbolizează una dintre acele zodii energice
Horoscop
Cele mai energice zodii. Ei sunt nativii cu o forță interioară de invidiat
Te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai energice zodii? Acești nativi au o forță interioară de invidiat. Reușesc să facă față tuturor provocărilor și aduc zâmbetul pe buzele oamenilor din viața lor. Ei sunt...
3
fată îmbrăcată în culori deschise pe un fundal bleu
Horoscop
Culoarea zodiei Gemeni. Nuanțele care îți poartă noroc dacă ești în această zodie
Fiecare nativ în parte are trăsături specifice, dar și lucruri care îi plac în mod deosebit și i se potrivesc mănușă. Află care este culoarea zodiei Gemeni și vezi cum poți să o porți...
4
Jennifer Lopez într-un crop top verde în timp ce își ascunde abdomenul cu ajutorul unei poșete
Divertisment
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Cum și-a pus timpul amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Timpul pare că și-a pus amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez. Vedeta latino a făcut spectacol atunci când a apărut pe străzile din New York. Totul s-a...
5
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și ține într-un cerc armonios mai multe frunze aurii
Horoscop
Zodii care iubesc liniștea. Ei sunt nativii care evită situațiile dramatice
Există unele zodii care iubesc liniștea și evită pe cât se poate situațiile dramatice. Acești nativi se feresc de persoanele care tind să fie vampiri energetici. Ei au nevoie de oameni sinceri în viața...
PARTENERI
×