Reclamă

Jennifer Lopez a strălucit la Global Citizen Live. Salopeta purtată de artistă a atras toate privirile

Jennifer Lopez a strălucit la Global Citizen Live. Artista i-a uimit pe toți cei prezenți la evenimentul din New York. Fotografiile cu ea sunt peste tot în presă, mai ales că evenimentul are un scop nobil. Toți cei prezenți au avut parte de atenție deosebită din partea presei.

Publicat: 28 septembrie 2021, 8:25 / Actualizat: 1 octombrie 2021, 18:02

Cântăreața Jenny From the Block a urcat pe scenă pentru o reprezentațe alături de dansatorii săi. Artista s-a îmbrăcat într-o salopetă personalizată de Dolce & Gabbana. Ținuta dintr-o singură piesă, cu broderie aurie a pus în evidență bustul generos al divei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jennifer Lopez a strălucit la Global Citizen Live

Jennifer Lopez și-a completat look-ul cu o șapcă de baseball, și ea tot cu detalii aurii. La capitolul încălțăminte, Lopez a optat pentru o pereche de cizme negre, clasice. Încălțările până la genunchi au dat o notă aparte ținutei, iar vedeta a pus în scenă o reprezentație de senzație.

Când vine vorba despre încălțăminte, JLo apare adesea în spectacole cu pantofi cu platformă. Preferatele ei sunt de obicei stilurile neutre cu tălpi groase de la Slick Woods x The Kooples, Alexander McQueen și René Caovilla. De multe ori însă optează pentru mărci atletice de top precum Reebok, Adidas și Nike, scrie Footwearnews.com.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

JLo, ținută spectaculoasă, pe scena Global Citizen Live, într-o ținută strălucitoare
Global Citizen Live este o transmisie anuală live, desfășurată timp de 24 de ore / Profimedia Images
Reclamă

Pentru evenimente de covor roșu, vedeta preferă sandale cu barete subțiri de la Bottega Veneta, Femme LA, Christian Louboutin și alte mărci de top. Lopez a proiectat, de asemenea, numeroase perechi la modă pentru propria colecție JLO Jennifer Lopez la DSW, lansată în toamna anului trecut.

La concert, vedeta a interpretat piese precum Jenny from the Block, Cambia el Paso, All I Have, I’m Real și Ain’t It Funny, precum și cel mai recent single al său, On My Way.

Global Citizen Live este o transmisie anuală live, desfășurată timp de 24 de ore. Aceasta include evenimente și spectacole ale artiștilor internaționali pentru a strânge fonduri care să ajute țările nevoiașe. Evenimentul din acest an a inclus spectacole cu Billie Eilish, Camila Cabello, Coldplay, Demi Lovato, Lizzo, Lorde, Shawn Mendes și mulți alții.

Reclamă

La eveniment au fost, de asemenea prezenți mai mulți activiști, filantropi, lideri de corporații și alte personalități care lucrează pentru a ajuta în campania Planului de redresare pentru cetățenia globală. Scopul este încetarea COVID-19 și criza foamei, precum și creșterea nivelului de învățământ, de protecție mediului și echitate globală.

JLo, întâlnire cu Ben Affleck după concert

JLo s-a întâlnit mai apoi cu Ben Affleck în New York în urma declarației ei că s-a gândit mereu la el și a „avut dragostea în minte” în timpul concertului de la Global Citizen Live. Artista a atras din nou toate privirile cu ținuta ei, un costum în carouri, verde. În timpul plimbării din Parcul Madison Square, cei doi au fost mereu foarte afectuoși.

JLo și Ben Affleck, de mână la plimbare prin New York
Lopez și Affleck au mers la începutul acestei luni pe covorul roșu pentru prima dată de la relația lor anterioară din 2002 / Profimedia Images

Lopez și Affleck au mers la începutul acestei luni pe covorul roșu pentru prima dată de la relația lor anterioară din 2002, care s-a încheiat în 2004. Au fost văzuți la Festivalul Internațional de Film de la Veneția 2021. JLo și actorul au mers la debutul celui mai recent film al lui Ben Affleck, The Last Duel.

Cei doi și-au reluat povestea de iubire la începutul acestui an. Acest lucru s-a întâmplat după ce artista s-a despărțit de fostul său logodnic, Alex Rodriguez.

„Amândoi sunt îndrăgostiți nebunește. Nu vor să mai renunțe la iubirea lor de această dată”, a declarat o sursă pentru US Weekly luna trecută. Se pare că cei foi vorbesc din ce în ce mai serios despre căsătorie.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O zână cu aripi, care stă speriată la pământ
Horoscop
Zodii care preferă să trăiască singure. Nativii care se simt mai bine atunci când au intimitate
Există atât de multe lucruri care merită spuse despre viața personală atunci când locuiești singură. Pacea și liniștea, filmele preferate, ora de culcare târzie și faptul că nu trebuie să dai nimănui nicio explicație....
2
Bianca Censori și Kanye West într-o mașină privată
Divertisment
Bianca Censori a purtat o ținută transparentă și a fost la un pas de un accident vestimentar. Partenera lui Kanye West a avut o apariție îndrăzneață
Bianca Censori a purtat o ținută transparentă și a fost la un pas de un accident vestimentar. Partenera lui Kanye West a avut o apariție îndrăzneață pe străzile din Los Angeles. Imaginile cu diva...
3
O femeie îmbrăcată într-o rochie roșie, impunătoare
Horoscop
Cele mai norocoase zodii în funcție de luna în care s-au născut. Ei sunt fericiții zodiacului
Astrologii ne spun că data nașterii are un rol aparte în doza de noroc cu care ne neștem. Însă te-ai întrebat vreodată care dintre lunile anului poartă mai mult noroc? În acest articol, vei...
4
O femeie tânără cu ochelari de soare la ochi și un ruj portocaliu pe buze
Frumusețe
Nuanțele de ruj care te îmbătrânesc. De ce culori să te ferești, potrivit specialiștilor
Uneori este suficient să accentuezi buzele cu ruj pentru a te simți mai încrezătoare în sine. Această metodă va atrage o mulțime de priviri asupra ta, lucru care te va face să te simți...
5
Charles Spencer surprins într-o fotografie portret la Althorp House
Divertisment
Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana spune că este îngrijorat
Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana este îngrijorat pentru soția Prințului William. Charles a oferit mai multe informații într-un interviu recent. Charles Spencer a vorbit...
PARTENERI
×