Reclamă

Jennifer Lopez și Ben Affleck, întâlnire romantică alături de copii. Cum au fost surprinși cei doi seara

Jennifer Lopez și Ben Affleck au fost surprinși la o nouă ieșire romantică alături de copiii lor. După ce au fost fotografiați în ținute elegante în Europa, cei doi au revenit în Statele Unite ale Americii, unde s-au bucurat de o seară relaxată alături de familii.

Publicat: 26 septembrie 2021, 7:32

Jennifer Lopez și Ben Affleck au atras atenția publicului internațional atunci când au anunțat că au reluat relația romantică pe care au încheiat-o în urmă cu aproape 20 de ani. De atunci, cei doi au fost surprinși des în public împreună, uneori alături de copii.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

La scurt timp de la debutul lor oficial pe covorul roșu, în calitate de cuplu, Jennifer și Ben au avut o întâlnire romantică, scrie Page Six.

Acompaniați de copiii lor din relații anterioare, cei doi s-au bucurat de o seară romantică la un cinematograf în aer liber.

Jennifer Lopez și Ben Affleck au fost surprinși în timpul unei întâlniri romantice 

Lopez și Affleck și-au dus copiii la un cinematograf în aer liber din Los Angeles. Aceștia au urmărit filmul „School of Rock”. 

După ce și-au încântat fanii cu ținutele luxoase pe care le-au purtat la Festivalul de Film de la Veneția, Jennifer Lopez și Ben Affleck au optat pentru haine confortabile pentru întâlnirea romantică. 

Reclamă

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Jennifer Lopez și Ben Affleck la o întâlnire romantică la un cinematograf în aer liber din Los Angeles. Ea poartă blugi, bluză albă, el e îmbrăcat în negru
Ben Affleck și Jennifer Lopez s-au bucurat de o seară liniștită alături de copii / Profimedia

Ben a purtat o ținută de culoare închisă, cu tricou, jachetă, pantaloni și pantofi sport în nuanțe de negru. Jennifer a optat pentru o pereche de pantaloni largi de denim, o bluză albă și un pulover supradimensionat de aceeași culoare. Ea a accesorizat ținuta cu pantofi sport albi și o geantă crem cu motive florale roz. 

Reclamă

Nu e prima dată când Lopez, 52 de ani, și Affleck, 49 de ani, au petrecut seri împreună alături de copii. În luna august, cele două familii s-au reunit pentru a merge la piesa Hamilton. 

Jennifer și Ben ar vrea să își cumpere o casă împreună 

Potrivit Us Weekly, Jennifer Lopez și Ben Affleck ar vrea să își cumpere o casă împreună. Cei doi ar vrea o locuință în zona Los Angeles, potrivit unor surse. 

„Acum, se îndreaptă către Texas, unde vor locui împreună cât timp Ben filmează noul său proiect,” susține sursa. „Dar căută în continuare o proprietate în Los Angeles, care va fi baza lor principală în timp ce se bucură de călătorii în toată lumea.” 

Lopez și Affleck au avut inițial o relație în perioada 2002 – 2004, înainte să aibă copii. Când s-au logodit inițial, Jennifer a primit un inel de 2.5 milioane de dolari, cu un diamant roz. Se pare că apropiații se așteaptă la o nouă logodnă de această dată. 

„Lucrurile sunt din ce în ce mai bune pentru J.Lo și Ben. Sunt atât de îndrăgostiți și se vor logodi oficial în curând,” a declarat o sursă la începutul acestei luni. „Amândoi sunt implicați sută la sută și vor să-și petreacă restul vieții împreună. Nici măcar nu le trece prin cap să nu fie împreună pe termen lung.”

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×