Reclamă

Ben Affleck și JLo au purtat ținute asemănătoare. Ce haine au ales și cum s-au completat cei doi

Ben Affleck și JLo au purtat ținute asemănătoare la cea mai recentă ieșire în public. Cei doi și-au reluat povestea de dragoste în acest an, după 17 ani de la anularea logodnei lor.

Publicat: 27 august 2021, 7:08

Jennifer Lopez și Ben Affleck sunt extrem de atenți unul cu celălalt. Acest lucru se vede la cea mai recentă apariție în public. Artista în vârstă de 52 de ani și actorul de 49 de ani au fost fotografiați îmbrăcați la fel. Ei se țineau de mână și mergeau la Westfield Mall din Los Angeles.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ben Affleck și JLo au purtat ținute asemănătoare

Jennifer Lopez a optat pentru o fustă midi, în carouri, la care a asortat o bluză neagră. Vedeta a completat ținuta cu o pereche de pantofi stiletto, care i-au pus în evidență picioarele tonifiate. JLo dă o notă de eleganță și rafinament fiecărei ținute pe care o poartă. Acum chiar și ochelarii de soare cu rame mari au fost aleși cu atenție.

Ben Affleck nu s-a lăsat nici el mai prejos și a purtat pentru întâlnirea cu iubita sa o pereche de blugi gri, o cămașă închisă la culoare și niște pantofi din piele, negri. În ciuda faptului că formează unul dintre cele mai urmărite cupluri ale momentului, Jennifer Lopez și Ben Affleck au arătat și s-au purtat ca orice alt cuplu de îndrăgostiți care merge la mall, scrie DailyMail.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Jennifer Lopez și Ben Affleck, fotografiați în timp ce intră într-un mall din Los Angeles și poartă ținute asemănătoare
Ben Affleck nu s-a lăsat nici el mai prejos și a purtat pentru întâlnirea cu iubita sa o pereche de blugi gri, o cămașă închisă la culoare și niște pantofi din piele / Profimedia Images
Reclamă

Cei doi sunt mai mereu împreună după ce și-au reluat relația la începutul lunii aprilie a acestui an. Recent, Ben Affleck a stârnit o mulțime de speculații după ce a fost fotografiat într-un magazin celebru de bijuterii, în timp ce admira vitrina cu inele de logodnă. Un membru al magazinului a spus că actorul se afla acolo de fapt pentru a termina una dintre sarcinile unui joc outdoor pe care îl făcea cu familia sa.

Actorul a fost fotografiat zilele trecute cu un pix și o bucată de hârtie în fața vitrinei cu inele cu diamante. Acesta îi avea alături pe fiul de 9 ani, Samuel și mama sa: „S-au împărțit în echipe. Fiicele sale erau într-o echipă, iar Ben, Sam și mama sa într-o altă echipă”, a spus o sursă pentru E!.

Detalii mai puțin cunoscute despre actor

Reclamă

„Au mers în jurul mall-ului. Au ajuns în diferite magazine, trecând pe listă fiecare dintre obiectele pe care le-au găsit. Una dintre opriri a fost în Tiffany și au trebuit să găsească ceva în magazin. Ben a intrat cu fiul său și cu mama lui. Au găsit repede ceea ce aveau nevoie și au ieșit. Ben a ținut un stilou și a eliminat obiectul de pe listă.”

Ben a cerut-o prima dată în căsătorie pe Jennifer a fost în anul 2002, iar atunci a ales un diamant roz, de 6.1 carate, cu multe tăieturi, care a costat 1,2 milioane de dolari. Nu numai că cei doi sunt din nou împreună dupa aproape două decenii. Acum și prețul diamantului colorat este mult mai mare. H&T Pawnbrokers apreciază în mod expert inelul mult discutat la aproape 12 milioane de dolari.

Nu se știe clar dacă Jennifer Lopez mai are inelul din anul 2002. Fostul ei publicist Rob Shuter nu crede că i l-a înapoiat lui Ben Affleck: „Din câte știu, Jen nu a returnat niciodată inelul! Deci, dacă lucrurile merg mai departe cu ei, Doamne, ea are deja cel mai frumos inel pe care l-am văzut. Este absolut uimitor”, a declarat acesta pentru Access Daily.

Jennifer a prezentat inelul spectaculos de pe covorul roșu la premiera producției Gigli în iulie 2003.

inelul de logodnă al lui Jennifer Lopez în timp ce aceasta îl prezintă camerelor de fotografiat pe covorul roșu
Inelul de logodnă al artistei este estimat în prezent la o valoare de aproximativ 11 milioane de dolari / Getty Images

Cuplul nu a reușit niciodată să ajungă în fața altarului. Cu o zi înainte de nunta lor din septembrie a acelui an, au anunțat că au amânat ceremonia. Până în ianuarie 2004 s-a confirmat că s-au despărțit.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×