Reclamă

Ben Affleck și-a sărbătorit ziua de naștere cu copiii. De ce a lipsit JLo

Ben Affleck și-a sărbătorit ziua de naștere cu copiii. Actorul a celebrat cei 49 de ani, reunindu-se cu cei trei copii ai săi în cartierul Pacific Palisades din Los Angeles. Iubitul lui Jennifer Lopez a purtat o ținută lejeră cu tricou albastru, blugi negri și pantofi sport, scrie DailyMail.

Publicat: 18 august 2021, 8:12 / Actualizat: 18 august 2021, 12:53

Ben i-a avut alături pe cei trei copii ai săi, Seraphina, Samuel și Violet, din relația cu actrița Jennifer Garner. Affleck a pus punct relației cu actrița în 2018. Recent, TMZ a dat informația potrivit căreia actorul plănuiește în mare secret o călătorie cu JLo în afara orașului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ben Affleck și-a sărbătorit ziua de naștere

Cei doi au reînceput să-și trimită mesaje în luna februarie a acestui an. Relația lor a reintrat în atenția presei la începutul lunii aprilie, după ce artista și-a anunțat oficial despărțirea de Alex Rodriguez. Ben Affleck și JLo au fost văzuți ultima dată împreună săptămâna trecută. Ei au luat cina cu fiica de 13 ani a vedetei, Emme, din relația cu Marc Anthony.

Planurile celor doi sunt să se mute împreună. Lopez și Affleck au căutat, de asemenea, proprietăți pe lacul Toluca și în Beverly Hills în intervalul de 40 și 80 de milioane de dolari, conform TMZ.

Cântăreața și-a încheiat oficial logodna de doi ani cu comentatorul Fox Sports Alex Rodriguez pe 15 aprilie și, de atunci, l-a șters de pe rețelele sale sociale. JLo este prima relație a lui Ben Affleck după ce a pus punct aventurii cu Ana de Armas în luna ianuarie a acestui an.

În timp ce actorul sărbătorea alături de cei trei copii, JLo a mers și ea la un evenimen. Nu la cel dedicat zilei actorului.

Reclamă

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Ben Affleck, fotografiat în timp ce are grijă de cei trei copii din relația cu Jennifer Garner
JLo este prima relație a lui Ben Affleck după ce a pus punct aventurii cu Ana de Armas / Profimedia Images

Cântăreața a mers la Ziua Indulgenței, o petrecere exclusivistă pentru femei din Los Angeles. Vedeta a purtat acolo un compleu asortat, care i-a pus în valoare trupul lucrat intens în sala de sport. Diva nu a renunțat nici la bijuteriile masive, aurii, tocuri, geantă sau ochelari de soare cu rame mari.

Reclamă

JLo a renunțat la Alex Rodriguez și îl iubește pe Ben Affleck

Înainte de petrecere, JLo a șters de pe contul de Instagram toate imaginile pe care le are cu fostul logodnic Alex Rodriguez. Potrivit Page Six, cântăreața a șters orice urmă a fostului ei pe rețeaua socială. Inclusiv o fotografie a perechii care se săruta în fața clădirii Capitol la inaugurarea președintelui Joe Biden.

Relația dintre JLo și Ben Affleck avansează foarte repede. Cei doi petrec foarte mult timp împreună, ca o adevărată familie. Relația lor și-a reluat cursul normal și par mai îndrăgostiți ca niciodată. În cele mai recente imagini, Jennifer Lopez a fost surprinsă după ce a luat cina în familie. Sursele spun că vedeta internațională are planuri mari și vrea să se mute mai aproape de iubitul său.

Conform publicației TMZ casa pe care Ben Affleck și JLo au vizitat-o are nici mai mult nici mai puțin de 12 dormitoare, la care se adaugă 24 de băi. Relația lor avansează destul de frumos, iar mutatul împreună pare că va veni natural.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 15 aprilie – 21 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
În această perioadă, mulți dintre nativi se vor reîntoarce la credințele din trecut. Există o singură zodie care va descoperi că suferă de oboseală cronică, iar aceasta va trebui să ia o pauză prelungită....
2
O femeie frumoasă care poartă o rochie roz și simbolizează una dintre acele zodii energice
Horoscop
Cele mai energice zodii. Ei sunt nativii cu o forță interioară de invidiat
Te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai energice zodii? Acești nativi au o forță interioară de invidiat. Reușesc să facă față tuturor provocărilor și aduc zâmbetul pe buzele oamenilor din viața lor. Ei sunt...
3
fată îmbrăcată în culori deschise pe un fundal bleu
Horoscop
Culoarea zodiei Gemeni. Nuanțele care îți poartă noroc dacă ești în această zodie
Fiecare nativ în parte are trăsături specifice, dar și lucruri care îi plac în mod deosebit și i se potrivesc mănușă. Află care este culoarea zodiei Gemeni și vezi cum poți să o porți...
4
Jennifer Lopez într-un crop top verde în timp ce își ascunde abdomenul cu ajutorul unei poșete
Divertisment
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Cum și-a pus timpul amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Timpul pare că și-a pus amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez. Vedeta latino a făcut spectacol atunci când a apărut pe străzile din New York. Totul s-a...
5
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și ține într-un cerc armonios mai multe frunze aurii
Horoscop
Zodii care iubesc liniștea. Ei sunt nativii care evită situațiile dramatice
Există unele zodii care iubesc liniștea și evită pe cât se poate situațiile dramatice. Acești nativi se feresc de persoanele care tind să fie vampiri energetici. Ei au nevoie de oameni sinceri în viața...
PARTENERI
×