Reclamă

Cât valorează în prezent inelul de logodnă al lui Jennifer Lopez. Ce bijuterie i-a oferit Ben Affleck în urmă cu 19 ani

Relația dintre Jennifer Lopez și Ben Affleck avansează din ce în ce mai frumos. Cei doi nu se mai feresc de camerele de fotografiat și se afișează tot mai des împreună. Gesturile tandre dintre cuplul de îndrăgostiți îi fac pe oameni să se întrebe cum va arăta inelul de logodnă al lui Jennifer Lopez.

Publicat: 13 august 2021, 7:33

Fanii cuplului s-au așteptat ca Ben să o ceară de soție pe Jennifer. Cei mai mulți credeau că se va întâmpla cu ocazia aniversării sale pe iahtul de lux. Cu toate acestea, actorul nu a făcut marele pas și a preferat să mai aștepte. Între timp veștile privind cât valorează inelul de logodnă pe care artista l-a primit în anul 2002 de la Ben au început să circule.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cât valorează în prezent inelul de logodnă al lui Jennifer Lopez

Jennifer Lopez și Ben Affleck trăiesc una dintre cele mai frumoase povești de iubire. Cei doi și-au regăsit iubirea după ce au fost despărțiți pentru 19 ani. După ce a renunțat la relația pe care o avea cu Alex Rodriguez, JLo și-a găsit liniștea în brațele fostului iubit.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

inelul de logodnă al lui Jennifer Lopez în timp ce aceasta îl prezintă camerelor de fotografiat pe covorul roșu
Inelul de logodnă al artistei este estimat în prezent la o valoare de aproximativ 11 milioane de dolari / Getty Images

Ben Affleck și Jennifer Lopez s-au cunoscut la începutul anilor 2000 pe platourile de filmare pentru pelicula Gigli. În 2002, Ben a decis să facă marele pas. Inelul de logodnă al lui Jennifer Lopez a ajuns să valoreze mult mai mult în prezent.

Reclamă

În anul 2002, Ben i-a oferit iubitei sale un inel de 6.1 carate cu diamant roz. Conform publicației Page Six, acum 19 ani când a fost achiziționat, inelul se estima undeva la 2.5 milioane de dolari. De atunci s-au schimbat foarte multe lucruri, iar valoarea diamantului a ajuns să fie mult mai mare.

În prezent inelul de logodnă al lui Jennifer Lopez ar putea să valoreze circa 11 milioane de dolari. Evaluatorul care a făcut această predicție a declarat pentru publicația mai sus menționată faptul că diamantul roz a devenit foarte rar în zilele noastre. În plus, mărimea diamantului aflat pe inelul de logodnă face ca acesta să fie cu atât mai valoros.

De ce a crescut prețul inelului de logodnă al artistei

Reclamă

Conform surselor inelul de logodnă al lui Jennifer Lopez este estimat în prezent la o valoare de aproximativ 11 milioane de dolari. Mulți se întreabă cum anume s-a întâmplat acest lucru, mai ales că prețul de achiziție al acestuia în urmă cu 19 ani a fost mult mai mic.

Conform experților, prețul diamantului roz a continuat să crească în ultimii ani. Cele mai multe diamante roz provin din mina de diamant Argyle din Australia. Aceasta a anunțat că se va închide încă din anul 2020. Inelul de logodnă al lui JLo a ajuns să valoreze mult mai mult deoarece mina a fost închisă.

În plus, mărimea și culorile diamantului sunt cu totul deosebite, ceea ce îi crește și mai mult valoarea pe piață în zilele noastre. Conform surselor, atunci când Ben i-a oferit inelul de logodnă în anul 2002, acesta și-a dorit ca JLo să aibă parte de un cadou unic și special.

Jennifer a fost și ea la fel de încântată de bijuteria primită. Conform publicației Access Daily, Jennifer nu a returnat niciodată inelul de logodnă după ce s-a despărțit de Ben în trecut. 

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 15 aprilie – 21 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
În această perioadă, mulți dintre nativi se vor reîntoarce la credințele din trecut. Există o singură zodie care va descoperi că suferă de oboseală cronică, iar aceasta va trebui să ia o pauză prelungită....
2
O femeie frumoasă care poartă o rochie roz și simbolizează una dintre acele zodii energice
Horoscop
Cele mai energice zodii. Ei sunt nativii cu o forță interioară de invidiat
Te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai energice zodii? Acești nativi au o forță interioară de invidiat. Reușesc să facă față tuturor provocărilor și aduc zâmbetul pe buzele oamenilor din viața lor. Ei sunt...
3
fată îmbrăcată în culori deschise pe un fundal bleu
Horoscop
Culoarea zodiei Gemeni. Nuanțele care îți poartă noroc dacă ești în această zodie
Fiecare nativ în parte are trăsături specifice, dar și lucruri care îi plac în mod deosebit și i se potrivesc mănușă. Află care este culoarea zodiei Gemeni și vezi cum poți să o porți...
4
Jennifer Lopez într-un crop top verde în timp ce își ascunde abdomenul cu ajutorul unei poșete
Divertisment
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Cum și-a pus timpul amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Timpul pare că și-a pus amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez. Vedeta latino a făcut spectacol atunci când a apărut pe străzile din New York. Totul s-a...
5
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și ține într-un cerc armonios mai multe frunze aurii
Horoscop
Zodii care iubesc liniștea. Ei sunt nativii care evită situațiile dramatice
Există unele zodii care iubesc liniștea și evită pe cât se poate situațiile dramatice. Acești nativi se feresc de persoanele care tind să fie vampiri energetici. Ei au nevoie de oameni sinceri în viața...
PARTENERI
×