Reclamă

Alex Rodriguez și-a petrecut vacanța pe un iaht. Cum s-a distrat fostul iubit al artistei Jennifer Lopez

Alex Rodriguez pare că a trecut peste despărțirea de Jennifer Lopez și și-a petrecut vacanța pe un iaht de lux. Fostul iubit al vedetei latino și-a celebrat aniversarea alături de persoanele apropiate. Acesta a mers într-o croazieră asemănătoare cu cea pe care JLo a făcut-o cu Ben Affleck. Rodriguez nu a ținut cont de gurile rele și s-a distrat la maxim alături de prieteni.

Publicat: 5 august 2021, 9:02

Alex Rodriguez a decis să-și petreacă aniversarea și scurta vacanță într-un mod cu totul inedit. Acesta se află într-o vacanță pe un iaht de lux. Alături de prieteni urmează să viziteze mai multe locații de pe continentul European. Sursele au confirmat faptul că Alex s-a aflat în permanență în compania reporterului Melanie Collins.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Alex Rodriguez și-a petrecut vacanța pe un iaht

Alex Rodriguez a decis să urmeze exemplul fostei sale iubite și și-a petrecut vacanța pe un iaht de lux. Alături de acesta s-au aflat o parte din prietenii săi apropiați care nu l-au lăsat singur la distracție. Fotografii au fost și ei în alertă și l-au urmărit pe Rodriguez la fiecare pas.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Fanii au remarcat imediat prezența unei blonde superbe în preajmă acestora. La scurt timp imaginile detaliate au demonstrat faptul că aceasta era chiar Melanie Collins. Aceasta s-a alăturat cercului restrâns de prieteni a lui Rodriguez în cadrul vacanței sale în Europa. Alături de ei au mai fost și Eric Decker și soția sa, Jesse James Decker.

Reclamă

Blonda superbă a fost văzută tot timpul în apropierea lui Alex Rodriguez. Se pare Melanie Collins s-a relaxat alături de Alex pe iahtul de lux, apoi au plecat împreună la cumpărături. Cei doi au petrecut foarte mult timp împreună, iar fotografii i-au surprins mai tot timpul zâmbind unul la celălalt.

Deși Alex Rodriguez și-a petrecut vacanța pe un iaht de lux în compania Melaniei, sursele nu au confirmat o posibilă relație între cei doi.

Apropiații au declarat faptul că Alex Rodriguez este doar în vacanță și se bucură de timpul său liber alături de prietenii apropiați. Fostul jucător de baseball trebuie mai întâi să treacă peste despărțirea de JLo înainte de a putea începe o nouă relație.

Reclamă

Relația lui Alex Rodriguez cu Jennifer Lopez

Alex și-a petrecut vacanța pe un iaht de lux alături de prietenii apropiați. Fostul jucător de baseball a ales să-și celebreze aniversarea în același mod ca femeia pe care a iubit-o cu adevărat, Jennifer Lopez. Cei doi au avut o relație foarte frumoasă, însă zvonurile privind separarea lor au început să circule încă din luna martie a anului acesta.

Alex Rodriguez și JLo s-au logodit în luna martie a anului 2019. Cei doi formau deja un cuplu de aproape doi ani de zile. Petreceau mult timp împreună și se bucurau de acest lucru alături de copiii lor. Jennifer are doi copii din fosta relație cu Marc Anthony, iar Alex are și el două fiice din căsnicia cu Cynthia Scurtis.

Jennifer Lopez și Alex Rodriguez la evenimentul JMTV VMA
Jennifer Lopez și iubitul ei, Alex Rodriguez, au fost nevoiți să-și anuleze nunta de două ori în 2020 / Getty Images

Alex Rodriguez și JLo și-au amânat nunta din cauza pandemiei de COVID-19. Divergențele dintre cei doi au început să fie tot mai dese, iar în luna martie, Jennifer și Alex au mărturisit public faptul că vor pune capăt relației lor.

Cei mai mulți spun că bărbatul a reușit să treacă peste relația sa cu JLo, mai ales că Alex Rodriguez și-a petrecut vacanța pe un iaht de lux.

Cu toate acestea, fanii cuplului despărțit sunt de părere că alegerea lui Rodriguez pentru a-și petrece vacanța a fost una intenționată. Sursele apropiate ale lui Rodriguez au declarat faptul că bărbatul este fericit și vrea să se bucure de vacanță alături de prietenii apropiați.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O zână cu aripi, care stă speriată la pământ
Horoscop
Zodii care preferă să trăiască singure. Nativii care se simt mai bine atunci când au intimitate
Există atât de multe lucruri care merită spuse despre viața personală atunci când locuiești singură. Pacea și liniștea, filmele preferate, ora de culcare târzie și faptul că nu trebuie să dai nimănui nicio explicație....
2
Bianca Censori și Kanye West într-o mașină privată
Divertisment
Bianca Censori a purtat o ținută transparentă și a fost la un pas de un accident vestimentar. Partenera lui Kanye West a avut o apariție îndrăzneață
Bianca Censori a purtat o ținută transparentă și a fost la un pas de un accident vestimentar. Partenera lui Kanye West a avut o apariție îndrăzneață pe străzile din Los Angeles. Imaginile cu diva...
3
O femeie îmbrăcată într-o rochie roșie, impunătoare
Horoscop
Cele mai norocoase zodii în funcție de luna în care s-au născut. Ei sunt fericiții zodiacului
Astrologii ne spun că data nașterii are un rol aparte în doza de noroc cu care ne neștem. Însă te-ai întrebat vreodată care dintre lunile anului poartă mai mult noroc? În acest articol, vei...
4
O femeie tânără cu ochelari de soare la ochi și un ruj portocaliu pe buze
Frumusețe
Nuanțele de ruj care te îmbătrânesc. De ce culori să te ferești, potrivit specialiștilor
Uneori este suficient să accentuezi buzele cu ruj pentru a te simți mai încrezătoare în sine. Această metodă va atrage o mulțime de priviri asupra ta, lucru care te va face să te simți...
5
Charles Spencer surprins într-o fotografie portret la Althorp House
Divertisment
Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana spune că este îngrijorat
Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana este îngrijorat pentru soția Prințului William. Charles a oferit mai multe informații într-un interviu recent. Charles Spencer a vorbit...
PARTENERI
×