Reclamă

JLo și Alex Rodriguez s-au despărțit definitiv: „Suntem mult mai bine ca prieteni”

La începutul lunii martie, Jennifer Lopez și Alex Rodriguez au anunțat că informațiile apărute în presă despre despărțirea lor sunt incomplete. Ei au declarat că lucrează pentru a-și rezolva divergențele din cuplu. JLo și Alex Rodriguez s-au despărțit definitiv de această dată. Declarația lor ține primele pagini ale tabloidelor.

Publicat: 16 aprilie 2021, 8:45 / Actualizat: 16 aprilie 2021, 13:38

Acum, după câteva săptămâni în care în presă au apărut multe articole legate de gesturile lui Alex pentru a-și salva relația, cei doi au anunțat oficial că s-au despărțit.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

JLo și Alex Rodriguez s-au despărțit definitiv

Zilele trecute, JLo și Alex Rodriguez au oferit o declarație comună pentru publicația People:

„Ne-am dat seama că funcționăm mai bine ca prieteni și așteptăm cu nerăbdare să fie așa. Vom continua să lucrăm împreună și să ne sprijinim reciproc în cadrul afacerilor și proiectelor noastre comune. Ne dorim binele unul pentru celălalt și pentru copii. Din respect pentru ei, singurul alt comentariu pe care îl avem este să le mulțumim tuturor celor care au trimis mesaje de încurajare și ne-au sprijinit”, se arată în declarație.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Reclamă

Vestea despre despărțirea lui Jennifer Lopez și Alex Rodriguez a fost publicată prima dată de site-ul Today. Recent, presa internațională a scris în repetate rânduri că Jennifer Lopez nu mai poartă inelul de logodnă.

Despărțirea vine la câteva săptămâni după ce cântăreața, în vârstă de 51 de ani, și Rodriguez, în vârstă de 45 de ani, au anunțat că „lucrează la unele lucruri”. Ei au dorit atunci să pună capăt speculațiilor că și-au încheiat relația.

„Nu s-au despărțit niciodată oficial, au vorbit despre asta, dar sunt încă împreună. Trec printr-o perioadă grea în viața lor. Dar nu s-au despărțit. Ea lucrează în Republica Dominicană și el este la Miami. Este greu să se vadă mai ales cu restricțiile impuse de pandemie. Vor face tot ce le stă în putință să rămână împreună”, a declarat o sursă apropiată celor doi pentru People.

Reclamă

La scurt timp după ce au apărut știrile legate de despărțirea lor, Rodriguez a mers în Republica Dominicană. Acesta a dorit să-i fie alături artistei la filmările pentru Shotgun Weeding.

„Rodriguez face un efort mare și vrea ca Jennifer să fie fericită. Jennifer a fost extrem de încântată să-l vadă, a fost o întâlnire fericită”, a declarat o altă sursă.

Relația dintre Jennifer Lopez și Alex Rodriguez

Jennifer Lopez și Alex Rodriguez s-au logodit în luna martie a anului 2019 în Bahamas. Cei doi aveau o relație de doi ani. Ei au petrecut mult timp împreună cu copiii lor în perioada de carantină.

Jennifer Lopez are doi copii, gemenii Max David și Emme Maribel, în vârstă de 13 ani, din relația cu Marc Anthony. Alex Rodriguez are și el două fiice, Ella, de 12 ani și Natasha de 16 ani, din căsnicia cu Cynthia Scurtis. De multe ori de-a lungul timpului, Jennifer Lopez a declarat că copiii lor se înțeleg foarte bine și formează o familie fericită.

La începtul acestui an, JLo a declarat să a fost nevoită să-și amâne nunta cu Alex Rodriguez de două ori din cauza pandemiei.

Am anulat-o și de atunci nu am mai vorbit cu adevărat despre asta. Nu există nicio grabă. Vrem să o facem atunci când se va putea.

– Jennifer Lopez

În luna februarie, Jennifer Lopez a apărut pe coperta revistei Allure și a vorbit despre provocările pe care le întâmpină în relația de cuplu. Ea a declarat că a apelat la terapie pentru a rezolva divergențele cu Alex Rodriguez.

„Cred că a fost foarte util pentru noi în relație”, a spus ea. Artista a mai declarat că au făcut o pauză de la planificarea nunții, după ce au fost forțați să anuleze de două ori ceremonia din cauza pandemiei de coronavirus.

Prima reacție a lui Alex Rodriguez după despărțire

Alex Rodriguez a fost primul care a oferit o reacție după ce s-a confirmat vestea că relația lor s-a destrămat. Acesta a oferit o declarație comună alături de artistă, dar a avut o reacție pe contul personal de Instagram.

Acesta a făcut un story și a publicat versuri din piesa celor de la ColdPlay, Fix You:

„Lacrimi șiroaie,
Pe fața ta,
Când pierzi pe cineva
Nu mai poți înlocui
Lacrimi șiroaie pe fața ta
Lacrimi șiroaie pe fața ta
Îți promit, voi învăța din greșeli,
Te-ai gândit
Tu vei învăța din greșeli?”

Cu toate acestea, motivul despărțirii apărut în presă a fost legat de faptul că Alex Rodriguez a înșelat-o pe Jennifer Lopez cu Madison LeCroy, o antrenoare de fitness.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×