Reclamă

Jennifer Lopez a avut o apariție extravagantă la un eveniment casual

Jennifer Lopez a avut o apariție extravagantă la un eveniment casual, atrăgâd toate privirile asupra ei. Motivul s-a dovedit a fi o pereche de pantofi cu toc care păreau cumva nepotriviți pentru un prânz lejer cu logodnicul ei, Alex Rodriguez.

Publicat: 15 februarie 2021, 11:27

Cântăreața latină a fost văzută în cursul zile de miercuri la un restaurant în Miami, în timp ce lua prânzul cu fostul jucător de baseball. Lopez a purtat o ținută formată din piese albe, o rochie albă din voal și pantofi cu toc cu platformă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jennifer Lopez a avut o apariție extravagantă la un eveniment casual

În timp ce Lopez a avut o apariție extravagantă prin încălțările pe care le-a ales, logodnicul ei a mers pe o vestimentație mult mai comodă. Potrivit Instyle.com, Alex Rodriguez a fost văzut purtând un tricou gri simplu, cu blugi de culoare albastră și adidași.

Se pare că cei doi sunt într-un contrast total când vine vorba de anumite alegeri vestimentare pentru evenimente.

Vezi mai multe imagini cu Jennifer Lopez în Galeria FOTO!

În timp ce Lopez a avut o apariție extravagantă prin încălțările pe care le-a ales, logodnicul ei a mers pe o vestimentație mult mai comodă. / Profimedia Images
Reclamă

Lopez și Rodriguez și-au amânat nunta

Faptul că Jennifer Lopez a avut o apariție extravagantă nu a fost singurul lucru care a atras atenția în ultima vreme. Cuplul format din câtăreața de origine portoricană și fostul jucător de baseball american a ales să-și amâne nunta.

După ce s-au logodit în anul 2019, aceștia au planificat intenes fericitul eveniment ce urma să aibă loc. Totuși, pandemia i-a făcut să-și regândească decizia.

Reclamă

Plănuiam de luni de zile și ajunsese să arate destul de elaborat. Poate nu era momentul potrivit atunci. Începi să te gândești la toate lucrurile astea, cum fiecare moment are timpul lui.

– Jennifer Lopez

Jennifer Lopez și logodnicul ei au mers la terapie de cuplu

Într-un interviu recent pe care artista l-a oferit publicației Allure, aceasta a dezvăluit că ea și Alex Rodriguez au ales de comun acord să meargă la terapie de cuplu. Din cauza perioadei de pandemie în care trăiesc cei doi au avut parte de câteva hopuri în relația lor. Fostul jucător de baseball a povestit despre cât de bine se simte să aibă toată familia aproape și să petreacă timp împreună. Iar faptul că și-a mutat activitatea online nu pare să-l deranjeze deloc. Momentele când Jennifer Lopez a avut o apariție extravagantă nu sunt, se pare, cel mai de interes subiect pentru cei doi.

Pentru mai multe imagini cu Jennifer Lopez la prânzul de Ziua Îndrăgostiților cu Alex Rodriguez vezi Galeria Foto.

La polul opus se află logodnica lui care a mărturisit că a întâmpinat câteva greutăți din această cauză. Pentru Jennifer Lopez, să nu aibă activitate constantă și să nu-și poată manifesta creativitatea a afectat-o într-un mod diferit față de Rodriguez.

Îmi este dor să fiu creativă și să merg cu 150 la oră. Dar Alex, dintre toți oamenii, a fost ceva de genul: „Mie îmi place la nebunie. Ador să fiu acasă. Ador să particip la întâlnirile mele pe Zoom. Iubesc să-i știu pe copii acasă și să știu că tu ești aici mereu.”

– Jennifer Lopez

Lopez a povestit în același interviu că datorită terapiei relația lor a trecut peste acele tensiuni și lucrurile s-au clarificat. Au reușit să lucreze cu ei înșiși atât împreună, cât și individual. Acesta a fost motivul pentru care au dorit să facă terapia.

Artista a adăugat că ajutorul de specialitate a fost cu adevărat de folos cuplului lor. Astfel, Jennifer Lopez a avut o apariție extravagantă în dorința de a se simți din nou ca pe scenă, înainte de pandemie.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×