Reclamă

Cum își aranjează Jennifer Lopez părul. Artista preferă un stil natural

Jennifer Lopez are întotdeauna o apariție de senzație. Cântăreața este apreciată în întreaga lume datorită formelor sale perfecte, tenului impecabil și părului voluminos și strălucitor. Află cum își aranjează Jennifer Lopez părul și cum preferă să se afișeze în timpul liber.

Publicat: 25 ianuarie 2021, 17:56 / Actualizat: 11 februarie 2021, 19:08

Femei din lumea întreagă și-au dorit să afle măcar câteva dintre secretele de frumusețe ale divei latino. Jennifer Lopez a dezvăluit publicului feminin cum își îngrijește părul, iar produsele pe care le folosește sunt accesibile și la îndemâna oricui. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jennifer Lopez își aplică întotdeauna pe păr șampon, balsam și picături din minoxidil. Aceste produse previn căderea părului, stimulează creșterea podoabei capilare și întăresc părul deteriorat. 

Cum își aranjează Jennifer Lopez părul

În ceea ce privește coafura, artista preferă un stil rebel și îndrăzneț. Cântăreața se simte cel mai bine atunci când are “părul ondulat și pielea bronzată”, potrivit Hellomagazine.com.

Vedeta se simte cel mai bine atunci când are “părul ondulat și pielea bronzată” / Profimedia Images

Părul natural al actriței este creț, însă îi place să experimenteze stiluri diferite și este o mare fană a extensiilor, pe care le folosește frecvent atunci când urcă pe scenă sau participă la evenimente mondene.

Reclamă

Un stil mai natural în timpul liber

Când nu lucrează, Jennifer Lopez este în favoarea unui aspect mai discret, cu coc, coadă, pălării și eșarfe. Stilul relaxat este înfluențat de originile ei din Bronx, New York, așa cum a dezvăluit în 2018 pentru InStyle magazine, potrivit Insider.

Tot ceea ce ține de Bronx m-a influențat și mă influențează și astăzi. Încă mai port cercei mari și multe bijuterii, indiferent dacă aleg o rochie sau ghete. De asemenea, mi-a influențat și modul în care îmi arajez părul. Sunt în continuare adepta cozii de cal sau a cocului în vârful capului, care sunt influențe puternice ale comunității de puertoricani din Bronx.

Reclamă
Cocul și cerceii mari, influențele din Bronx / Profimedia Images

Șuvițele blond-aurii, semnătura J.LO

Jennifer Lopez lucrează de ani de zile cu celebra expertă în colorare Rita Hazan. La începutul carierei părul artistei avea o nuanță naturală de șaten, iar Hazan a fost cea care i-a sugerat o abordare mai luminoasă.

În 2014, Hazan a declarat revistei Glamour: „Mi s-a părut că șatenul este prea dur pentru nuanța pielii și pentru personalitatea ei. I-am creat o culoare cu reflexe de nuanța mierii și oamenilor le-a plăcut farte mult”.

Primele fire albe

În 2011, Jennifer Lopez a declarat revistei People că primele fire de păr albe au început să îi apară la vârsta de 23 de ani. „Trebuie să îmi vopsesc rădăcinile la fiecare două săptămâni. Mă tentează ideea ca într-o zi să îl las așa cum este. Ar fi destul de interesant! Poate că într-o zi voi merge foarte departe timp de două luni și voi putea vedea cum arăt așa.”

Adepta schimbărilor de ultim moment

Pentru apariția la Met Gala din 2018, Martin Lorenzo, unul dintre hair styliștii artistei, a declarat pentru revista Allure că decizia de a aborda o coafură la nivelul umerilor, foarte bine întinsă, a fost luată cu o oră și jumătate înainte de eveniment.

Jennifer Lopez pe covorul roșu la Met Gala în 2018 / Profimedia Images

„I-am tuns părul astăzi, a spus că vrea ceva diferit. Ne-am decis cu aproximativ o oră și jumătate înainte de a pleca către eveniment. Niciunul dintre noi nu știa că vom face asta”, a declarat Martin Lorenzo.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Prințul Harry într-o cămașă albastră în timpul unei conferințe
Divertisment
Prințul Harry a declarat că reședința sa se află în Statele Unite ale Americii. Anunțul a fost făcut după ce s-a aflat că va merge în vizită în Londra
Prințul Harry a declarat că reședința sa se află în Statele Unite ale Americii. Anunțul a fost făcut după ce s-a aflat că va merge în vizită în Londra. Acesta a declarat pentru prima...
2
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
3
David și Victoria Beckham la un eveniment public din 2003
Divertisment
Dovada transformării Victoriei Beckham. Cum arăta chipul ei la începutul relației cu David și cum arată acum, la 50 de ani
Aceasta este dovada transformării victoriei Beckham. Chipul ei s-a schimbat de-a lungul relației sale cu David Beckham. Femeia de afaceri a împlinit vârsta de 50 de ani, iar soțul ei a celebrat-o în mediul...
4
O femeie care vorbește la telefon și vinde anumite lucruri
Horoscop
Zodii care sunt foarte bune la vânzări. Nativii care au latura comercială în natura lor
Anumite trăsături asociate cu diferite semne zodiacale pot influența cât de bine performează în diferite profesii. Când vine vorba de vânzări, unele semne strălucesc mai puternic decât altele. Ai mai jos lista cu zodii...
5
Kim Kardashian într-un costum de baie roz în timp ce este urmată de o întreagă echipă de fotografi pe plajă
Divertisment
Kim Kardashian s-a pus într-o situație penibilă. Cum a reușit diva să ajungă virală în mediul online
Kim Kardashian s-a pus într-o situație penibilă. Diva a ajuns ținta glumelor din mediul online după ce a postat în mediul online mai multe imagini în costum de baie. Vedeta s-a pozat în timp...
PARTENERI
×