Reclamă

Cu cine se distrează JLo și Ben Affleck în vacanță. Cei doi se află pe Coasta Amalfi

Cei doi îndrăgostiți se află în vacanță în Italia. Au curs multe rânduri în presă despre relația dintre cei doi. Acum mulți se întreabă cu cine se distrează JLo și Ben Affleck în vacanță.

Publicat: 1 august 2021, 8:34 / Actualizat: 4 august 2021, 13:18

Cei doi se află pe coasta Amalfi, pe un iaht. Continuă petrecerea dată cu ocazia zilei de naștere a lui JLo. Marea artistă a împlinit recent 52 de ani. Ea s-a distrat mult în ultimul timp în compania celor mai apropiate persoane din viața ei, scrie People.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cu cine se distrează JLo și Ben Affleck

JLo și Ben Affleck și-au reluat relația după mai bine de 17 ani de la logodna lor. Acum se bucură de o escapadă romantică în Italia, alături de cerc restrâns de prieteni. În imaginile surprinse de fotografi, vedeta se află de multe ori în compania unor prieteni, așa cum se întâmplă și în imaginea de mai jos.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Reclamă
Jennifer Lopez, fotografiată alături de un bărbat, un prieten apropiat, pe un iaht, în Italia
JLo se bucură de o escapadă romantică în Italia, alături de cerc restrâns de prieteni / Profimedia Images

Artista și iubitul ei au ținut primele pagini ale publicațiilor în ultimul timp, mai ales că nu se mai sfiesc să-și ofere gesturi tandre în public, deși nu și-au confirmat în mod oficial relația. Artista și-a obișnuit fanii să îi țină la curent cu ceea ce se întâmplă în viața ei personală. Atunci când se întâmplă evenimente deosebite, oferă declarații oficiale fie personal, fie prin reprezentanți.

De data aceasta, diva a fost surprinsă pe iaht într-un costum de baie alb cu roșu și o pereche de pantaloni albi. Vedeta și-a accesorizat ținuta cu o pereche de ochelari de soare supradimensionați și câteva bijuterii.

Lopez și Affleck au fost văzuți, de asemenea, bucurându-se de un prânz romantic în Capri, după ce au sărbătorit ziua de naștere a divei la clubul de noapte L’Opéra din St. Tropez alături de un grup restrâns de prieteni.

„Au o călătorie frumoasă. Au sărbătorit ziua de naștere a lui Jen la un club. Părea superbă și foarte fericită”, a declarat o sursă din apropierea celor doi. Cei doi și-au oficializat relația doar prin intermediul unei fotografii publicate pe Instagram, în timp ce se sărută pasional, chiar dacă nu au oferit până în acest moment nicio declarația despre reluarea relației lor.

Reclamă

Cum s-au despărțit JLo și Alex Rodriguez

Călătoria lor romantică cu iahtul se întâmplă în același timp cu cea a lui Alex Rodriguez. Fostul sportiv a postat și el fotografii de pe o altă ambarcațiune din St. Tropez, unde își sărbătorește propria aniversare.

Rodriguez, în vârstă de 46 de ani, și Lopez și-au anulat logodna în luna aprilie a acestui an, după o relație de 4 ani: „Ne-am dat seama că suntem mai buni ca prieteni. Așteptăm cu nerăbdare să rămânem așa”, au spus ei într-o declarație comună adresată publicației People la acea vreme.

După ce Affleck a renunțat și el la relația cu Ana de Armas, actorul a reluat legătura cu JLo. Iată că flacăra pasiunii a fost reaprinsă. Este a doua șansă pe care cei doi și-o acordă. Cei doi au mai format un cuplu în anul 2002, atunci când s-au întâlnit pe platourile de filmare ale producției Gigli. În luna septembrie a anului 2003, cei doi și-au anulat nunta, cu doar câteva zile înainte ca evenimentul să aibă loc.

„Aceasta nu este o aventură de vară. Ei își planifică un viitor împreună. Au discuții serioase despre cum pot face ca totul să funcționeze. Între relația lor, copiii lor și locurile de muncă, știu că va fi dificil să echilibreze totul”, a declarat o sursă a publicației People.

Ce cadou a primit JLo de la Ben Affleck

DailyMail scrie că în timpul călătoriei din Italia, Ben Affleck i-a dăruit vedetei un medalion special. Actorul a ales ceva care să redea cât mai exact relația dintre ei: sălbatică și neîmblânzită. J.Lo a fost văzută, de asemenea, purtând un colier cu numele lui BEN în timpul călătoriei sale. Nu este însă clar dacă acesta a fost tot un cadou de la el.

Beth Bugdaycay, directorul creativ de la un celebru brand de bijuterii a lucrat îndeaproape cu Ben pentru a realiza bijuteria: „Cu bijuteria personalizată pe care Ben a creat-o pentru Jennifer i-a comunicat în mod clar dragostea pe care i-a poartă, dar i-a și reamintit de capacitatea pe care o au împreună pentru a face față schimbărilor și pentru a se dezvolta pe toate planurile”.

Publicația menționată mai sus spune că unul dintre medalioanele pe care le-a ales reprezintă rezistența, pe care o descriem ca sălbatică, abundentă și neîmblânzită. Florile sunt hrănite cu pasiune și continuă să înflorească, chiar și în întuneric. Dar nu putem separa floarea de ghimpele ei. Spinul este riscul pe care ni-l asumăm pentru ceva ce iubim, pentru a trăi viața pe deplin, fără rezerve.

„Am fost uimiți de gestul său romantic. Ben a analizat semnificațiile fiecărei piese înainte de a le selecta. Un leu era și el pe listă, dar cred că ceea ce s-a stabilit este perfect”, a mai spus

whatsapp share pinterest share
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
fete care se îmbrățișează și zâmbesc pe un fundal alb
Horoscop
Zodii care știu să mențină prietenii de durată. De la cel mai fidel la cel mai absent nativ
Pentru cei mai mulți, relațiile care trec testul timpului sunt cele mai importante pentru fericire. Citește despre acele zodii care știu să mențină prietenii de durată și care este valoarea acestora. Există nativi care...
2
O femeie care poartă o rochie frumoasă și aleargă pentru a ilustra modul în care lasă trecutul în spate
Horoscop
Zodii care lasă trecutul în spate în săptămâna 11 martie – 17 martie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Astrologii au dezvăluit care sunt cele trei zodii care lasă trecutul în spate în săptămâna 11 martie – 17 martie 2024. Acești nativi sunt pregătiți să deschidă un nou capitol în viața lor. Astrele...
3
Brânzoaice trandafir, cu brânză de vaci și stafide
Rețete
Brânzoaice trandafir, cu brânză de vaci și stafide
Pentru momentele în care ai mai mult timp de petrecut în bucătărie și dorești să prepari plăcinte cu brânză, îți recomandăm rețeta de brânzoaice trandafir, cu brânză de vaci și stafide. Chiar dacă petreci...
4
fată frumoasă îmbrăcată cu o pelerină pe un cal într-o pădure
Horoscop
3 zodii care își propun să câștige orice luptă în perioada următoare. Vezi dacă te numeri printre ele
Mulți nativi își doresc să aibă noroc și să fie veghiați de astre, indiferent de situație. Cu toate acestea, 3 zodii care își propun să câștige orice luptă în perioada următoare chiar vor reuși....
5
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 11 martie – 17 martie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Astrologii au pregătit surprize inedite pentru toții nativii din zodiac. Fiecare zi a săptămânii va avea un punct intens pe care zodiile îl vor simți din plin. Horoscopul săptămânii 11 martie – 17 martie...
PARTENERI
×