Reclamă

Jennifer Lopez a atras toate privirile după confirmarea relației cu Ben Affleck. Ce a purtat la gât

La doar câteva zile după confirmarea relației cu Ben Affleck, Jennifer Lopez a atras toate privirile cu un accesoriu neașteptat. După ce diva a publicat o imagine pe Instagram cu partenerul ei, a ieșit pe stradă cu un colier pe care fanii l-au observat imediat. 

Publicat: 28 iulie 2021, 8:18

Jennifer Lopez și-a serbat recent ziua de naștere pe un iaht luxos în Saint-Tropez. Alături de ea s-a aflat și iubitul ei, Ben Affleck, scrie Page Six.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cei doi au reînceput o relație în acest an, după ce au întrerupt logodna în anul 2004. Diva de 52 de ani a confirmat legătura cu actorul cu o imagine pe Instagram.

Acum, Lopez a fost surprinsă de paparazzi cu un accesoriu care face trimitere la noua sa relație cu Ben Affleck.

Jennifer Lopez a atras toate privirile după confirmarea relației cu Ben Affleck, cu un accesoriu neașteptat

Jennifer Lopez a fost surprinsă în Monaco, la câteva zile după aniversarea zilei sale de naștere. Diva a purtat o rochie albă, pe care a accesorizat-o cu o pălărie cu ținte și două coliere.

Unul dintre coliere avea un pandantiv cu o inimă, în timp ce al doilea avea trei pandantive, cu numele iubitului ei – BEN. Lopez a purtat și o mască bej, cu un model cu flori. 

Reclamă

Nu e prima dată când Lopez și Affleck, în vârstă de 48 de ani, și-au demonstrat dragostea prin bijuterii. 

În luna mai, actorul a purtat un ceas argintiu pe care l-a avut la mână în videoclipul Jenny From the Block, filmat în anul 2002, când era logodit cu Jennifer Lopez, scrie Page Six. 

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Reclamă
După ce și-a serbat ziua de naștere pe un iaht luxos, Jennifer Lopez a mers la cumpărături în Monaco / Profimedia Images

Lopez și Affleck au transmis mesaje prin bijuterii și în relațiile lor anterioare. Ben și Ana de Armas, fosta sa iubită, au purtat coliere identice cu inimi anul trecut. Jennifer Lopez a atras toate privirile și când a purtat cercei rotunzi cu ”Alex” în ei, numele fostului său partener, în 2019. 

Jennifer Lopez și Ben Affleck au fost logodiți în urmă cu aproape două decenii 

Lopez și Affleck s-au împăcat în luna aprilie, la scurt timp după ce diva latino s-a despărțit de Alex Rodriguez. Cei doi au participat împreună la petrecerea aniversară a prietenei comune, actrița Leah Remini. 

Vedetele au avut inițial o relație la începutul anilor 2000. Cei doi s-au cunoscut în anul 2001, pe platoul de filmare al filmului Gigli. Atunci Lopez era căsătorită cu cel de-al doilea soț, Cris Judd, scrie Harper’s Bazaar

În anul 2002, Affleck i-a dărut lui Lopez un inel cu diamant roz, în valoare de 2.5 milioane de dolari, și a cerut-o în căsătorie. 

În septembrie 2003, cu doar câteva zile înainte de nuntă, vedetele au decis să amâne evenimentul. Ei au susținut că atenția din partea media a pus prea multă presiune asupra relației lor.

Logodna lor s-a încheiat în ianuarie 2004, însă. În luna iunie a aceluiași an, la doar câteva luni de la încheierea relației cu Ben Affleck, Jennifer Lopez a atras toate privirile când s-a căsătorit cu celebrul Marc Anthony.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 15 aprilie – 21 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
În această perioadă, mulți dintre nativi se vor reîntoarce la credințele din trecut. Există o singură zodie care va descoperi că suferă de oboseală cronică, iar aceasta va trebui să ia o pauză prelungită....
2
O femeie frumoasă care poartă o rochie roz și simbolizează una dintre acele zodii energice
Horoscop
Cele mai energice zodii. Ei sunt nativii cu o forță interioară de invidiat
Te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai energice zodii? Acești nativi au o forță interioară de invidiat. Reușesc să facă față tuturor provocărilor și aduc zâmbetul pe buzele oamenilor din viața lor. Ei sunt...
3
fată îmbrăcată în culori deschise pe un fundal bleu
Horoscop
Culoarea zodiei Gemeni. Nuanțele care îți poartă noroc dacă ești în această zodie
Fiecare nativ în parte are trăsături specifice, dar și lucruri care îi plac în mod deosebit și i se potrivesc mănușă. Află care este culoarea zodiei Gemeni și vezi cum poți să o porți...
4
Jennifer Lopez într-un crop top verde în timp ce își ascunde abdomenul cu ajutorul unei poșete
Divertisment
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Cum și-a pus timpul amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Timpul pare că și-a pus amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez. Vedeta latino a făcut spectacol atunci când a apărut pe străzile din New York. Totul s-a...
5
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și ține într-un cerc armonios mai multe frunze aurii
Horoscop
Zodii care iubesc liniștea. Ei sunt nativii care evită situațiile dramatice
Există unele zodii care iubesc liniștea și evită pe cât se poate situațiile dramatice. Acești nativi se feresc de persoanele care tind să fie vampiri energetici. Ei au nevoie de oameni sinceri în viața...
PARTENERI
×