Reclamă

Jennifer Lopez și Ben Affleck s-au împăcat la 17 ani după ce au rupt logodna. Ce relații a avut fiecare între timp

Jennifer Lopez și Ben Affleck s-au împăcat la 17 ani după ce au rupt logodna. Se pare că iubirea adevărată a învins granițele timpului, iar acum cei doi sunt din nou împreună. Frumoasa cântăreață a fost surprinsă deja de mai multe ori în compania actorului. Cei doi par că au lăsat în urmă greșelile trecutului și sunt mai îndrăgostiți ca niciodată.

Publicat: 22 iunie 2021, 8:17

Primele imagini cu noul cuplu au apărut la scurt timp după ce Jennifer Lopez s-a despărțit de Alex Rodriguez. Se pare că nu i-a luat mult timp până să-și găsească din nou iubirea. Vedeta internațională și-a găsit alinarea în brațele fostului logodnic, iar fotografii nu au putut rata acest moment. Cei doi au fost prima dată fotografiați împreună într-o escapadă romantică în Montana. Povestea de iubire dintre JLo și Ben Affleck pare că se rescrie cu succes.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jennifer Lopez și Ben Affleck s-au împăcat la 17 ani după ce au rupt logodna

Jennifer Lopez și Ben Affleck s-au întâlnit pentru prima data în 2002 pe platourile de filmare. Cei doi s-au cunoscut atunci când era turnată pelicula Gigli, care a apărut pe marile ecrane următorul an. La acel moment, cântăreața era căsătorită cu cel de-al doilea său soț, Cris Judd. Cei doi au divorțat în anul 2003, iar la scurt timp, Lopez și Affleck și-au oficializat relația.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

JLo și Ben Affleck participă la pemiera filmului „Gigli”
JLo și Ben Affleck participă la pemiera filmului „Gigli” / Getty Images

Nu a durat mult, iar la scurt timp, cei doi au devenit unul dintre cele mai apreciate și discutate cupluri. Conform publicației People, fanii chiar l-au oferit un nume de cuplu simbolic, Bennifer. Dragostea lor era de nedescris, iar gesturile de tandrețe se vedeau la tot pasul. Cuplul de îndrăgostiți s-a logodit și a încercat să-și trăiască frumoasa poveste de iubire. Totuși, a existat întotdeauna o presiune imensă din partea mediei.  

Reclamă

Din cauza atenției excesive venite din partea presei, am decis să amânăm nunta. N-am dat seama că ceva nu mai mergea bine, atunci când ne gândeam cum să angajăm trei actrițe pe care să le deghizăm în mirese pentru a distrage atenția presei. Am început să simțim că ceea ce trebuia să fie cea mai fericită zi din viața noastră, se ruina încetul cu încetul.

– Jennifer Lopez

Nunta celor doi era planificată pentru luna septembrie a anului 2003. La jumătatea lunii ianuarie, în 2004, cei doi își încheiau logodna. Apropiații cuplului au cerut atunci fanilor și presei să le respecte intimitatea în momentele dificile care urmau. Povestea de dragoste s-a încheiat într-un mod cât se poate de trist pentru amândoi, însă acum, Jennifer Lopez și Ben Affleck s-au împăcat și par mai fericiți ca niciodată. Artista este pregătită să facă pasul cel mare și să se mute la casa actorului Ben Affleck. Fotografii nu au putut rata să surprindă acest moment important pentru relația lor.

Ce relații au avut Jennifer Lopez și Ben Affleck după despărțirea din anul 2004

Reclamă

Jennifer Lopez și Ben Affleck s-au împăcat la mai bine de 17 ani după ce au rupt logodna. Totuși, în această perioadă îndelungată, amândoi au avut relații cu alte persoane. De altfel, Jennifer s-a căsătorit la doar cinci luni de la despărțirea de Affleck, cu Marc Anthony.

Relația dintre JLo și Anthony a fost una cu adevărat frumoasă. Cei doi s-au iubit profund din 2004 până în 2011. Divorțul dintre ei s-a finalizat abia în 2014, însă acest lucru nu i-a oprit să-și caute iubirea în brațele altcuiva. În 2011, Jennifer avea deja o relație cu Casper Smart, unul dintre dansatorii săi.

Casper și Jennifer au fost împreună pentru aproape cinci ani și s-au bucurat din plin de atenția publicului. În 2017, la un an după ce a încheiat relația cu Beau Casper Smart, artista a fost văzută în preajma cântărețului Drake. Relația dintre JLo și Drake nu a fost, însă, de lungă durată. Tot în 2017, publicațiile aveau să scrie din nou despre noul iubit al artistei. Jennifer Lopez se întâlnea la acel moment cu Alex Rodriguez.

Nici Ben Affleck nu s-a lăsat mai prejos. După despărțirea de JLo, acesta a cerut-o în căsătorie pe frumoasa acriță Jennifer Garner și au avut o relație de iubire până în 2015, când și-au separat drumurile. În 2017, sursele afirmau că Affleck se întâlnește deja cu altcineva. Actorul se afla atunci într-o relație cu Lindsay Shooks, o producătoare americancă de televiziune.

Relația lor a fost una de scurtă durată, iar în 2018, zvonurile spuneau că o altă femeie i-a furta inima actorului. Shauna Sexton s-a întâlnit cu Ben Affleck pentru câteva luni, înainte ca actorul să fugă în brațele altei femei. Ana Armans este ultima iubită a actorului, înainte ca acesta să reia legătura cu Jennifer Lopez. Armas și Affleck au fost împreună aproape un an, însă diferențele dintre cei doi și-au spus în cele din urmă cuvântul.

Jennifer Lopez s-a căsătorit cu Mark Anthony la cinci luni după despărțire

Jennifer Lopez și Ben Affleck s-au împăcat după 17 ani, totuși amândoi au avut un mariaj în această perioadă. La cinci luni după ce au rupt logodna, Jennifer se căsătorea cu Marc Anthony. Cei doi au devenit prieteni încă din 1998, când s-au cunoscut pentru prima dată. De altfel, Anthony și-a făcut apariția într-unul din albumele de debut ale artistei. Cei doi au interpretat împreună melodia No Me Ames, care a înregistrat un real succes în rândul publicului.

Jennifer Lopez într-o haină de blană la brațul fostului său soț, Marc Anthony în 2005 la un eveniment din New York
Anthony și-a făcut apariția într-unul din albumele de debut ale artistei / Getty Images

După ce Jennifer Lopez a rupt relația cu Ben Affleck, ea și Anthony au reluat legătura. La acel moment, Anthony tocmai ce încheia relația cu prima sa soție, Danyanara Torres, care câștigase la Miss Univers. Timpul pare că a fost perfect pentru cei doi. Ca într-un basm frumos, Jennifer Lopez și-a trăit povestea de iubire, iar la doar cinci luni după despărțirea de Affleck avea să se căsătorească.

Trei ani mai târziu, rodul iubirii dintre cei doi se conctretiza în vestea cea mare. Jennifer Lopez a anunțat public că așteaptă venirea pe lume a gemenilor săi. Max și Emme au venit în viața cuplului și au întărit și mai mult iubirea dintre JLo și Anthony.

Totuși, programele aglomerate și micile neînțelegeri au dus la certuri între parteneri. În 2011, Jennnifer Lopez a dezvăluit public faptul că urmează să se separe de Marc Anthony.

Ben Affleck s-a căsătorit cu Jennifer Garner în 2005

Jennifer Lopez și Ben Affleck s-au împăcat la mai bine de 17 ani după ce au rupt logodna. Totuși, puțini știu că cei doi și-au găsit iubirea în brațele altor persoane la scurt timp după ce s-au despărțit. JLo se căstorea la doar cinci luni după ce a rupt logodna de Affleck. La rândul său, actorul a găsit iubirea alături de Jennifer Garner.

Jennifer Garner și Affleck s-au întâlnit pentru prima dată în 2001. Doi ani mai târziu, au fost colegi de platou în pelicula Daredevil. Prietenia dintre cei doi s-a concretizat într-o relație frumoasă abia în 2004. Affleck și-a găsit refugiul alături de frumoasa actriță.

Actorul Ben Affleck îmbrăcat la frac alături de soția sa Jennifer Garner într-o rochie violet pe covorul roșu la Hollywood în anul 2013
Actorul a găsit iubirea alături de Jennifer Garner / Getty Images

Cei doi erau complet îndrăgostiți unul de celălalt. Împreună au adus pe lume trei copii frumoși, Violet, Seraphina și Samuel. Deși lucrurile păreau să decurgă perfect, în 2015, sursele declarau pentru publicația Page Six, faptul că Affleck și Garner au ales să-și despartă drumurile.

Divorțul lor s-a finalizat abia în anul 2018, însă au păstrat o frumoasă relație de prietenie. La mai bine de trei ani de atunci, Jennifer Lopez și Ben Affleck s-au împăcat și par mai fericiți ca niciodată.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×