Reclamă

Jennifer Lopez face pasul cel mare în relația cu Ben Affleck

Potrivit InStyle, Jennifer Lopez face pasul cel mare în relația cu Ben Affleck. O sursă a publicației mai sus menționate spune că artista este foarte încântată de relația dintre ei și că vrea ca lucrurile să decurgă bine.

Publicat: 11 iunie 2021, 7:11

Cele două celebrități continuă să își trăiască frumoasa împăcare departe de ochii curioșilor. Zilnic apar vești noi despre cuplul lor. Fanii abia așteaptă să vadă ce se va întâmpla cu ei și când vor confirma în mod oficial că formează un cuplu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jennifer Lopez face pasul cel mare

O altă sursă a publicației E! spune că deja Jennifer Lopez face pasul cel mare în relația cu Ben Affleck. Artista își strânge bagajele din casa sa din Miami și vrea să se mute oficial în Los Angeles, acasă la Ben Affleck.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Reclamă
Jennifer Lopez, într-o ținută albă, sport, în timp ce ajunge la Ben Affleck acasă
Cântăreața și actrița în vârstă de 51 de ani, a fost văzută la casa actorul Ben Affleck în Brentwood, Los Angeles / Profimedia Images

„Va călători între Los Angeles și Hamptons în această vară, dar în LA se va stabili. Caută deja școli pentru micuții ei. Este încântată de acest nou început și de cum merge relația cu Ben. Vor fi în curând acasă la Los Angeles.”

Zilele trecute, artista chiar a fost văzută vizitând o școală din Los Angeles. Acest lucru nu face decât să indice că informația despre mutare este una adevărată. Aceasta caută o școală pentru gemenii Emme și Max, în cazul unei mutări pe Coasta de Vest.

Luna trecută, cei doi au fost fotografiați la casa pe care vedeta a închiriat-o în Miami, în valoare de 18 milioane de dolari. Un martor a spus că artista a afișat mereu un zâmbet mare față. Ea a apărut într-o rochie vaporoasă pe balconul casei și a admirat priveliștea de neuitat. La începutul acestei săptămâni, o sursă a publicației Entertainment Tonight a spus că cei doi sunt „plini de speranță” în legătură cu relația lor de această dată.

Martorul a spus că amândoi s-au maturizat, sunt pe aceiași lungime de undă și le-a fost mult mai ușor.

Reclamă

Cum s-a îmbrăcat Jennifer Lopez acasă la Ben Affleck

Jennifer Lopez a fost fotografiată recent la casa lui Ben Affleck. Artista a purtat o ținută albă, sport, dar care i-a pus fără îndoială formele în valoare. Vedeta știe cum să se facă remarcată. Cântăreața și actrița în vârstă de 51 de ani, a fost văzută la casa actorul Ben Affleck în Brentwood, Los Angeles.

Artista a avut numai apariții impecabile în ultimele luni. De data aceasta, deși a purtat un hanorac alb cu decolteu asimetric, ținuta a fost completată de cerceii rotunzi. Părul a fost prins într-o coadă de cal.

JLo și Ben Affleck au petrecut foarte mult timp împreună în ultimele săptămâni. Cei doi călătoresc mult între Miami și Los Angeles. Potrivit surselor din anturajul celor doi, cei doi și-au asumat aceste sacrificii și fac totul pentru ca relația lor să funcționeze.

„Sunt foarte fericiți împreună. Aceasta nu este o relație întâmplătoare. Ei o iau în serios și vor să fie de lungă durată.”

Cele două vedete s-au împăcat după mai bine de 20 de ani de la ultima lor relație. În trecut, au mai format un cuplu timp de 18 luni, și au fost la un pas să ajungă în fața altarului.

RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×