Reclamă

Femeia alături de care Alex Rodriguez s-a fotografiat, după despărțirea de Jennifer Lopez

Femeia alături de care Alex Rodriguez s-a fotografiat, după despărțirea de Jennifer Lopez. Fosta lui logodnică, Jennifer Lopez s-a reîmpăcat cu Ben Affleck, la aproape 20 de ani de la despărțire. Alex Rodriguez a preluat modelul la rândul său de a menține prietenia cu fosta soție. Iar recent a postat o fotografie împreună cu aceasta.

Publicat: 15 iunie 2021, 13:37

La două luni după despărțirea de Jennifer Lopez, Alex Rodriguez face publică pe Instagram o fotografie după antrenamentul la sala de fitness, în care apar el și fosta sa soție.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Femeia alături de care Alex Rodriguez s-a fotografiat

Alex Rodriguez, fost jucător al echipei de baseball New York Yankees, a postat o serie de fotografii, printre care și una în care apare fosta sa soție, Cynthia Scurtis.

În urma postării, Alex Rodriguez și Cynthia Scurtis par să fi participat împreună la un program intensiv de fitness. Acesta s-a desfășurat pe parcursul a 54 de zile, în orașul lor de reședință, Miami. Cei doi s-au fotografiat alături de unul dintre prietenii lor.

Alex Rodriguez s-a alăturat acestui program în luna ianuarie, la recomandarea prietenului său, Jorge Posada, fost coleg la echipa de baschet care l-a făcut cunoscut. Membrii acestui program de fitness au trebuit să plătească o taxă de 4.000 de doari. Acest program de fitness se pare că ar da rezultate formidabile, informează revista People.

În cadrul postării, Alex Rodriguez vorbește despre provocarea fizică pe care și-a asumat alături de familie și prieteni. Dar și despre ce treabă minunată au făcut toți participanții, inclusiv fosta sa soție, Cynthia Scurtis.

Reclamă

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Într-un alt story postat pe Instagram, Alex Rodriguez a făcut publică o fotografie în care fosta sa soție îl ajută să își pună gheața, pe o posibilă leziune în zona piciorului. El o felicită pe fosta sa soție pentru că este o mamă atât de bună pentru cele două fete ale lor, potrivit US Magazine.

Reclamă

Timp pentru vindecare

Alex Rodriguez și Cynthia Scurtis s-au căsătorit în 2002. Cei doi au două fiice împreună, Natasha (16 ani) și Ella (13 ani). Aceștia au divorțat în 2008, din cauza presupuselor infidelități ale lui Alex Rodriguez.

Potrivit unei surse, faptul că solista Jennifer Lopez a trecut atât de repede peste relația lor pare să îl fi afectat pe Alex Rodroguez.

„Există o parte din el care chiar se agață de faptul că se vor împăca, dar în adâncul său știe că trebuie să accepte adevărul crud. Și anume că aceasta a trecut peste el și s-a împăcat cu Ben Affleck. Este un adevăr greu de acceptat. Dar este noua realitate”, a declarat o sursă apropiată omului de afaceri.

În timp ce procesul de vindecare după despărțirea de Jennifer Lopez continuă, Alex Rodriguez petrece mai mult timp cu fiicele sale și se bucură de micile plăceri ale vieții.

La mijlocul lunii aprilie, după doi ani de relație, Jennifer Lopez și Alex Rodriguez au anunțat că „sunt mai bine ca prieteni”. La scurt timp după acest anunț, Jennifer Lopez a reluat legăturile cu actorul Ben Affleck.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie care împinge cu mâna o gogoașă și alege să consume un măr
Sănătate
Dieta cu mere. Cum poți să slăbești 7 kilograme într-o săptămână
Pierderea în greutate nu este atât de ușoară pe cât pare, mai ales că revenirea la o viață normală poate duce la acumularea rapidă a kilogramelor pierdute cu atât de mult efort. Exercițiile, dietele...
2
Bianca Censori și Kanye West în timp ce stau de vorbă în fața mașinii lor
Divertisment
Bianca Censori nu a lăsat loc imaginației atunci când a apărut într-un sutien minuscul. Soția lui Kanye West sfidează orice regulă
Bianca Censori nu a lăsat loc imaginației atunci când a apărut într-un sutien minuscul. Soția lui Kanye West sfidează orice regulă atunci când apare în public. De data aceasta a fost surprinsă de paparazzi...
3
Vinete Papoutsakia în farfurie, alături de cuțit și furculiță
Rețete
Vinete Papoutsakia. Rețetă delicioasă din bucătăria grecească
Pentru că este sezonul vinetelor, iar gustul lor este delicios acum, nu ezita să le incluzi în cât mai multe preparate culinare. Pe lângă clasicele rețete de salate sau zacuscă, încearcă și rețeta de...
4
O femeie fericită care mănâncă iaurt dimineața
Sănătate
Ce se întâmplă în organism dacă mănânci iaurt în fiecare zi timp de o săptămână. Schimbările care se pot produce
Află ce se întâmplă în organism dacă mănânci iaurt zilnic, timp de o săptămână. Iaurtul este un aliment extrem de versatil, pe care îl poți mânca în asociere cu multe alimente. De exemplu, dimineața,...
5
O femeie care stă la plajă sub umbrelă
Sănătate
Care sunt orele de plajă indicate. Sfaturi și recomandări pentru un bronz frumos și sănătos
Când vine vara, mulți oameni adoră să-și petreacă zilele bucurându-se de soare la plajă. Cu toate acestea, este important să știi că expunerea excesivă la soare poate fi dăunătoare. Află care sunt orele de...
PARTENERI
×