Jennifer Lopez și Ben Affleck sunt afectuoși unul cu celălalt. Cum au fost fotografiați recent

Jennifer Lopez și Ben Affleck sunt afectuoși unul cu celălalt. Surse ale publicației PageSix spun că nu se pot abține să nu-și ofere gesturi tandre sau mângâieri. Deși sunt conștienți că sunt mereu fotografiați, chiar și atunci când sunt în public dau dovadă de romantism.

Publicat: 4 iunie 2021, 9:48 / Actualizat: 4 iunie 2021, 6:49

Împăcarea celor doi a luat e toată lumea prin surprindere, mai ales că JLo ieșise recent din relația cu Alex Rodriguez. Acum, Jennifer Lopez și Ben Affleck au fost din nou fotografiați în West Hollywood, la o cină romantică: "Au fost foarte afectuoși, foarte drăguți. A avut brațul în jurul ei tot timpul", a declarat sursa publicației mai sus menționate.

Jennifer Lopez și Ben Affleck sunt afectuoși unul cu celălalt

Cei doi nu au fost singuri la masă. I-au avut mereu alături pe managerului artistei și pe soția acestuia, Benny Medina și Elaine Goldsmith-Thomas. Cei patru s-au relaxat câteva ore la restaurantul unui hotel de cinci stele. Ben Affleck și JLo nu și-au confirmat încă relația în mod oficial. Cu toate acestea, ei au fost surprinși recent și în casa artistei din Miami și în Los Angeles.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Jennifer Lopez și Ben Affleck, îmbrățișați, în timp ce se pregătesc să intre într-un restaurant
Ben Affleck și JLo nu și-au confirmat încă relația în mod oficial / Profimedia Images

Înainte de aceste ieșiri, cei doi au petrecut un weekend în Montana, la una dintre proprietățile lui Ben Affleck. Surse apropiate celor doi spun că se simt foarte bine unul în compania celuilalt. Se plimbă foarte mult și sunt extrem de tandri unul cu celălalt.

Împăcarea lor vine la scurt timp după despărțirea lui J.Lo de logodnicul Alex Rodriguez. Deși au declarat că încearcă să-și rezolve tensiunile din cuplu, în urma zvonurilor că A-Rod ar fi ieșit cu Madison LeCroy, artista a decis să pună capăt relației.

Parcursul relației lui Jennifer Lopez cu Ben Affleck

Ben Affleck și Jennifer Lopez au mai fost logodiți în anul 2002, dar nu au ajuns niciodată în fața altarului. S-au despărțit în anul 2004, cu doar câteva zile înainte de nuntă. Atunci artista a spus că a fost cea mai mare durere din sufletul său. Cei doi s-au întâlnit pe platourile de filmare ale fimului Gigli, când artista era căsătorită cu dansatorul Chris Judd. În anul 2016, Jennifer Lopez a declarat că tabloidele au pus mare presiune pe relația lor și că din această cauză au ajuns la despărțire.

Din cauza atenției excesive a presei din jurul nunții noastre, am decis să amânăm data. Când ne-am trezit gândindu-ne să angajăm trei actrițe care să se îmbrace în mirese și să îi momească pe ziariști în alte trei locații diferite, ne-am dat seama că ceva nu este în regulă. Am început să simțim că spiritul a ceea ce ar fi trebuit să fie cea mai fericită zi din viața noastră este compromis. Am simțit că ceea ce ar fi trebuit să fie o zi veselă, ar putea fi ruinată pentru noi.

– Jennifer Lopez și Ben Affleck

Deși se lasă acum purtată de sentimente, diva muzicii internaționale nu vrea să se dedice în totalitate vieții sale amoroase. Aceasta a spus mereu că gemenii săi din relația cu Marc Anthony sunt o prioritate. Surse din anturajul vedetei au declarat că aceasta vrea ca copii săi să fie bine și să fie fericiți, indiferent de relația pe care ea o are cu un bărbat.

RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Jennifer LOpez, într-o emisiune televizată / Getty Images
Divertisment
Jennifer Lopez, surprinsă într-o ținută lejeră, la cumpărături. Ce a purtat vedeta care nu își arată vârsta
Jennifer Lopez a fost surprinsă într-o ținută lejeră, în timpul unei ieșiri la cumpărături, în Beverly Hills, alături de fiica ei de 13 ani, Emme. Cântăreața și actrița, în vârstă de 51 de ani,...
2
Madison LeCroy, fotografiată în timp ce se afla prin Zoom, la o emisiune tv
Divertisment
Madison LeCroy și-a spus părerea despre relația dintre JLo și Ben Affleck. Ce a spus frumoasa blondină
Despre frumoasa blondină s-a scris mult în ultimul timp. Chiar dacă a oferit doar scurte declarații despre relația ei cu Alex Rodriguez, recent Madison LeCroy și-a spus părerea despre relația dintre JLo și Ben...
3
Jennifer Lopez și Ben Affleck, la filmările unui videoclip, în 2002, în timp ce se țin de mână
Divertisment
Jennifer Lopez și Ben Affleck s-au sărutat în public. Imaginile care confirmă povestea lor de dragoste
Jennifer Lopez și Ben Affleck s-au sărutat în public. Cei doi nu și-au confirmat încă relația în mod oficial. Acest gest tandru face însă mai mult decât o mie de cuvinte. Povestea lor de...
4
Elvis Presley și Priscilla Presley, îmbrăcați în mire și mireasă, la nunta lor, în 1967
Divertisment
Cum s-a schimbat chipul Priscillei Presley. Fosta soție a lui Elvis Presley a apelat la operațiile estetice
Priscilla Presley, în vârstă de 76 de ani, avea doar 15 ani când l-a cunoscut pe bărbatul cu care s-a căsătorit opt ​​ani mai târziu, Elvis Presley. Pentru a opri efectele trecerii timpului, vedeta...
5
Beyonce și Jay-Z, apropiați, la un eveniment NBA
Divertisment
Beyonce a strălucit alături de Jay-Z. Cum s-a îmbrăcat artista pentru un eveniment sportiv
Beyonce și Jay-Z formează unul dintre cele mai sudate cupluri de celebrități. Cei doi au rar apariții în public și preferă să-și trăiască viața de cuplu departe de lumina reflectoarelor. Cu toate acestea, cei...
PARTENERI
×