Reclamă

Jennifer Lopez și Ben Affleck s-au mutat împreună? Cum au fost surprinși cei doi

Jennifer Lopez și Ben Affleck s-au mutat împreună? Cele mai recente imagini nu fac decât să dovedească că petrec foarte mult timp împreună. Cei doi au fost fotografiați recent în casa artistei din Miami. Pozele surprinse de fotografi demonstrează că se simt bine împreună și relația lor funcționează neașteptat de bine.

Publicat: 25 mai 2021, 7:08

Fiecare are însă parte și de spațiul personal. JLo a fost pozată în timp ce își făcea poze cu telefonul mobil pe balconul casei. Ben Affleck se afla în casă. Câteva minute mai târziu a ieșit și el, însă nu pentru poze, ci pentru a fuma.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jennifer Lopez și Ben Affleck s-au mutat împreună?

Deși a purtat o rochie lejeră, Jennifer Lopez a dovedit din nou că și atunci când nu se află în lumina reflectoarelor arată senzațional. De asemenea, starea de spirit a artistei a atras toate privirile. Ea nu și-a putut reține zâmbetul atunci când a fost fotografiată coborând scările, în timp ce Ben o urma îndeaproape.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Jennifer Lopez, fotografiată pe balconul casei, în timp ce se relaxează și își face poze
Jennifer Lopez și Ben Affleck au fost fotografiați recent în casa artistei din Miami / Profimedia Images

Relația lor a uimit pe toată lumea. Cei doi și-au reluat povestea de dragoste după 17 ani, atunci când nimeni nu se aștepta. Toți știau că artista încearcă să-și repare relația cu Alex Rodriguez, dar iată că lucrurile au decurs altfel, scrie DailyMail.

Reclamă

Ben a venit după JLo în Miami pentru a fi alături de ea. Cei doi petrec foarte mult timp împreună. Adesea sunt fotografiați în timp ce se relaxează și se bucură unul de celălalt. Jennifer a confirmat despărțirea de fostul sportiv Alex Rodriguez cu doar o lună în urmă. Cei doi au avut o relație timp de patru ani, timp în care doi ani au fost logodiți.

O sursă a declarat pentru publicația People săptămâna trecută că Jennifer s-a întors în Los Angeles pentru a petrece mai mult timp cu Ben Affleck.

„Jennifer a fost în Los Angeles doar câteva zile. A petrecut timp cu Ben. Au păstrat legătura în fiecare zi de la călătoria lor în Montana. Este o situație dificilă, deoarece trăiesc atât de departe unul de celălalt. Ambii sunt însă dornici să facă lucrurile să funcționeze.”

Reclamă

Cum decurge relația dintre cei doi

Ben Affleck și Jennifer Lopez au început să se întâlnească pentru prima dată în 2002, după ce s-au întâlnit pe platoul de filmare al producției Gigli. În curând s-au logodit și urmau să se căsătorească în septembrie 2003. Și-au amânat nunta și, în cele din urmă, s-au despărțit în ianuarie 2004.

„Este foarte clar că s-au îndrăgostit unul de celălalt într-un mod frumos. Nu vor să se grăbească și să pună presiune unul pe celălalt. Când va veni momentul potrivit și dacă lucrurile vor funcționa la fel între ei, probabil peste o lună sau două, vor deveni oficial un cuplu. Vor posta poze cu ei pe Instagram sau vor ieși mână în mână la restaurant”, a declarat sursa menționată mai sus.

Tot publicația menționată mai sus a scris recent că Ben este cel care a încercat să reia legătura cu JLo. Actorul a început să vorbească cu artista după ce în presă au apărut informații despre despărțirea ei de Alex Rodriguez. S-a menționat însă nu a fost deloc vorba de lipsă de respect din partea actorului, el crezând că ea nu mai formează un cuplu cu fostul sportiv.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie frumoasă care poartă o rochie roz și simbolizează una dintre acele zodii energice
Horoscop
Cele mai energice zodii. Ei sunt nativii cu o forță interioară de invidiat
Te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai energice zodii? Acești nativi au o forță interioară de invidiat. Reușesc să facă față tuturor provocărilor și aduc zâmbetul pe buzele oamenilor din viața lor. Ei sunt...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 15 aprilie – 21 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
În această perioadă, mulți dintre nativi se vor reîntoarce la credințele din trecut. Există o singură zodie care va descoperi că suferă de oboseală cronică, iar aceasta va trebui să ia o pauză prelungită....
3
O femeie frumoasă care stă în pat și citește mesaje încercând să-și urmărească fostul partener
Horoscop
Zodii care își urmăresc fostul partener. Nativii care nu pot trece cu ușurință peste o despărțire
Există unele zodii care își urmăresc fostul partener. Acești nativi caută orice motiv pentru a vedea ce face persoana de care s-au despărțit. Ei trec mai greu peste momentul despărțirii și nu pot accepta...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și ține într-un cerc armonios mai multe frunze aurii
Horoscop
Zodii care iubesc liniștea. Ei sunt nativii care evită situațiile dramatice
Există unele zodii care iubesc liniștea și evită pe cât se poate situațiile dramatice. Acești nativi se feresc de persoanele care tind să fie vampiri energetici. Ei au nevoie de oameni sinceri în viața...
5
O femeie frumoasă care își aplică anticearcăn în timp ce se uită în oglindă
Frumusețe
Când se aplică anticearcănul. Ordinea corectă a produselor de machiaj
Dacă nu ești pasionată de beauty sau ești la început de drum, atunci poate fi copleșitor să începi să te machiezi singură. Cu atât de multă informație este greu să alegi pe cea care...
PARTENERI
×