Reclamă

Jennifer Lopez și Alex Rodriguez s-au despărțit

Jennifer Lopez și Alex Rodriguez s-au despărțit, conform informațiile oferite de Daily Mail. Relația dintre cei doi s-a încheiat, după ce și-au amânat nunta de două ori, în ultimii doi ani. 

Publicat: 13 martie 2021, 9:19 / Actualizat: 16 aprilie 2021, 14:15

Unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din showbiz s-a despărțit. Jennifer Lopez și Alex Rodriguez au decis să meargă pe drumuri separate, scrie și Harpersbazaar.com.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cuplul plănuia să se căsătorească în vara anului 2021, însă din cauza pandemiei de COVID-19 au decis să își anuleze planurile. 

Jennifer Lopez și Alex Rodriguez s-au despărțit 

În prezent, Jennifer Lopez se află pe platourile de filmare ale comediei romantice Shotgun Wedding. Echipa de producție filmează în acest moment în Republica Dominicană. Conform Page Six, Alex Rodriguez este în Miami. 

Mai multe surse din anturajul celor două vedete au confirmat pentru publicația People că relația lor a ajuns la final. „Era previzibil de ceva vreme„. 

Alex Rodriguez a vizitat-o pe Jennifer Lopez pe platourile de filmare, în urmă cu doar o lună.

Reclamă

În plus, acesta a publicat recent pe contul său de Instagram un selfie, însoțit de descrierea „Îmi este dor de această fată„. Cu toate acestea, presa internațională anunță finalul logodnei dintre cei doi. 

Despărțirea cuplului nu a fost confirmată oficial

Reclamă

Despărțirea lor nu a fost confirmată oficial, iar pe conturile oficiale de Instagram ale lui Jennifer Lopez și Alex Rodriguez încă există poze de cuplu, publicate de-a lungul anilor. 

În luna decembrie a anului 2021, Jennifer Lopez a făcut câteva dezvăluiri surprinzătoare. În cadrul unui interviu acordat lui Andy Cohen, la SiriusXM’s Radio Andy, ea a povestit detalii despre viața de cuplu.

Jennifer Lopez stă pe un balcon alături de soțul ei și de cei patru copii
Jennifer Lopez a mărturisit pentru Marie Claire că familia este pe primul loc pentru ea și că își dorește să îi învețe pe copiii ei valoarea care se ascunde în spatele efortului / Hepta

Vedeta a povestit atunci de ce a decis să amâne nunta, recunoscând totodată că s-a gândit chiar să nu se căsătorească deloc. 

Am discutat despre asta. Avem o vârstă și am fost căsătoriți anterior. E cazul să ne mai căsătorim? Ce înseamnă pentru noi căsătoria? A fost trist deoarece trebuia să ne căsătorim în luna iunie și ne-am făcut planuri în acest sens. Prin urmare, în lunile aprilie și mai, am reconsiderat lucrurile și am realizat treptat că e posibil să nu se întâmple. Italia era într-o situație dificilă, iar noi acolo ne doream să ne unim destinele. Am realizat atunci că e mai bine să suspendăm pregătirile.

– Jennifer Lopez

Cântăreața povestea atunci că această decizie nu a fost simplă, dar i-a ajutat să reflecteze asupra relației lor. „Căsătoria este un lucru important pentru noi, însă nu e nicio grabă, nu ne presează nimeni. Se va întâmpla, când se va întâmplă„, declara frumoasa divă latino. 

Conform informațiilor publicate de Us Weekly, Jennifer Lopez și Alex Rodriguez s-au despărțit, iar ultima întâlnire dintre cei doi ar fi avut loc la începutul lunii martie.

Surse din anturajul cuplului au declarat pentru celebra publicație că, de ceva vreme, „lucrurile nu funcționau bine între cei doi„.

Jennifer Lopez și Alex Rodriguez își împart acum câștigurile

Acum că Jennifer Lopez și Alex Rodriguez s-au despărțit, presa tabloidă scrie că cei doi trebuie să îți împartă bunurile dobândite de-a lungul relației.

Cântăreața și fostul jucător de baseball s-au implicat în lumea afacerilor și și-au mărit câștigurile cu sume fabuloase în perioada în care au format un cuplu.

Page Six scrie că în ultima săptămână avocații lor au făcut tot posibilul să pună la punct partea financiară și să delimiteze lucrurile.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×