Cum a fost fotografiat Alex Rodriguez după ce JLo și Ben Affleck s-au împăcat

Vestea că Jennifer Lopez și Ben Affleck s-au împăcat a ținut primele pagini ale tabloidelor. Cei doi au fost fotografiați în Montana, iar împăcarea lor este un subiect intens discutat. Nici faptul că fostul logodnic al artistei este bine nu poate fi trecut cu vederea. Cum a fost fotografiat Alex Rodriguez după ce JLo și Ben Affleck s-au împăcat.

Publicat: 12 mai 2021, 11:54 / Actualizat: 12 mai 2021, 8:55

Recent, fostul sportiv a fost fotografiat în timp ce cobora din mașina personală, alături de un asistent. Acesta nu a ezitat să-l salute pe Stevie Mackey, antrenorul de voce și un prieten apropiat al lui JLo. A-Rod a fost pozat mai apoi la un restaurant din Miami.

Cum a fost fotografiat Alex Rodriguez

Alex Rodriguez a fost pozat îmbrăcat într-un costum, fără cravată și cu cămașa descheiată. Atitudinea lui a fost extrem de degajată și de relaxată. Așa cum era de așteptat, acesta a fost întrebat ce părere are despre faptul că JLo a fost într-o vacanță cu Ben Affleck. Acesta a oferit un răspuns scurt: „GO, Yankees.”

Page Six a fost publicația care a dat în exclusivitate că actorul Ben Affleck și Jennifer Lopez formează un cuplu, după ce artista s-a despărțit de A-Rod. Potrivit aceleiași publicații menționate mai sus, Alex Rodriguez este surprins de împăcarea dintre JLo și Ben Affleck. Se pare că el spera la o posibilă împăcare.

„El a crezut cu adevărat că vor reuși să se împace și să se reconecteze. El a contactat-o pe JLo încercând să se întâlnească cu ea, dar ea a fost foarte concisă și directă în discuția cu el”, a declarat un apropiat al artistei pentru E!.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Se pare că Jennifer Lopez și Ben Affleck aveau de ceva timp în plan să se întâlnească. Actorul a fost cel care a făcut primul pas. I-a trimis o serie de scrisori de dragoste lui JLo atunci când aceasta se afla în Republica Dominicană la filmările pentru Shotgun Wedding.

O sursă a publicației TMZ a spus că Affleck și Jennifer Lopez au fost în contact permanent prin e-mail încă de la începutul lunii februarie. Ben Affleck și Jennifer Lopez au mai fost împreună, dar s-au despărțit cu puțin timp înainte să se oficializeze nunta.

Despărțirea dintre Jennifer Lopez și Alex Rodriguez

Jennifer Lopez și Alex Rodriguez s-au despărțit la începutul lunii martie. Totul s-a întâmplat după ce în presă au apărut informații că A-Rod vorbește la telefon cu o altă femeie. Cei doi au recunoscut că lucrurile nu funcționează tocmai bine între ei, dar că fac tot posibilul să redreseze tensiunile acumulate.

Cei doi au revenit la începutul lunii aprilie și au dat o declarație comună. Aceștia au mărturisit că nu mai formează un cuplu și că își doresc intimitate.

„Ne-am dat seama că funcționăm mai bine ca prieteni și așteptăm cu nerăbdare să fie așa. Vom continua să lucrăm împreună și să ne sprijinim reciproc în cadrul afacerilor și proiectelor noastre comune. Ne dorim binele unul pentru celălalt și pentru copii. Din respect pentru ei, singurul alt comentariu pe care îl avem este să le mulțumim tuturor celor care au trimis mesaje de încurajare și ne-au sprijinit.”

– Jennifer Lopez și Alex Rodriguez

Cu toate că Alex Rodriguez a încercat și chiar a vizitat-o pe artistă în Republica Dominicană, se pare că nimic nu a mai fost suficient pentru relația lor. Jennifer Lopez și Alex Rodriguez s-au logodit în luna martie a anului 2019 în Bahamas. Cei doi aveau o relație de doi ani.

RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Nepoata Prințesei Diana, Amelia Spencer într-o bluză cu dantelă albă la expoziția de vară de la Royal Academy în 2019
Divertisment
Nepoata Prințesei Diana se mută în Marea Britanie. Unde va îmbrăca rochia de mireasă Amelia Spencer
Lady Amelia Spencer și Greg Mallett și-au anunțat logodna în iulie 2020. Cei doi și-au început povestea de iubire în campusul Universității din Cape Town. Cu toate acesta, nepoata Prințesei Diana a anunțat că...
2
Edith Gonzalez și Lorenzo Lazo, la un eveniment, pe covorul roșu, îmbrăcați elegant, în 2012
Divertisment
Fostul soț al lui Edith Gonzalez are o nouă iubită. Cine este femeia din viața lui Lorenzo Lazo
Fostul soț al lui Edith Gonzalez are o nouă iubită. Pe contul de Instagram apar mereu imagini cu cei doi. Lorenzo Lazo și-a găsit din nou echilibrul în brațele unei femei superbe, la numai...
3
Elvis Presley și Priscilla Presley, îmbrăcați în mire și mireasă, la nunta lor, în 1967
Divertisment
Cum s-a schimbat chipul Priscillei Presley. Fosta soție a lui Elvis Presley a apelat la operațiile estetice
Priscilla Presley, în vârstă de 76 de ani, avea doar 15 ani când l-a cunoscut pe bărbatul cu care s-a căsătorit opt ​​ani mai târziu, Elvis Presley. Pentru a opri efectele trecerii timpului, vedeta...
4
Ducii de Sussex, îmbrăcați casual, la Jocurile Invictus de la Toronto, în anul 2017
Divertisment
Ce loc ocupă fiica Ducilor de Sussex în linia succesiunii la tron
Decesul Ducelui de Edinburh nu a afectat linia succesiunii la tron. În schimb, nașterile din Familia Regală Britanică au schimbat ordinea. Acum toată lumea se întreabă ce loc ocupă fiica Ducilor de Sussex în...
5
Prințul Haary alături de soția sa Meghan Markle în timp ce stau apropiați unul de celălalt pe scaune și privesc spre camere în Australia în timpul unei vizite la liceul de fete Macarthur
Divertisment
Lilibet seamănă leit cu Ducii de Sussex. Ce spun apropiații despre micuță
Micuța Lilibet Diana Mountbatten-Windsor s-a alăturat Familiei Regale și seamănă leit cu părinții săi, Ducii de Sussex. De când a venit pe lume, Lili a devenit centrul universului pentru Prințul Harry și Meghan Markle....
PARTENERI
×