Reclamă

Cine i-a dat porecla lui Jennifer Lopez. Dezvăluirea a fost făcută chiar de artistă

Artista este cunoscută și sub numele de JLo, porecla care a stârnit multe speculații în jurul ei de-a lungul timpului. Artista chiar a folosit acest „nickname” ulterior pe rețelele de socializare. Mulți se întreabă însă cine i-a dat porecla lui Jennifer Lopez.

Publicat: 23 aprilie 2021, 8:00 / Actualizat: 23 aprilie 2021, 12:23

Artista ține primele pagini ale tabloidelor cu orice subiect este legat de carieră sau viața sa personală. În urmă cu mulți ani, cântăreața chiar și-a numit unul dintre albume J.Lo.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cine i-a dat porecla lui Jennifer Lopez

Jennifer Lopez chiar folosește acum JLo și pe plan profesional. Pentru publicația InStyle, cântăreața a dezvăluit că cel care i-a dat porecla este rapper-ul Heavy D. Decizia a venit în momentul în care artista a vrut să treacă de la actorie la industria muzicală.

„Numele J.Lo provine de la Heavy D. El venea la studio pentru primul meu album și îmi spunea Jenny-Lo, Jennifer-Lo sau J.Lo. Când lucram la al doilea album (în 2001), am decis să-l numesc J.Lo. Cred că atunci a rămas cu adevărat acest nickname!”, a spus artista pentru publicația mai sus menționată.

Actrița Judy Greer, colega lui Jennifer Lopez din producția The Weeding Planner a susținut și ea declarația artistei.

„Toată lumea de pe platou o numea Jen-Lo – încă nu exista J.Lo. Aș vrea să cred că totul a început acolo. Sunt sigură că nu, dar pot să mă prefac că am fost acolo la început”, a declarat actrița de 45 de ani pentru revistă.

Reclamă

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Copilăria lui Jennifer Lopez

Reclamă

Lopez s-a născut în New York în 1969. În copilărie, vedeta a arătat o puternică afinitate pentru a-i distra pe ceilalți. La vârsta de numai cinci ani ea deja lua lecții de canto și dans.

Artista, împreună cu cele două surori ale ei, au avut parte de multă susținere din partea părinților. Acestea au fost mereu încurajate să-și urmeze dorințele. Jennifer Lopez a început încă de mică să facă turnee prin oraș cu școala și să susțină spectacole pentru care a fost imediat apreciată. Deși a fost un elev model, aceasta a fost mult mai interesată de cariera sa și a dorit să se implice în cât mai multe spectacole.

Când era adolescentă, Lopez începuse să cânte în spectacole locale și era suficient de talentată. În cele din urmă, ea a devenit dansatoare de rezervă pentru New Kids on the Block. Acesta a fost primul pas spre industria de entertainment. La scurt timp a început deja să lucreze la proiecte muzicale și de film.

Jennifer Lopez a reușit să dovedească în scurt timp că se poate concentra și pe actorie și pe muzică. La începutul carierei sale, a petrecut mult timp în studioul de înregistrări alături de primul ei iubit, Sean Combs.

Jennifer Lopez poartă un sutien albastru în timpu filmărilor pentru On The 6. Are părul lung și blond
După mai multe filme, precum U Turn și Out of Sight, Jennifer a făcut senzație în lumea muzicală cu primul ei album, On the 6 / Profimedia Images

Jennifer Lopez și Alex Rodriguez s-au despărțit

După ce în presă au apărut mai multe speculații legate de relația lor, Alex Rodriguez și Jennifer Lopez au decis ca logodna lor să se încheie și că funcționează mult mai bine ca prieteni.

Cei doi au dat o declarație comună pentru revista People și au anunțat că nu mai formează un cuplu:

Ne-am dat seama că funcționăm mai bine ca prieteni și așteptăm cu nerăbdare să fie așa. Vom continua să lucrăm împreună și să ne sprijinim reciproc în cadrul afacerilor și proiectelor noastre comune. Ne dorim binele unul pentru celălalt și pentru copii. Din respect pentru ei, singurul alt comentariu pe care îl avem este să le mulțumim tuturor celor care au trimis mesaje de încurajare și ne-au sprijinit.

– Jennifer Lopez și Alex Rodriguez

Inițial, în urmă cu câteva săptămâni cei doi au anunțat că informațiile despre despărțirea lor sunt false și că au probleme, dar lucrează împreună ca să le rezolve. Cei doi erau logodiți din luna martie a anului 2019. Au încercat de mai multe ori să se căsătorească însă au amânat nunta din cauza pandemiei.

Motivul despărțirii celor doi nu a fost confirmat. Presa scrie despre faptul că A-Rod a avut o relație cu o instructoare de fitness, Madison LeCroy.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie frumoasă care poartă o rochie roz și simbolizează una dintre acele zodii energice
Horoscop
Cele mai energice zodii. Ei sunt nativii cu o forță interioară de invidiat
Te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai energice zodii? Acești nativi au o forță interioară de invidiat. Reușesc să facă față tuturor provocărilor și aduc zâmbetul pe buzele oamenilor din viața lor. Ei sunt...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 15 aprilie – 21 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
În această perioadă, mulți dintre nativi se vor reîntoarce la credințele din trecut. Există o singură zodie care va descoperi că suferă de oboseală cronică, iar aceasta va trebui să ia o pauză prelungită....
3
O femeie frumoasă care stă în pat și citește mesaje încercând să-și urmărească fostul partener
Horoscop
Zodii care își urmăresc fostul partener. Nativii care nu pot trece cu ușurință peste o despărțire
Există unele zodii care își urmăresc fostul partener. Acești nativi caută orice motiv pentru a vedea ce face persoana de care s-au despărțit. Ei trec mai greu peste momentul despărțirii și nu pot accepta...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și ține într-un cerc armonios mai multe frunze aurii
Horoscop
Zodii care iubesc liniștea. Ei sunt nativii care evită situațiile dramatice
Există unele zodii care iubesc liniștea și evită pe cât se poate situațiile dramatice. Acești nativi se feresc de persoanele care tind să fie vampiri energetici. Ei au nevoie de oameni sinceri în viața...
5
O femeie frumoasă care își aplică anticearcăn în timp ce se uită în oglindă
Frumusețe
Când se aplică anticearcănul. Ordinea corectă a produselor de machiaj
Dacă nu ești pasionată de beauty sau ești la început de drum, atunci poate fi copleșitor să începi să te machiezi singură. Cu atât de multă informație este greu să alegi pe cea care...
PARTENERI
×