Reclamă

Jennifer Lopez și Ben Affleck formează un cuplu. Primele imagini cu cei doi

Jennifer Lopez și Ben Affleck formează un cuplu. Primele imagini cu ei au apărut după o scurtă escapadă în Montana. Artista s-a despărțit recent de Alex Rodriguez, dar iată că se simte pregătită de o nouă relație amoroasă.

Publicat: 12 mai 2021, 13:52

O sursă a publicației People spune că escapada în Montana a fost ideea actorului: "Amândoi au avut săptămâna trecută liberă și au vrut să petreacă timp departe de L.A. Ben a sugerat Montana, deoarece are o casă acolo."

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Aceeași sursă a mai declarat că această călătorie a fost „o pauză frumoasă pentru Jennifer”.

Jennifer Lopez și Ben Affleck formează un cuplu

Lopez și Affleck au mai fost împreună în anul 2002. Chiar au jucat împreună în filmele Jersey Girl și Gigli. Aceștia trăiau o frumoasă poveste de dragoste, dar au decis să-și amâne nunta cu numai câteva zile înainte de eveniment. Despărțirea oficială a celor doi a fost anunțată în luna ianuarie a anului 2004.

Surse apropiate celor doi spun că cei doi au fost văzuți în timp ce se aflau într-o mașină în stațiunea Big Sky. Acolo actorul în vârstă de 48 de ani are o proprietate. Cei doi au fost fotografiați în timp ce Ben Affleck se afla la volanul automobilului. Jennifer Lopez părea relaxată pe scaunul pasagerului.

În aceea zi, o altă sursă a declarat pentru publicația menționată mai sus că Lopez s-a distrat mult în compania lui Ben Affleck. Aceasta a spus că este extrem de fericită în compania lui, ba chiar îi place să petreacă cât mai mult timp alături de actor.

Reclamă

„Jennifer a petrecut câteva zile cu Ben în afara orașului. Cei doi au o legătură puternică. Totul a fost rapid și intens, dar Jennifer este fericită”, a spus sursa despre cel mai recent cuplu din showbiz. Jennifer și Affleck au fost văzuți revenind în LA într-un avion privat.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Jennifer Lopez și Ben Affleck, într-o vacanță, în Motana, fotografiați relaxați în mașină
Ben Affleck a comentat în urmă cu o lună cât de bine arată JLo la cei 51 de ani ai săi / Profimedia Images
Reclamă

Ben Affleck a comentat în urmă cu o lună cât de bine arată JLo la cei 51 de ani ai săi. Declarația lui a venit după ce artista a apărut pe coperta revistei InStyle.

Relația artistei cu Ben Affleck vine la scurt timp după ce Jennifer Lopez și Alex Rodriguez au anunțat pe data de 15 aprilie printr-o declarație comună că pun punct logodnei lor. În trecut, Ben Affleck a avut o relație cu actrița Ana de Armas. Relația lor s-a încheiat însă la începutul acestui an.

Ce spune Matt Damon despre relația dintre JLo și Ben Affleck

Matt Damon, cel mai bun prieten al lui Ben Affleck a avut prima reacție după ce în presă s-a aflat că cei doi s-au împăcat după 17 ani de la despărțire.

„Sper că este adevărat”, a spus actorul. Acesta a fost văzut alături de Ben Affleck și Jennifer Lopez la concertul VAX Live care a avut ca scop sporirea încrederii în vaccinul Covid-19, dar și distribuirea echitabilă a acestuia, indiferent de zona geografică.

Actorul a fost invitat într-o emisiune, iar gazdele acesteia l-au întrebat despre o posibilă împăcare între JLo și Affleck. Așa cum era de așteptat, Matt a răspuns în stilul caracteristic.

„Nu există suficientă băutură în lume pentru ca tu să mă faci să spun ceva despre asta.”

Matt Damon și-a completat declarația și a spus că de la ei a aflat despre această împăcare, în timp ce aștepta să intre în direct în emisiune. Deoarece gazdele emisiunii au fost extrem de insistente cu subiectul, Matt Damon a spus într-un final: „Sper că este adevărat. Îi iubesc pe amândoi. Sper că este adevărat. Ar fi minunat.”

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×