Reclamă

Jennifer Lopez și Ben Affleck formează un cuplu. Primele imagini cu cei doi

Jennifer Lopez și Ben Affleck formează un cuplu. Primele imagini cu ei au apărut după o scurtă escapadă în Montana. Artista s-a despărțit recent de Alex Rodriguez, dar iată că se simte pregătită de o nouă relație amoroasă.

Publicat: 12 mai 2021, 13:52

O sursă a publicației People spune că escapada în Montana a fost ideea actorului: "Amândoi au avut săptămâna trecută liberă și au vrut să petreacă timp departe de L.A. Ben a sugerat Montana, deoarece are o casă acolo."

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Aceeași sursă a mai declarat că această călătorie a fost „o pauză frumoasă pentru Jennifer”.

Jennifer Lopez și Ben Affleck formează un cuplu

Lopez și Affleck au mai fost împreună în anul 2002. Chiar au jucat împreună în filmele Jersey Girl și Gigli. Aceștia trăiau o frumoasă poveste de dragoste, dar au decis să-și amâne nunta cu numai câteva zile înainte de eveniment. Despărțirea oficială a celor doi a fost anunțată în luna ianuarie a anului 2004.

Surse apropiate celor doi spun că cei doi au fost văzuți în timp ce se aflau într-o mașină în stațiunea Big Sky. Acolo actorul în vârstă de 48 de ani are o proprietate. Cei doi au fost fotografiați în timp ce Ben Affleck se afla la volanul automobilului. Jennifer Lopez părea relaxată pe scaunul pasagerului.

În aceea zi, o altă sursă a declarat pentru publicația menționată mai sus că Lopez s-a distrat mult în compania lui Ben Affleck. Aceasta a spus că este extrem de fericită în compania lui, ba chiar îi place să petreacă cât mai mult timp alături de actor.

Reclamă

„Jennifer a petrecut câteva zile cu Ben în afara orașului. Cei doi au o legătură puternică. Totul a fost rapid și intens, dar Jennifer este fericită”, a spus sursa despre cel mai recent cuplu din showbiz. Jennifer și Affleck au fost văzuți revenind în LA într-un avion privat.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Jennifer Lopez și Ben Affleck, într-o vacanță, în Motana, fotografiați relaxați în mașină
Ben Affleck a comentat în urmă cu o lună cât de bine arată JLo la cei 51 de ani ai săi / Profimedia Images
Reclamă

Ben Affleck a comentat în urmă cu o lună cât de bine arată JLo la cei 51 de ani ai săi. Declarația lui a venit după ce artista a apărut pe coperta revistei InStyle.

Relația artistei cu Ben Affleck vine la scurt timp după ce Jennifer Lopez și Alex Rodriguez au anunțat pe data de 15 aprilie printr-o declarație comună că pun punct logodnei lor. În trecut, Ben Affleck a avut o relație cu actrița Ana de Armas. Relația lor s-a încheiat însă la începutul acestui an.

Ce spune Matt Damon despre relația dintre JLo și Ben Affleck

Matt Damon, cel mai bun prieten al lui Ben Affleck a avut prima reacție după ce în presă s-a aflat că cei doi s-au împăcat după 17 ani de la despărțire.

„Sper că este adevărat”, a spus actorul. Acesta a fost văzut alături de Ben Affleck și Jennifer Lopez la concertul VAX Live care a avut ca scop sporirea încrederii în vaccinul Covid-19, dar și distribuirea echitabilă a acestuia, indiferent de zona geografică.

Actorul a fost invitat într-o emisiune, iar gazdele acesteia l-au întrebat despre o posibilă împăcare între JLo și Affleck. Așa cum era de așteptat, Matt a răspuns în stilul caracteristic.

„Nu există suficientă băutură în lume pentru ca tu să mă faci să spun ceva despre asta.”

Matt Damon și-a completat declarația și a spus că de la ei a aflat despre această împăcare, în timp ce aștepta să intre în direct în emisiune. Deoarece gazdele emisiunii au fost extrem de insistente cu subiectul, Matt Damon a spus într-un final: „Sper că este adevărat. Îi iubesc pe amândoi. Sper că este adevărat. Ar fi minunat.”

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie care împinge cu mâna o gogoașă și alege să consume un măr
Sănătate
Dieta cu mere. Cum poți să slăbești 7 kilograme într-o săptămână
Pierderea în greutate nu este atât de ușoară pe cât pare, mai ales că revenirea la o viață normală poate duce la acumularea rapidă a kilogramelor pierdute cu atât de mult efort. Exercițiile, dietele...
2
Vinete Papoutsakia în farfurie, alături de cuțit și furculiță
Rețete
Vinete Papoutsakia. Rețetă delicioasă din bucătăria grecească
Pentru că este sezonul vinetelor, iar gustul lor este delicios acum, nu ezita să le incluzi în cât mai multe preparate culinare. Pe lângă clasicele rețete de salate sau zacuscă, încearcă și rețeta de...
3
Bianca Censori și Kanye West în timp ce stau de vorbă în fața mașinii lor
Divertisment
Bianca Censori nu a lăsat loc imaginației atunci când a apărut într-un sutien minuscul. Soția lui Kanye West sfidează orice regulă
Bianca Censori nu a lăsat loc imaginației atunci când a apărut într-un sutien minuscul. Soția lui Kanye West sfidează orice regulă atunci când apare în public. De data aceasta a fost surprinsă de paparazzi...
4
O femeie fericită care mănâncă iaurt dimineața
Sănătate
Ce se întâmplă în organism dacă mănânci iaurt în fiecare zi timp de o săptămână. Schimbările care se pot produce
Află ce se întâmplă în organism dacă mănânci iaurt zilnic, timp de o săptămână. Iaurtul este un aliment extrem de versatil, pe care îl poți mânca în asociere cu multe alimente. De exemplu, dimineața,...
5
Un cuplu de îndrăgostiți care stau unul în brațele celuilalt și se privesc în ochi la apus
Horoscop
4 zodii cunoscute pentru dragostea lor necondiționată. Nativii care iubesc cu sinceritate
Astrologii spun că există 4 zodii cunoscute pentru dragostea lor necondiționată. Acești nativi iubesc cu sinceritate și nu își pun niciodată sentimentele pentru partener la îndoială. Ei sunt nativii care te vor face să...
PARTENERI
×