Prima reacție a lui Jennifer Garner după ce Ben Affleck a vizitat-o pe JLo

Prima reacție a lui Jennifer Garner după ce Ben Affleck a vizitat-o pe JLo a apărut la numai câteva ore după ce pozele cu cei doi au fost făcute publice. Actrița are cu Ben Affleck trei copii. Aceasta obișnuiește să-și țină fanii la curent cu ceea ce se întâmplă în viața ei.

5 mai 2021 la 7:00

Jennifer Garner a postat pe Instagram că a fost nominalizată la Premiile Webby. În acest fel ea a rupt tăcerea în urma fotografiilor care au fost făcute publice cu JLo și Ben Affleck.

Prima reacție a lui Jennifer Garner

Actrița nu a făcut nicio referire la întâlnirile lui Ben cu diva Jennifer Lopez. S-a concentrat în schimb pe nominalizarea sa și pe importanța acestor premii, scrie Hello.

Aceasta a publicat un videoclip cu mai multe imagini, în care le-a mulțumit celor care o susțin. Garner a ținut să le mulțumească și celor care fac parte din juriul Premiilor Webby pentru nominalizarea primită. Premiile Webby sunt premii de excelență pentru activitatea pe internet. Acestea sunt prezentate anual de Academia Internațională de Arte și Științe Digitale. Adesea ele mai sunt numite Oscarurile Internetului.

Ben Affleck și Jennifer Garner au fost căsătoriți din anul 2005 până în 2018.

Recent au fost făcute publice imagini cu Ben Affleck în timp ce o vizitează pe Jennifer Lopez. Cei doi au avut o relație din luna iulie a anului 2002 și până în luna ianuarie a anului 2004. În această perioadă au fost și logodiți. Cuplul a decis să amâne nunta cu doar patru zile înainte de a se oficia ceremonia.

Ce se întâmplă între Ben Affleck și JLo

La numai 2 săptămâni de când JLo s-a despărțit de Alex Rodriguez, aceasta a văzută în compania lui Ben Affleck. Zvonurile despre o posibilă împăcarea între cei doi nu au încetat să apară. Paparazzi i-au fotografiat în timp ce actorul cobora din mașina artistei. Ulterior s-a scris că a petrecut mult timp cu ea în Los Angeles.

Potrivit Mirror, actorul a fost de mai multe ori la una dintre casele lui Jennifer Lopez. Se spune de asemenea că Ben Affleck a vizitat-o de cel puțin trei ori pe cântăreața de când aceasta s-a întors de la filmările pentru Shotgun Wedding, din Republica Dominicană.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Ben Affleck, fotografiat în timp ce iese din casa lui Jennifer Lopez
Ben Affleck și Jennifer Garner au fost căsătoriți din anul 2005 până în 2018 / Profimedia Images

Actorul i-a fost alături și la concertul VAX Live, acolo unde artista a avut reprezentații ce nu pot fi uitate prea ușor. Jennifer Lopez a urcat pe scenă și a interpretat piese cu o puternică încărcătură emoțională. Alături de ea a fost și mama sa, Guadalupe Rodriguez, la una dintre melodii. JLo a menționta că a adus-o pentru că una dintre piese i-a fost cântată de mama sa toată copilăria.

Pe 28 aprilie, Ben a fost fotografiat în timp ce se îndrepta spre casa lui Jennifer din Bel Air. O zi mai târziu, 29 aprilie, au fost făcute fotografii care îl arătau pe Ben ieșind din mașina ei. Aceeași mașină l-a lăsat înapoi la hotel ore mai târziu.

O sursă a publicației People a declarat că Ben Affleck și Jennifer Lopez au doar o prietenie extrem de strânsă: „Ei au multă dragoste unul pentru celălalt. S-au admirat întotdeauna unul pe celălalt și au mult respect.”

RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Alex Rodriguez, zâmbitor, îmbrăcat în cămașă cu cravată, la o conferință cu tematică sportivă
Divertisment
Cum a fost fotografiat Alex Rodriguez după ce JLo și Ben Affleck s-au împăcat
Vestea că Jennifer Lopez și Ben Affleck s-au împăcat a ținut primele pagini ale tabloidelor. Cei doi au fost fotografiați în Montana, iar împăcarea lor este un subiect intens discutat. Nici faptul că fostul...
2
Justin Bieber s-a lăsat pe mâinile stiliștilor și este îmbrăcat într-un tricou negru și o cămașă gri desfăcută, cu părul prins într-o bandană albă în timp ce în spatele său apare publicul plin de lumini
Divertisment
Justin Bieber s-a lăsat pe mâinile stiliștilor. Cum arată noul look al cântărețului
Artistul a fost fotografia recent alături de soția sa Hailey Bieber în Miami. Fanii săi au fost surprinși să vadă cum Justin Bieber s-a lăsat din nou pe mâinile stiliștilor. Ultimele sale apariții au...
3
O căpușă, alături de o pensetă specială de extracție
Sănătate
Ce trebuie să știi despre mușcătura de căpușă
Căpușele fac parte din familia Arahnidelor. Acestea se hrănesc cu sângele organismului parazitat în fiecare ciclu de viață. În întrega lume există peste 800 de specii de căpușe, iar în România doar 27, dintre...
4
Arnold Schwarzenegger și Joseph Baena sunt îmbrăcați sport și se plimbă cu bicicletele
Divertisment
Joseph Baena s-a angajat. În ce domeniu va lucra
Joseph Baena s-a angajat și a ales un domeniu foarte dinamic, dar și foarte interesant. Fiul lui Arnold Schwarzenegger, acum în vârstă de 23 de ani, a anunțat că va intra în domeniul imobiliar....
5
Adele pe scenă îmbrăcată într-o rochie albastră cu paiete în timp ce zâmbește și îndreaptă microfonul către public
Divertisment
Adele, muzica poate trece dincolo de orice aparență
Copilăria, tărâmul magic în care Adele și-a întalnit pasiunea care avea să o transforme într-una dintre cele mai apreciate interprete muzicale. De la pereții camerei acoperiți cu posterele fetelor de la Spice Girls, la...
PARTENERI
×