Reclamă

JLo a urcat cu mama ei pe scena VAX Live. Cum au apărut cele două

Jennifer Lopez este una dintre cele mai de succes artiste din industria muzicală internațională. JLo a urcat cu mama ei pe scena VAX Live: Concert To Reunite The World.

Publicat: 4 mai 2021, 6:16 / Actualizat: 4 mai 2021, 7:42

Cântăreața, în vârstă de 51 de ani, a urcat pe scena stadionului SoFi din Los Angeles pentru primul eveniment public care va avea loc pe stadionul NFL. Aceasta a avut trei reprezentații, iar pentru fiecare dintre ele ținutele au fost spectaculoase.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

JLo a urcat cu mama ei pe scena VAX Live

Jennifer a urcat mai întâi pe scenă pentru a cânta piesa lui Neil Diamond, Sweet Caroline. Aceasta a avut-o alături pe mama ei, Guadalupe Rodriguez. Vedeta a dezvăluit că mama ei îi cânta acea melodie în copilărie.

„Să-l cântăm ca pe un cântec de leagăn și să o ajutăm”, a spus artista către public, înainte de a se întoarce la mama ei: „Cântă-l așa cum îmi cântai”.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Jennifer Lopez, alături de mama ei pe scena VAX Live
Momentul cu mama sa pe scenă a fost de departe printre cele mai emoționante / Profimedia Images
Reclamă

Pentru această interpretare diva a ales să poarte un costum semnat de Zuhair Marad cu franjuri și pene. Mama ei a optat pentru un top cu buline, alb-negru și pantaloni negri. Mai târziu, Jennifer a urcat din nou pe scena stadionului SoFi pentru a interpreta single-ul ei Ain’t Your Mama din 2016. Ea a avut atunci alături o mulțime de dansatori, iar ținutele alese au fost extrem de colorate.

Momentul cu mama sa pe scenă a fost de departe printre cele mai emoționante. Artista i-a oferit o îmbrățișare puternică și a sărutat-o pe frunte pe femeia care i-a dat viață. Mai apoi artista a interpretat și melodia Saweetie, Pretty B *** h Freestyle. Nu este prima dată când artista cântă această melodie. Ea o interpretează adesea în spectacole. O folosește chiar și în postări pe Instagram după ce s-a aflat că nu mai formează un cuplu cu Alex Rodriguez.

VAX Live: Concert To Reunite The World e un eveniment care susține sporirea încrederii în vaccinul Covid-19. De asemenea, scopul lui e răspândirea lui echitabilă în toate colțurile lumii. Acesta este susținut de nume mari din mai toate domeniile, inclusiv de Ducii de Sussex. Președintele Joe Biden și soția sa sunt printre cei care vor apărea în concert.

Reclamă

JLo și Alex Rodriguez s-au despărțit

A-Rod nu s-a aflat la concert. Ben Affleck, unul dintre foștii iubiți, a urcat însă pe scenă cu Jimmy Kimmel în timpul concertului. După ce s-a aflat că diva a rupt logodna, aceasta și Ben Affleck au fost fotografiați tot mai des împreună. Cu toate acestea, nu există nicio poveste de dragoste la orizont, spun surse pentru ET: „Sunt prieteni și au o relație cordială. Evident, au în comun o poveste de dragoste, dar în acest moment au doar o prietenie. Amândoi se admiră reciproc și se simt confortabil unul cu celălalt”.

Jennifer Lopez și Alex Rodriguez s-au despărțit la începutul lunii aprilie 2021, iar vestea a fost dată chiar de ei. Aceștia au oferit o declarație comună în care au spus că se simt mult mai bine ca prieteni. Cei doi nu au dorit să comenteze mai mult din respect pentru copiii lor.

Jennifer a spus în trecut că a amânat de două ori nunta cu Alex Rodriguez din cauza pandemiei. Potrivit surselor publicațiilor internaționale, lucrurile între ei nu mai funcționam de ceva timp. Ruptura a fost și mai mare între cei doi după ce în presă au apărut informații că A-Rod a avut conversații cu o altă femeie. Este vorba despre Madison LeCroy, o instructoare de fitness cunoscută.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×