Reclamă

Jennifer Lopez și-a dezvăluit rutina de îngrijire a feței într-un nou videoclip în care apare nemachiată

Jennifer Lopez și-a dezvăluit rutina de îngrijire a feței într-un nou videoclip în care apare nemachiată. Artista a distribuit pe Instagram o filmare în care le arată fanilor cât de strălucitor și hidratat este tenul ei. 

Publicat: 5 martie 2021, 11:22 / Actualizat: 25 mai 2021, 14:46

Jennifer Lopez are de fiecare dată o apariție impecabilă și strălucitoare. Dar recent vedeta s-a filmat nemachiată și nearanjată. Artista a dezvăluit modul în care își pregătește pielea înainte de a se așeza pe scaunul de machiaj.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În timp ce se afla în Republica Dominicană, filmând pentru cel mai nou proiect, „Shotgun Wedding”, aceasta a distribuit un videoclip pe Instagram în care și-a creditat noua linie de îngrijire a pielii, JLO BEAUTY, pentru aspectul impecabil al tenului ei. 

Jennifer Lopez și-a dezvăluit rutina de îngrijire a feței

În videoclip, pielea lui J.Lo radiază, iar părul ei este ridicat într-un coc dezordonat. 

„Bună dimineața tuturor! Mă pregătesc pentru ziua de astăzi. Trebuie să filmez astăzi. De-abia mi-am aplicat toate produsele. Un pic din crema Wonder, serul, am folosit și produsul de curățare. Cred că sunt pregătită pentru aparatul de fotografiat, ce credeți voi? Sunt gata? O zi uimitoare tuturor!”, a spus artista. 

Reclamă

Acuzații despre botox

Jennifer Lopez se mândrește cu faptul că pielea ei strălucitoare și fără riduri este naturală, reamintind recent că nu și-a injectat botox, în timpul unui interviu pentru People.

„Nu judec pe nimeni. Dacă vrei să folosești și produse injectabile, este în regulă! Dar nu vreau ca oamenii să spună despre mine: Încearcă să facă să pară că lucrurile astea funcționează „. Nu, o să vă spun ce fac și funcționează. Vă rog, nu mai spuneți că sunt mincinoasă. Nu trebuie să mint despre lucruri. Am fost destul de sincer despre toată viața mea.”

Reclamă

Cântăreața a mai spus că dacă și-ar injecta botox ar fi sinceră în legătură cu asta. „Dacă aș avea, aș spune:„ Da, ai dreptate ”, dar nu vreau ca oamenii să mspună „ Nu mai minți, faci asta, faci asta ”, când asta nu este adevărat. Am simțit că trebuie să spun asta direct, dar într-un mod iubitor. Și unul dintre marile mele secrete de frumusețe este că încerc să fiu amabilă cu ceilalți și să încurajez alte femei. Cred că este important să ne susținem în loc să ne descurajăm.”

La începutul acestui an, Lopez a postat un videoclip în care încerca pentru prima dată unul dintre produsele din gama proprie de cosmetice. După ce a distribuit postarea, vedeta a fost acuzată că și-a injectat botox. „Cu siguranță ai botox. Chiar tone”, a scris un utilizator în secțiunea de comentarii. 

Artista a răspuns comentariului și a împărtășit cu grație un „secret de frumusețe” alternativ care a funcționat întotdeauna pentru ea.

„LOL asta este fața mea! De 500 de milioane de ori am spus că nu mi-am injectat niciodată botox sau orice altă substanță și nici nu m-am operat. Cumpără-ți niște produse JLO Beauty și simte-te frumoasă în propria piele! Iată un alt secret JLO Beauty: încearcă să îți petreci timpul fiind mai pozitivă, mai bună și încurajându-i pe ceilalți”, a scris artista.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 15 aprilie – 21 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
În această perioadă, mulți dintre nativi se vor reîntoarce la credințele din trecut. Există o singură zodie care va descoperi că suferă de oboseală cronică, iar aceasta va trebui să ia o pauză prelungită....
2
O femeie frumoasă care poartă o rochie roz și simbolizează una dintre acele zodii energice
Horoscop
Cele mai energice zodii. Ei sunt nativii cu o forță interioară de invidiat
Te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai energice zodii? Acești nativi au o forță interioară de invidiat. Reușesc să facă față tuturor provocărilor și aduc zâmbetul pe buzele oamenilor din viața lor. Ei sunt...
3
fată îmbrăcată în culori deschise pe un fundal bleu
Horoscop
Culoarea zodiei Gemeni. Nuanțele care îți poartă noroc dacă ești în această zodie
Fiecare nativ în parte are trăsături specifice, dar și lucruri care îi plac în mod deosebit și i se potrivesc mănușă. Află care este culoarea zodiei Gemeni și vezi cum poți să o porți...
4
Jennifer Lopez într-un crop top verde în timp ce își ascunde abdomenul cu ajutorul unei poșete
Divertisment
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Cum și-a pus timpul amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Timpul pare că și-a pus amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez. Vedeta latino a făcut spectacol atunci când a apărut pe străzile din New York. Totul s-a...
5
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și ține într-un cerc armonios mai multe frunze aurii
Horoscop
Zodii care iubesc liniștea. Ei sunt nativii care evită situațiile dramatice
Există unele zodii care iubesc liniștea și evită pe cât se poate situațiile dramatice. Acești nativi se feresc de persoanele care tind să fie vampiri energetici. Ei au nevoie de oameni sinceri în viața...
PARTENERI
×