Reclamă

De ce s-au despărțit JLo și Ben Affleck în 2004

De ce s-au despărțit JLo și Ben Affleck în 2004? Jennifer Lopez și Ben Affleck s-au împăcat la mai bine de 20 de ani de la prima lor separare. În trecut, cei doi au avut o relație vreme de 18 luni, înainte de a-i pune capăt. În prezent aceștia s-au reîmpăcat, iar legătura lor pare mai puternică ca niciodată.

Publicat: 2 iunie 2021, 7:53

Jennifer Lopez și Ben Affleck s-au împăcat după ce au fost împreună într-o vacanță privată, de o săptămână, în statul american Montana, unde actorul deține o casă. Excursia a avut loc după ce au participat la concertul Global Citizen: Vax Live. La o săptămână după ce perechea a fost fotografiată petrecând timp împreună la locuința cântăreței, din Los Angeles. Potrivit surselor, cei doi au petrecut mult timp împreună.

De ce s-au despărțit JLo și Ben Affleck în 2004

Pe 22 ianuarie 2004, Jennifer Lopez și Ben Affleck au pus capăt logodei lor. J.Lo a confirmat vestea tristă prin purtătorul său de cuvânt, care a făcut apel al respectarea intimității artistei. Cuplul era adorat de întreaga lume; ba chiar avea propriul nume: Bennifer.

Jennifer Lopez și Ben Affleck s-au cunoscut în 2001 pe platourile de filmare

Cei doi actori de la Hollywood erau în plină ascensiune când s-au întâlnit pentru prima oară pe platourile de filmare ale filmului Gigli, o comedie romantică, lansată în 2003, ce nu a avut succesul dorit. Pe vremea aceea, J.Lo era încă căsătorită cu cei de-al doilea soț, dansatorul Chris Judd. La scurt timp după divorțul ei, relația ei cu Ben Affleck a devenit oficială.

 În 2016, actrița a mărturisit în cadrul unui interviu că din cauza taboidelor și a fotografilor care îi urmăreau peste tot, relația ei cu Ben Affleck s-a aflat sub enormă presiune. Vedetele s-au logodit in noiembrie 2002. J.Lo a confirmat fericita veste în cadrul unui interviu cu prezentatoarea Diane Sawyer.

Reclamă

„Este cel mai magnific lucru pe care l-am văzut vreodată”, a spus ea despre diamantul roz de 6,1 carate pe care l-a primit de la logodnicul ei. Inelul l-ar fi costat pe actor 2,5 milioane de dolari. Cererea în căsătorie ar fi avut loc într-un cadru intim, chiar în casa mamei lui Ben Affleck.

De ce s-a produs despărțirea dintre Jennifer Lopez si Ben Affleck în 2004

Cu câteva zile înainte de căsătorie, ce urma să aibă loc în septembrie 2003, cei doi au lansat o declarație comună prin care anunțau amânarea ceremoniei.

Reclamă

Din cauza atenției excesive a presei din jurul nunții noastre, am decis să amânăm data. Când ne-am trezit gândindu-ne serios să angajăm trei actrițe care să se îmbrace în mirese și să îi momească pe ziariști în alte trei locații diferite, ne-am dat seama că ceva nu este în regulă. Am început să simțim că spiritul a ceea ce ar fi trebuit să fie cea mai fericită zi din viața noastră este compromis. Am simțit că ceea ce ar fi trebuit să fie o zi veselă și sacră ar putea fi ruinată pentru noi, familiile și prietenii noștri.

Jennifer Lopez&Ben Affleck

Cinci luni mai târziu, în ianuarie 2004, aceștia și-au anunțat ofical despărțirea. Lumea întreagă era în stare de șoc.

De ce s-au despărțit JLo și Ben Affleck în 2004? Zvonurile, citate de Daily Mail, șopteau că despărțirea ar fi avut loc de fapt din cauza unei presupuse infidelități din partea lui Ben Affleck. Acesta și-ar fi înselat iubita într-un club de striptease din Vancouver, unde lucra la un proiect de film. Deși Ben Affleck ar fi negat acest bârfe, revista Esquire ar fi anunțat că are filmări cu „purtarea nepotrivită a acestuia”. JLo s-ar fi simțit umilită și după ce l-ar fi confruntat ar fi încheiat relația.

JLo este porecla artistei, iar de-a lungul timpului au existat multe speculații legate de cine ar fi denumit-o astfel.

S-au împăcat în 2021 după ce ea a rupt logodna cu Alex Rodriguez

În iunie 2004, cântăreața s-a căsătorit cu Marc Anthony. Cei doi i-au avut împreună pe gemenii, Emme Muñiz și Max Muñiz, în 2008. În 2014, aceștia s-au despărțit.

În cartea ei lansată în 2014, True Love, JLo a mărturisit că inima ei a fost frântă în urma desărțirii de Ben Affleck și a căutat confort în altă parte.

La rândul său, Ben Affleck s-a căsătorit cu Jennifer Garner în 2005, iar noul cuplu de la Hollywood a avut împreună trei copii: Violet, Seraphina Affleck și Samuel. Cuplul a divorțat în 2018.

În ultimii doi ani, în viața lui JLo apăruse Alex Rodriguez, fost jucător de baseball și om de afaceri. Din nou, în urma unei presupuse infidelități Jennifer Lopez rupe brusc logodna, informează Harper’s Bazaar.

Jennifer Lopez și Ben Affleck s-au aflat în contact de-a lungul anilor. Până la despărțirea de Alex Rodriguez, cei doi au fost doar prieteni. Atunci când a aflat de despărțirea ei, Ben a vrut să se asigure că prietena lui face față situației. Cei doi au luat cina împreună de câteva ori în ultima lună. Potrivit surselor, celor doi le pasă cu adevărat unul de celălalt și continuă relația din puctul în care au rămas cu mulți ani în urmă. Aceștia se bucură enorm de compania celuilalt.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Kate Middleton în fața unui pupitru în timp ce ține un discurs la Londra
Divertisment
Kate Middleton a purtat o pereche de pantofi cu toc. Stilul Prințesei de Wales s-a schimbat în ultimii ani
Kate Middleton a purtat o pereche de pantofi cu toc. Stilul vestimentar al prințesei de Wales s-a schimbat complet în ultimii ani. Prințesa de Wales a dat dovadă de eleganță și rafinament în cadrul...
2
O femeie care are creierul în analiză cu o hologramă
Sănătate
Obiceiuri care stimulează memoria și învățarea. Ce să faci în cazul în care ai început să uiți lucruri
Ai mai jos o listă cu obiceiuri care stimulează memoria și învățarea. În ultimii ani au fost făcute publice destul de multe lucruri pe care oamenii le pot face pentru a-și îmbunătăți și susține...
3
Kate Middleton cu prințesa Charlotte în brațe, alături de Prințul William și Prințul George, în timp ce coboară din avion
Divertisment
Kate Middleton a încălcat o tradiție regală veche de 100 de ani. Prințesa de Wales a făcut acest lucru pentru copiii săi
Kate Middleton a încălcat o tradiție regală veche de 100 de ani. Prințesa de Wales a făcut acest lucru de dragul copiilor săi. Experții regali au explicat cum anume a ajuns Kate în această...
4
Tre fete îmbrăcate în rochii albe cu coronițe de flori pe cap privesc spre soare
Horoscop
Zodii care formează cele mai frumoase relații de prietenie. Ce spun specialiștii
Compatibilitatea nu se aplică doar în cazul cuplurilor, astfel că putem afla care sunt acele zodii care formează cele mai frumoase relații de prietenie. Există nativi care, conform personalității lor, reușesc să se înțeleagă...
5
Fată frumoasă îmbrăcată într-o rochie subțire, doarme
Horoscop
Cele mai zen zodii din horoscop. Își păstrează calmul în orice situație, indiferent de ce se întâmplă în jur
Cu toții încercăm să găsim un echilibru în viață, însă acestea sunt cele mai zen zodii din horoscop. Cele care nu se lasă doborâte de furtunile care ajung pe neașteptate și care găsesc liniștea...
PARTENERI
×