Reclamă

Abdomenul lui Jennifer Lopez, ținta fotografilor. Cum a fost surprinsă artista recent

Abdomenul lui Jennifer Lopez a fost fotografiat intens zilele acestea. Paparazzii sunt pe urmele ei după ce s-a aflat că că a reluat legătura cu Ben Affleck. Toți așteaptă cu sufletul la gură momentul în care cei doi își vor oficializa relația. Primele imagini cu ei au apărut, dar nu au declarat nimic despre povestea lor de dragoste.

Publicat: 26 mai 2021, 7:07

De data aceasta, vedeta a fost pozată în timp ce ieșea de la sala de sport. Imaginea ei i-a surprins pe toți. Departe de look-ul pe care îl afișează pe scenă, vedeta atrage toate privirile chiar și atunci când nu se lasă pe mâinile stiliștilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Abdomenul lui Jennifer Lopez, ținta fotografilor

Aceste imagini noi cu vedeta apar la numai câteva zile după ce aceasta a fost fotografiată în balconul casei sale, locuință în care se afla cu Ben Affleck, scrie Instyle.

Povestea de dragoste dintre cei doi este una extrem de intensă. A ținut primele pagini ale tabloidelor și care încă stârnește curiozitatea multora până când se vor declara oficial un cuplu. După ce a fost fotografiată într-o rochie largă, dar extrem de decoltată pe terasa casei sale, cu părul prins lejer la spate, de această dată diva a fost pozată în ținută sport, într-un top scurt și o pereche de colanți.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Jennifer Lopez, îmbrăcată într-o bluză scurtă, care i-a lăsat abdomenul la vedere
Potrivit celor mai recente informații apărute în presă, Ben Affleck este cel care insistat ca legătura dintre el și Jennifer Lopez să fie reluată / Profimedia Images
Reclamă

Bluza scurtă a lăsat la vedere abdomenul perfect lucrat, dar un alt detaliu le-a atras atenția tuturor. Vedeta nu își poate șterge zâmbetul de pe buze de când a reluat legătura cu fostul său logodnic. Aceasta a fost pozată împreună cu Ben Affleck, care trebuie să țină pasul cu iubita sa, o împătimită a sportului.

Actorul și JLo au mers împreună la o sală de sport din Miami. Ben a fost văzut purtând o ținută mult mai simplă decât a artistei. Un alt detaliu le-a atras însă atenția tuturor. Acesta a purtat un ceas pe care diva i l-a dăruit în anul 2002, atunci când s-au cunoscut.

Cum au reluat cei doi legătura

Reclamă

Sursele ale publicației In Touch au declarat că Ben și Jennifer „s-au îndrăgostit nebunește” în timpul unei întâlniri la sala de sport și că acum cu siguranță au mers acolo unde sentimentele dintre ei au luat naștere. Deși nu s-au declarat oficial un cuplu, Jennifer a confirmat sfârșitul relației sale cu fostul sportiv Alex Rodriguez, cu doar o lună în urmă. Vedeta și jucătorul de baseball au avut o relație timp de patru ani dintre care doi au fost și logodiți.

„Jennifer a fost în Los Angeles doar câteva zile. A petrecut timp cu Ben. Au păstrat legătura în fiecare zi de la călătoria lor în Montana. Este o situație dificilă, deoarece trăiesc atât de departe unul de celălalt. Ambii sunt însă dornici să facă lucrurile să funcționeze”, a declarat o sursă a publicației People.

Potrivit celor mai recente informații apărute în presă, Ben Affleck este cel care insistat ca legătura dintre el și Jennifer Lopez să fie reluată. Acesta a contactat-o după ce s-a scris că nu mai formează un cuplu cu Alex Rodriguez. El a vrut să afle inițial dacă îi este bine. În toate articolele care au apărut până acum, s-a scris că din partea actorului nu a fost vorba despre lipsă de respect pentru că el chiar credea că cei doi nu mai sunt împreună.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 15 aprilie – 21 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
În această perioadă, mulți dintre nativi se vor reîntoarce la credințele din trecut. Există o singură zodie care va descoperi că suferă de oboseală cronică, iar aceasta va trebui să ia o pauză prelungită....
2
O femeie frumoasă care poartă o rochie roz și simbolizează una dintre acele zodii energice
Horoscop
Cele mai energice zodii. Ei sunt nativii cu o forță interioară de invidiat
Te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai energice zodii? Acești nativi au o forță interioară de invidiat. Reușesc să facă față tuturor provocărilor și aduc zâmbetul pe buzele oamenilor din viața lor. Ei sunt...
3
fată îmbrăcată în culori deschise pe un fundal bleu
Horoscop
Culoarea zodiei Gemeni. Nuanțele care îți poartă noroc dacă ești în această zodie
Fiecare nativ în parte are trăsături specifice, dar și lucruri care îi plac în mod deosebit și i se potrivesc mănușă. Află care este culoarea zodiei Gemeni și vezi cum poți să o porți...
4
Jennifer Lopez într-un crop top verde în timp ce își ascunde abdomenul cu ajutorul unei poșete
Divertisment
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Cum și-a pus timpul amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Timpul pare că și-a pus amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez. Vedeta latino a făcut spectacol atunci când a apărut pe străzile din New York. Totul s-a...
5
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și ține într-un cerc armonios mai multe frunze aurii
Horoscop
Zodii care iubesc liniștea. Ei sunt nativii care evită situațiile dramatice
Există unele zodii care iubesc liniștea și evită pe cât se poate situațiile dramatice. Acești nativi se feresc de persoanele care tind să fie vampiri energetici. Ei au nevoie de oameni sinceri în viața...
PARTENERI
×