Reclamă

JLo s-a fotografiat alături de colegii din Shotgun Weeding

Jennifer Lopez se află de câteva luni bune în Republica Dominicană, acolo unde lucrează la un nou proiect cinematografic. JLo s-a fotografiat alături de colegii din producția Shotgun Weeding. În ultimul timp au apărut destul de multe imagini de pe platourile de filmare ale producției.

Publicat: 24 aprilie 2021, 23:54

Aceasta a publicat imaginea cu Lenny Kravitz și Josh Duhamel pe contul de Instagram. Fotografia a intrat rapid la inimile fanilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

JLo s-a fotografiat alături de colegii din Shotgun Weeding

Jennifer Lopez a distribuit pe contul de Instagram mai multe imagini de pe platourile de filmare de la Shotgun Weeding. Artista este plecată de ceva timp în Republica Dominicană. JLo a publicat recent o fotografie cu Josh Duhamel și Lenny Kravitz.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Într-una dintre imagini, ea și Josh Duhamel sunt așezați pe niște scaune pe plajă. Jennifer Lopez poartă o rochie vaporoasă, cu multe rânduri de voal. Actorul apare într-o cămașă albă, cu papionul desfăcut și o pereche de pantaloni negri.

Reclamă

Shotgun Weeding este un film produs de Jennifer Lopez și Ryan Reynolds. E vorba de o comedie romantică în care doi tineri decid să se căsătorească. Ei își aduc laolaltă familiile pentru ceremonie. Totul începe să ia o altă întorsătură atunci când se văd nevoiți să-și salveze apropiații dintr-o situație periculoasă.

Duhamel a început să facă parte din distribuția filmului după ce Armie Hammer a fost nevoit să renunțe la rol din cauza acuzațiilor de abuz sexual.

Jennifer Lopez s-a despărțit de Alex Rodriguez

Reclamă

Jennifer Lopez s-a despărțit de Alex Rodriguez luna aceasta. Vestea i-a luat pe toți prin surprindere după ce au declarat la începutul lunii martie că zvonurile despre ruptura dintre ei sunt complet false.

Acum au oferit o declarație comună în care au spus că le este mult mai bine ca prieteni. JLo nu a șters de pe rețelele de socializare imaginile în care apare alături de fostul sportiv. Cei doi au recunoscut de-a lungul timpului că au ceva probleme de rezolvat în cuplu, dar că lucrează împreună pentru ca totul să fie ca la început.

Apropiații celor doi au spus ulterior că Jennifer Lopez a fost de mai multe ori avertizată de prieteni în privința lui Alex Rodriguez. Artista nu a vrut să creadă ceea ce i se spunea. Cei mai mulți prieteni ai vedetei spuneau că Alex doar se folosește de ea pentru a-și curăța imaginea. Fostul sportiv a fost implicat în mai multe scandaluri de infidelitate de-a lungul timpului.

Chiar și acum, zvonurile despre despărțirea celor doi au pornit de la faptul că o femei de 31 de ani, Madison LeCroy, a declarat că a avut mai multe conversații cu Alex Rodriguez. Aceasta a spus că nu s-au întâlnit niciodată față în față, dar că au discutat în calitate de prieteni de mai multe ori la telefon.

Despărțirea dintre ei a ținut zile la rând primele pagini ale tabloidelor. Faptul că cei doi s-au hotărât să încheie relația într-un punct în care încă sunt bine și se gândesc la copiii lor nu poate decât să-i bucure pe fani.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×