Reclamă

JLo s-a fotografiat alături de colegii din Shotgun Weeding

Jennifer Lopez se află de câteva luni bune în Republica Dominicană, acolo unde lucrează la un nou proiect cinematografic. JLo s-a fotografiat alături de colegii din producția Shotgun Weeding. În ultimul timp au apărut destul de multe imagini de pe platourile de filmare ale producției.

Publicat: 24 aprilie 2021, 23:54

Aceasta a publicat imaginea cu Lenny Kravitz și Josh Duhamel pe contul de Instagram. Fotografia a intrat rapid la inimile fanilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

JLo s-a fotografiat alături de colegii din Shotgun Weeding

Jennifer Lopez a distribuit pe contul de Instagram mai multe imagini de pe platourile de filmare de la Shotgun Weeding. Artista este plecată de ceva timp în Republica Dominicană. JLo a publicat recent o fotografie cu Josh Duhamel și Lenny Kravitz.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Într-una dintre imagini, ea și Josh Duhamel sunt așezați pe niște scaune pe plajă. Jennifer Lopez poartă o rochie vaporoasă, cu multe rânduri de voal. Actorul apare într-o cămașă albă, cu papionul desfăcut și o pereche de pantaloni negri.

Reclamă

Shotgun Weeding este un film produs de Jennifer Lopez și Ryan Reynolds. E vorba de o comedie romantică în care doi tineri decid să se căsătorească. Ei își aduc laolaltă familiile pentru ceremonie. Totul începe să ia o altă întorsătură atunci când se văd nevoiți să-și salveze apropiații dintr-o situație periculoasă.

Duhamel a început să facă parte din distribuția filmului după ce Armie Hammer a fost nevoit să renunțe la rol din cauza acuzațiilor de abuz sexual.

Jennifer Lopez s-a despărțit de Alex Rodriguez

Reclamă

Jennifer Lopez s-a despărțit de Alex Rodriguez luna aceasta. Vestea i-a luat pe toți prin surprindere după ce au declarat la începutul lunii martie că zvonurile despre ruptura dintre ei sunt complet false.

Acum au oferit o declarație comună în care au spus că le este mult mai bine ca prieteni. JLo nu a șters de pe rețelele de socializare imaginile în care apare alături de fostul sportiv. Cei doi au recunoscut de-a lungul timpului că au ceva probleme de rezolvat în cuplu, dar că lucrează împreună pentru ca totul să fie ca la început.

Apropiații celor doi au spus ulterior că Jennifer Lopez a fost de mai multe ori avertizată de prieteni în privința lui Alex Rodriguez. Artista nu a vrut să creadă ceea ce i se spunea. Cei mai mulți prieteni ai vedetei spuneau că Alex doar se folosește de ea pentru a-și curăța imaginea. Fostul sportiv a fost implicat în mai multe scandaluri de infidelitate de-a lungul timpului.

Chiar și acum, zvonurile despre despărțirea celor doi au pornit de la faptul că o femei de 31 de ani, Madison LeCroy, a declarat că a avut mai multe conversații cu Alex Rodriguez. Aceasta a spus că nu s-au întâlnit niciodată față în față, dar că au discutat în calitate de prieteni de mai multe ori la telefon.

Despărțirea dintre ei a ținut zile la rând primele pagini ale tabloidelor. Faptul că cei doi s-au hotărât să încheie relația într-un punct în care încă sunt bine și se gândesc la copiii lor nu poate decât să-i bucure pe fani.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O tănără care stă singură pe un pod pentru a ilustra una dintre cele trei zodii care adoră să fie singure
Horoscop
Zodii care adoră să fie singure. Nativii care preferă o viață departe de ceilalți
Astrele dezvăluile mai multe amănunte despre acele zodii care adoră să fie singure. Acești nativi preferă o viață departe de ceilalți, iar de cele mai multe ori sunt secretoși și misterioși. Unele persoane preferă...
2
Harta zodiacului chinezesc pe un fundal maro
Horoscop
Zodiacul chinezesc pe ani. Tabelul care îți arată ce animal ești în horoscopul chinezesc în funcție de anul nașterii
În zodiacul chinezesc pe ani, fiecare animal are propriile sale trăsături. Semnificațiile și predicțiile se instalează în funcție de anul nașterii. Sunt 12 animale în acest zodiac și fiecare dintre acestea sunt asociate unui...
3
Un candy bar cu mai multe prăjituri pentru a ilustra ce desert ți se potrivește, în funcție de zodie
Horoscop
Ce desert ți se potrivește, în funcție de zodie. Nativii care adoră prăjiturile delicioase
Mesele sunt complete doar atunci când te-ai răsfățat și cu un mic desert. Astrologii spun că preferințele pentru prăjituri diferă de la un nativ la altul. Descoperă și tu ce desert ți se potrivește,...
4
Kate Middleton și Prințesa Kate la o fermă de alge
Divertisment
Prințesa Kate a purtat blugi skinny și pantofi sport. Ea și Prințul William au mers la stația de bărci de salvare St Davids RNLI din Pembrokeshire
Prințesa de Wales s-a alăturat Prințului William pentru o vizită la stația de bărci de salvare St Davids RNLI din Pembrokeshire. Prințesa Kate a purtat blugi skinny și pantofi sport, dar chiar și așa...
5
Kanye West, acoperit din cap până în picioare, în haine de culoare neagră
Divertisment
Bianca Censori continuă să depășească limitele în Italia. Prietenii sunt „extrem de îngrijorați” de situația celor doi soți
Bianca Censori continuă să depășească limitele în Italia. Prietenii sunt „extrem de îngrijorați” de situația celor doi soți. Au fost criticați pentru ieșirile lor în excursie, atât în ceea ce privește ținutele, dar și...
PARTENERI
×