Reclamă

JLo și Ben Affleck își fac planuri de viitor

JLo și Ben Affleck își fac planuri de viitor. Surse apropiate celor două vedete confirmă că relația celor doi este una serioasă.

Publicat: 3 iunie 2021, 7:00

S-au împăcat după aproape 20 de ani de când s-au despărțit, iar acum Jennifer Lopez și Ben Affleck își doresc ca relația lor să evolueze la nivelul următor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

JLo și Ben Affleck își fac planuri de viitor

Se pare că Jennifer Lopez și-a petrecut weekendul în Los Angeles, din cauze profesionale, dar și pentru că voia să petreacă mai mult timp cu Ben Affleck.

„Cei doi vor continua să facă naveta între Los Angeles și Miami. Sunt foarte fericiți împreună”, mărturisesc sursele apropiate vedetelor, citate de revista People.

Mai mult decât atât, vedetele „încep ușor să vorbească de viitor. Aceasta nu este o relație superficială. Cuplul ia lucrurile în serios și doresc să fie ceva de lungă durată”. Din primele imagini surprinse de paparazzi se vede clar că cei doi nu se ascund și le face mare plăcere să petreacă timp împreună.

Zvonuri în privința unei posibile relații între JLo și Ben Affleck au apărut la finele lunii aprilie, după ce aceștia au fost zăriți împreună la locuința cântăreței din L.A., după desprțirea cântăreței de Alex Rodriguez. Puțin mai târziu, cei doi au fost fotografiați în aceeași mașină, în timpul unei excursii în Montana.

Reclamă

Cei doi sunt pregătiți să traverseze „întreaga țară” unul pentru celălalt. Iar momentan aceștia se distrează și doresc să petreacă cât mai mult timp unul cu celălalt.

Ultimele postări ale artistei

Jennifer Lopez a sărbătorit recent cea de-a 22-a aniversare a albumului său de debut „On The 6”.

Reclamă

Cu această ocazie, artista a postat pe Instagram o înregistrare video, din 1999, în care le mulțumește fanilor pentru că i-au schimbat viața.

Ea a scris: «1 iunie a fost mereu o zi fericită pentru mine! A fost ziua în care am lansat albumul de debut „On the 6”. Care mi-a schimbat viața pentru totdeauna. Albumul a „călătorit” în întreaga lume și m-a introdus în lumea muzicii. Mulțumesc că ați fost alături de mine până în ziua de astăzi! Vă iubesc enorm».

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Recent, Jennifer Lopez a mărturisit că în pofida carierei sale maiestuoase, ea se consideră în continuare „doar o fată din Bronx”, informează presa de specialitate.

Jennifer Lynn Lopez s-a născut pe 24 iulie, în 1969. Ea este fata mijlocie, între două alte surori. Familia sa a locuit în Castle Hill, o zonă rezidențială a cartierului Bronx, din orașul New York. Aceasta a crescut într-un apartament micuț, până când famiia ei și-a permis să achiziționeze o casă mai încăpătoare. Moment în care familia sa s-a mutat într-o casă cu două etaje, din același cartier. Tatăl artistei a fost informatician, în vreme ce mama sa, casnică. JLo este extrem de mândră de originile sale și a făcut referire la ele de-a lungul întregii sale cariere.

JLo a început să ia lecții de dans și de canto la vârsta de cinci ani. Datoriă faptul că excela la acestea, ea a mers la un casting pentru producția My Little Girl. Astfel, a ajuns și-a făcut debutul în film, în 1986. După aceea, ea a urmat cursurile unui colegiu de dans din Manhattan, conform Pennsylvania News Today.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×