Reclamă

Jennifer Lopez a luat cina alături de sora sa, Lynda Lopez. Cum a fost fotografiată artista

Artista Jennifer Lopez a luat cina alături de sora sa, Lynda. Aceasta a purtat o ținută care i-a lăsat abdomenul superb la vedere. Frumoasa cântăreață nu s-a temut de camerele de fotografiat ale celor din jur și și-a expus trupul sculptat. În ultima vreme, Jennifer este din ce în ce mai des în lumina reflectoarelor, iar acest lucru se datorează și relației pe care a reluat-o cu Ben Affleck.

Publicat: 18 iunie 2021, 7:42

Cu siguranță, artista iubește să petreacă mult timp alături de persoanele dragi. Totuși, Jennifer este întotdeuna rezervată când vine vorba de viața sa personală. Puțini sunt cei care știu că vedeta internațională mai are două surori la fel de frumoase, Lynda și Leslie Lopez. Chiar dacă nu lasă să se vadă foarte multe lucruri din interiorul vieții sale private, când vine vorba de envenimentele cu adevărat importante, Jennifer nu se teme să-și arate aprecierea și iubirea față de familia sa.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jennifer Lopez a luat cina alături de sora sa

Lynda Lopez a împlinit recent frumoasa vârstă de 50 de ani, iar sora sa mai mare nu a putut să nu lipsească de la aniversare. După ce a fost surprinsă în compania iubitului său, Ben Affleck, Jennifer s-a îndreptat către petrecerea organizată de sora sa. Artista și-a dorit să îi acorde toată atenția sa surorii sale, prin urmare frumosul său iubit nu a luat parte la cina dintre cele două femei.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Jennifer Lopez purtând o bluză albă pe gât fără mâneci și o pereche de pantaloni timp cargo maro, la care a accesorizat o borsetă și o pereche de ochelari negri, în timp ce merge să ia cina alături de Lynda Lopez
Jennifer Lopez este întotdeuna rezervată când vine vorba de viața sa personală / Profimedia Images

Cântăreața a purtat o bluză pe gât fără mâneci care i-a lăsat la vedere abdomenul perfect. Se vede că vedeta internațională nu stă departe de sală și are grijă să fie întotdeuna într-o formă cât mai bună. Trupul său, parcă sculptat, a fost pus în evidență de ținuta aleasă.

Reclamă

La bluza care a lăsat abdomenul la vedere, Jennifer a adăugat o pereche de pantaloni în stil cargo. În picioare a ales o pereche de pantofi de piele maro care să completeze întregul look. Accesoriile au fost cele care au dat tonul ținutei. Jennifer a ales o pereche de ochelari negri și o borsetă care să atragă și mai mult atenția în zona abdomenului lucrat. Pentru coafură, Jennifer a ales să-și poarte părul superb într-un coc bine strâns.

Jennifer Lopez nu a luat cina singură, ci s-a aflat alături de sora sa. Cântăreața și-a dorit să celebreze într-un moment privat aniversarea surorii sale mai mici. De altfel, artista a postat un mesaj extrem de emoționant pe contul personal de Instagram. Alături de mesaj s-a aflat și o poză în care Jennifer Lopez a fost surprinsă alături de sora sa, Lynda Lopez.

Relația artistei Jennifer Lopez cu familia sa

Reclamă

În cele mai recente fotografii, vedeta internațională Jennifer Lopez a fost surprinsă în timp ce a luat cina alături de sora sa. Frumoasa cântăreață a purtat o ținută care să-i pună în evidență trupul superb. Jennifer are o relație extrem de apropiată cu familia sa, iar în ultima vreme a fost fotografiată tot mai des în preajma celor dragi.

Artista a luat parte la evenimentul VAX Live, unde a urcat pe scenă alături de mama sa. Jennifer a ales să inerpreteze un cântec pe care Guadalupe obișnuia să-l cânte în copilăria artistei. Nu doar relația cu mama sa este foarte frumoasă. Jennifer păstrează legătura și cu cele două surori ale sale, pe care le vizitează cu fiecare ocazie.

Jennifer Lopez a luat cina alături de sora sa mai mică, Lynda Lopez și a încercat să se bucure de eveniment în lipsa iubitului său. Artista și-a dedicat întreaga atenție surorii sale. Pe lângă cina privată, Jennifer s-a alătura și petrecerii susținute de Lynda. Cântăreața a purtat atunci o ținută la fel de frumoasă care să-i pună în evidență abdomenul lucrat.

Jennifer a postat pe contul personal de Instagram o fotografie alături de sora sa superbă. Cele două surori seamănă ca două picături de apă. Imaginea a fost însoțită de un mesaj emoționant scris de artisă. Mesajul este un semn al relației frumoase pe care cele două surori o păstrează.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×