Reclamă

Alex Rodriguez încă se gândește la Jennifer Lopez. Ce gest a făcut fostul logodnic al artistei

Alex Rodriguez încă se gândește la fosta sa logodnică Jennifer Lopez și nu se sfiește să arate acest lucru tuturor. Alex a făcut un gest care le-a aprins imediat speranța în suflet fanilor fostului cuplu. Chiar dacă în prezent artista se iubește cu Ben Affleck, Rodriguez profită de orice ocazie pentru a-și arăta în continuare aprecierea fastă de frumoasa artistă.

Publicat: 28 iulie 2021, 7:11

Lynda Lopez, sora vedetei internaționale a postat o fotografie emoționantă pe contul personal de Instagram. Aceasta și-a dorit să marcheze aniversarea lui JLo într-un mod unic și special. Alături de fotografia atașată s-a aflat și un text prin care Lynda și-a mărturisit dragostea și admirația pe care o are față de sora ei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Alex Rodriguez încă se gândește la Jennifer Lopez

În vârstă de 46 de ani, Alex Rodriguez nu se teme să-și arate admirația față de fosta sa logodnică. De când s-au despărțit cei doi au păstrat o frumoasă relație de prietenie. Jennifer se iubește în prezent cu Ben Affleck și pare mai fericită ca niciodată.

Vezi mai multe imagini în Galeria foto!

Dovadă sunt chiar fotografiile pe care artista le-a postat pe contul personal de Instagram. Cu ocazia aniversării lui Jennifer Lopez, sora acesteia, Lynda a postat și ea o imagine reprezentativă. Lynda și Jennifer au o relație foarte apropiată și seamănă izbitor de mult una cu cealaltă.

Reclamă

Nu doar fanii au fost cei care au apreciat imaginea postată. Alex Rodriguez a dovedit că încă se gândește la Jennifer Lopez și a apăsat fără să stea pe gânduri butonul de like. Acesta și-a arătat aprecierea față de cele două femei într-un mod cât se poate de specific erei internetului.

Jennifer Lopez și Alex Rodriguez încă se urmăresc unul pe celălalt pe conturile personale de Instagram. În ciuda faptului că au anulat logodna într-un timp destul de scurt, cuplul pare că a rămas în relații de prietenie.

Mai mult, se pare că Alex Rodriguez și Jennifer Lopez au decis să-și celebreze aniversarea la câteva zile distanță pe iahturi de lux diferite în St. Tropez. Coincidență sau nu, Jennifer Lopez s-a distrat foarte bine alături de cei iubiți. 

Reclamă

Cum și-a celebrat Jennifer Lopez aniversarea

Nu doar gestul de pe Instagram a trădat faptul că Alex Rodriguez încă se gândește la Jennifer Lopez ci și alegerea locului în care și-a celebrat aniversarea.

Jennifer a decis să aibă parte de o petrecere de neuitat alături de cei dragi pe un iaht de lux din St. Tropez. Coincidența face ca și Alex Rodriguez să fi ales tot un iaht de lux în aceași zonă. Acesta vrea să se bucure alături de prietenii săi într-una din cele mai importante zile. Jennifer și Alex Rodriguez sunt născuți la doar câteva zile distanță, iar din acest motiv petrecerile lor sunt destul de apropiate una de cealaltă.

Se pare că Alex Rodriguez ar putea da drumul petrecerii chiar în noaptea de 27 iulie, atunci când împlinește frumoasa vârstă de 46 de ani. Conform publicației Page Six, Rodriguez se va afla doar în compania prietenilor apropiați la fel cum a procedat și fosta sa logodnică.

Jennifer și-a petrecut ziua de naștere alături de cei dragi, dar mai ales alături de iubirea vieții sale. Jennifer și-a făcut relația cu Ben Affleck oficială în urma fotografiilor pe care artista le-a postat pe Instagram. Aceasta a vrut să împărtășească cu fanii săi cele mai frumoase momente pe care le trăiește alături de cel iubit.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O zână cu aripi, care stă speriată la pământ
Horoscop
Zodii care preferă să trăiască singure. Nativii care se simt mai bine atunci când au intimitate
Există atât de multe lucruri care merită spuse despre viața personală atunci când locuiești singură. Pacea și liniștea, filmele preferate, ora de culcare târzie și faptul că nu trebuie să dai nimănui nicio explicație....
2
Bianca Censori și Kanye West într-o mașină privată
Divertisment
Bianca Censori a purtat o ținută transparentă și a fost la un pas de un accident vestimentar. Partenera lui Kanye West a avut o apariție îndrăzneață
Bianca Censori a purtat o ținută transparentă și a fost la un pas de un accident vestimentar. Partenera lui Kanye West a avut o apariție îndrăzneață pe străzile din Los Angeles. Imaginile cu diva...
3
O femeie îmbrăcată într-o rochie roșie, impunătoare
Horoscop
Cele mai norocoase zodii în funcție de luna în care s-au născut. Ei sunt fericiții zodiacului
Astrologii ne spun că data nașterii are un rol aparte în doza de noroc cu care ne neștem. Însă te-ai întrebat vreodată care dintre lunile anului poartă mai mult noroc? În acest articol, vei...
4
O femeie tânără cu ochelari de soare la ochi și un ruj portocaliu pe buze
Frumusețe
Nuanțele de ruj care te îmbătrânesc. De ce culori să te ferești, potrivit specialiștilor
Uneori este suficient să accentuezi buzele cu ruj pentru a te simți mai încrezătoare în sine. Această metodă va atrage o mulțime de priviri asupra ta, lucru care te va face să te simți...
5
Charles Spencer surprins într-o fotografie portret la Althorp House
Divertisment
Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana spune că este îngrijorat
Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana este îngrijorat pentru soția Prințului William. Charles a oferit mai multe informații într-un interviu recent. Charles Spencer a vorbit...
PARTENERI
×