Reclamă

Jennifer Lopez poartă un cadou oferit de Ben Affleck în urmă cu 19 ani. Ce bijuterie a primit artista

Jennifer Lopez este cu siguranță o femeie romantică, motiv pentru care poartă un cadou oferit de Ben Affleck în urmă cu mai bine de 19 ani. Artista a fost surprinsă purtând bijuteria superbă cu diamante în cele mai recente apariții pe care le-a avut după petrecerea sa aniversară. Jennifer pare să le ofere fanilor săi oportunitatea de a se întoarce în timp alături de ea și de iubitul său.

Publicat: 3 august 2021, 7:19

În timp ce s-a aflat în vacanță pe continentul European, Jennifer a fost surprinsă purtând bijuteria primită de la iubitul său. Vacanța pe iahtul de lux i-a permis artistei să recreeze mai multe momente celebre din timpul relației pe care a avut-o cu Ben la în anul 2002. Fanii au recunoscut imediat bijuteria purtată de artistă și au fost emoționați de gestul subtil de iubire al acesteia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jennifer Lopez poartă un cadou oferit de Ben Affleck în urma cu 19 ani

JLo este cu siguranță una dintre cele mai romantice femei din lume. Artista în vârstă de 52 de ani trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de cel pe care l-a iubit cu pasiune în urmă cu 19 ani. Chiar dacă lucrurile n-au mers la fel de bine atunci, se pare că vedeta internațională este hotărâtă să facă lucrurile să meargă de această dată.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

JLo le demonstrează tuturor că l-a iubit întotdeuna pe Ben. Jennifer Lopez a fost surprinsă de fani în timp ce poartă un cadou oferit de Ben Affleck în urmă cu 19 ani. Brățara superbă cu diamante i-a accesorizat artistei costumele de baie purtate pe iahtul de lux din timpul vacanței.

Reclamă

Cuplul pare că face pași rapizi în relația lor. Cu ocazia aniversării sale, JLo a postat o ftografie în care își săruta iubitul. În plus niciun detaliu nu a scăpat neobservat de fanii cuplului. Vedeta internațională a purtat la gât un colier de aur pe care se aflau literele ce formează numele iubitului ei.

„Petrec tot timpul liber pe care îl au împreună și știu să se prioritizeze unul pe celălalt. JLo este îndrăgostită cu siguranță de Ben și își dorește să facă lucrurile să meargă între ei.”

Apropiații cuplului au confirmat și ei legătura strânsă dintre cei doi. Gesturile pe care Jennifer Lopez le face tot mai des trădează sentimentele sale sincere și puternice pe care le-a avut dintotdeauna față de Ben Affleck.

Reclamă

Povestea de iubire dintre Jennifer Lopez și Ben Affleck

JLo și Ben Affleck trăiesc în prezent o frumoasă poveste de dragoste. Cei doi s-au împăcat în luna aprilie a anului acesta după ce au fost despărțiți aproape 19 ani. Vedeta latino s-a despărțit de iubitul său Alex Rodriguez, iar la scurt timp a fost surprinsă în brațele lui Ben.

Jennifer Lopez și Ben Afflex participă la premiera filmului „Gigli”, pe 1 august, 2003
Jennifer Lopez și Ben Afflex participă la premiera filmului „Gigli”, pe 1 august, 2003 / Getty Images

Cei doi au avut o relație la începutul anilor 2000. JLo și Ben s-au cunoscut pe platourile de filmare de la filmul Gigli. În 2002, Ben i-a oferit iubitei sale un inel cu diamant roz și a cerut-o în căsătorie.

Cum Jennifer Lopez a demonstrat că încă poartă un cadou oferit de Ben Affleck în urmă cu 19 ani, fanii se întreabă dacă artista a păstrat și inelul de logodnă primit în trecut.

Iubirea dintre cei doi este cu siguranță mult mai puternică și mai matură acum. În anul 2003 cuplul a amânat nunta din cauza presiunii care venea din partea presei internaționale. Jlo și Ben au rupt relația în 2004, iar la jumătatea aceluiași an Jennifer se căsătorea cu celebrul Marc Anthony. 

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 15 aprilie – 21 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
În această perioadă, mulți dintre nativi se vor reîntoarce la credințele din trecut. Există o singură zodie care va descoperi că suferă de oboseală cronică, iar aceasta va trebui să ia o pauză prelungită....
2
O femeie frumoasă care poartă o rochie roz și simbolizează una dintre acele zodii energice
Horoscop
Cele mai energice zodii. Ei sunt nativii cu o forță interioară de invidiat
Te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai energice zodii? Acești nativi au o forță interioară de invidiat. Reușesc să facă față tuturor provocărilor și aduc zâmbetul pe buzele oamenilor din viața lor. Ei sunt...
3
fată îmbrăcată în culori deschise pe un fundal bleu
Horoscop
Culoarea zodiei Gemeni. Nuanțele care îți poartă noroc dacă ești în această zodie
Fiecare nativ în parte are trăsături specifice, dar și lucruri care îi plac în mod deosebit și i se potrivesc mănușă. Află care este culoarea zodiei Gemeni și vezi cum poți să o porți...
4
Jennifer Lopez într-un crop top verde în timp ce își ascunde abdomenul cu ajutorul unei poșete
Divertisment
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Cum și-a pus timpul amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Timpul pare că și-a pus amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez. Vedeta latino a făcut spectacol atunci când a apărut pe străzile din New York. Totul s-a...
5
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și ține într-un cerc armonios mai multe frunze aurii
Horoscop
Zodii care iubesc liniștea. Ei sunt nativii care evită situațiile dramatice
Există unele zodii care iubesc liniștea și evită pe cât se poate situațiile dramatice. Acești nativi se feresc de persoanele care tind să fie vampiri energetici. Ei au nevoie de oameni sinceri în viața...
PARTENERI
×