Reclamă

Jennifer Lopez a atras privirile tuturor cu noua sa postare. Cum reușește artista să-și mențină tenul perfect

Jennifer Lopez a atras privirile tuturor cu noua sa postare de pe Instagram. Vedeta internațională a continuat să posteze fotografii din seria zilelor petrecute pe iahtul de lux cu ocazia aniversării sale. La 52 de ani, Jennifer reușește să arate impecabil, cu un ten și o siluetă de invidiat. Deși mulți ar spune că a apelat la operații estetice, JLo contestă aceste lucruri și dezvăluie care este secretul său.

Publicat: 4 august 2021, 7:15

Jennifer Lopez și Ben Affleck au petrecut împreună pe iahtul de lux. Cei doi și-au amintit de primele lor întâlniri din urmă cu 19 ani și au trăit fiecare moment la intensitate maximă. JLo nu s-a sfiit să se afișeze. Vedeta latino a pozat într-un costum de baie galben care i-a pus în evidență trupul perfect. .

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jennifer Lopez a atras privirile tuturor cu noua sa postare

JLo a atras privirile tuturor cu noua sa postare de pe contul personal de Instagram. Vedeta a postat o fotografie în care și-a afișat trupul perfect. Poza face parte dintr-o serie de imagini pe care JLo le-a făcut cu ocazia aniversării sale de 52 de ani. Vedeta s-a alfat în toată această perioadă pe un iaht de lux. Jennifer i-a oferit meritele fotografei sale, Ana Carballosa care s-a ocupat de surprinderea imaginii. Totodată, artista a dat tag în imagine brand-ului său de produse cosmetice .

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Vedeta latino arată perfect la 52 de ani. Nu e de mirare că Jennifer Lopez a atras privirile tuturor cu noua sa postare. Fotografia în care JLo se relaxează într-un costum de baie vine după ce artista și-a delectat fanii cu o serie de imagini rare alături de iubitul ei.

Reclamă

Jennifer și-a făcut relația cu Ben Affleck oficială în urma unor serii de imagini pe care le-a postat pe contul personal de Instagram.  Deși mulți ar spune că vedeta a apelat la operații estetice pentru a arătat atât de bine, în spatele imaginii lui JLo se află multe ore de muncă și îngrijire personală.

Jennifer este adepta unui stil de viață sănătos și practică în mod regulat exerciții fizice. Acesta este principalul secret prin care artista reușește să se mențină în formă.

Cum reușește Jennifer Lopez să-și mențină tenul perfect

Reclamă

După ce Jennifer Lopez a atras privirile tuturor cu noua sa postare, fanii au început să lase comentarii prin care să o întrebe pe artista care este secretul frumuseții sale. Ce mulți nu știu este faptul că vedeta se dedică în totalitate unui stil de viață sănătos. În luna decembrie a anului 2020, JLo a oferit un interviu pentru publicația Elle unde a explicat pe larg cum reușește să-și mențină tenul perfect.

Aveam 20 de ani când mă întâlneam cu acest băiat. El a mers la un dermatolog, iar eu la altul. Doctorul meu dermatolog mi-a oferit un cleanser genial și o cremă de protecție solară. Mi-a spus atunci că dacă respect această rutină simplă tenul meu va arăta grozav, dar să nu uit niciodată să aplic crema de protecție solară.

– Jennifer Lopez

Pe lângă stilul de viață sănătos, JLo a învățat încă din tinerețe cum trebuie să se protejeze pentru a avea parte de tenul perfect. Deși mulți ar crede că artista a fost supusă intervențiilor chirurgicale pentru un aspect atât de perfect, JLo a explicat care a fost secretul său.

De altfel, atunci când a mers la un alt doctor dermatolog și acesta i-a sugerat câteva injecții cu botox pentru liniile fine, JLo a refuzat și a preferat să nu se abată de la rutina sa de îngrijire. Artista și-a încurajat fanii să meargă să vadă un doctor dermatolog încă din adolescență și să folosească cu regularitate crema de protecție solară.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×