Reclamă

Ce avere are Ben Affleck. Cât câștigă actorul pentru un singur film

În ultima vreme celebrul actor Ben Affleck a intrat mai mult decât în mod obișnuit în atenția publicațiilor. După ce a petrecut alături de Jennifer Lopez pe un iaht de lux, oamenii au început să se întrebe oare ce avere are Ben Affleck. Cu ocazia aniversării a 52 de ani, JLo a decis să ducă lucrurile la un nou nivel. Aceasta a petrecut alături de apropiați printr-o croazieră de lux. Ben nu s-a lăsat nici el mai prejos și i s-a alăturat iubitei sale.

Publicat: 9 august 2021, 7:40 / Actualizat: 9 noiembrie 2021, 15:15

Cuplul de îndrăgostiți a petrecut pe un iaht de lux privat și au recreat scene romantice de la primele lor întâlniri din 2002. Conform mai multor publicații, Ben ar fi cheltuit deja sute de dolari pe cadoul pe care i l-a oferit artistei. În plus, apropiații cuplului speculează de mai mult timp că cei doi își caută o casă împreună.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ce avere are Ben Affleck

Planurile mărețe dintre Jennifer Lopez și iubitul său îi fac pe mulți să se întrebe ce avere are Ben Affleck. Conform publicației Cosmopolitan, actorul ar fi interesat să achiziționeze o casă în valoare de aproximativ 65 de milioane de dolari. Se știe deja faptul că Ben Affleck a apărut în nenumărate filme de-a lungul timpului.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Jennifer Lopez și Ben Affleck, pe plaotourile de filmare ale filmului „Gigli”
Jennifer Lopez și Ben Affleck, pe plaotourile de filmare ale filmului „Gigli” / Getty Images

O bună parte a încasărilor sale vin din rolurile pe care le-a avut în diferite producții. Conform publicației Celebrity Net Worth, una din cele mai mari încasări ale actorului a fost în 2003 pentru rolul din Paycheck. Atunci conturile lui Ben ar fi crescut cu aproximativ 15 milioane de dolari.

Reclamă

Printre alte filme în care a jucat se numără și Reindeer Games, Changing Lanes,The Sun of All Fears. Pentru filmul în care a apărut și JLo, Gigli, Ben a reușit să obțină 12.5 milioane de dolari. Cu asemenea încasări este destul de simplu să înțelegi ce avere are Ben Affleck și cum reușește să-și petreacă vacanțele în locuri exotice alături de iubita sa.

Dacă Rihanna a ajuns miliardară datorită liniei sale de produse cosmetice, ei bine, Ben a reușit și el să intre pe lista celor de la Forbes. În timpul pandemiei, actorul s-a aflat pe poziția 37 în clasamentul top 100 de încasări ale celebrităților.

Cum și-a obținut actorul averea

Reclamă

Nu doar filmele au avut un impact pozitiv asupra conturilor lui Ben Affleck. Încasările pe care le primește în urma rolurilor jucate sunt impresionant, însă Ben nu se limitează la atât.

Affleck și fosta sa soție, Jennifer Garner și-au cumparat o casă în 2009 în valoare de 17.55 milioane de dolari. Zece ani mai târziu, acesta a vândut casa pentru 32 de milioane de dolari.

Cumpărătorul a fost nimeni altul decât Adam Levine. Prin urmare, nu este chiar atât de greu să-ți dai seama ce avere are Ben Affleck și cum reușește să-și permită o casă de aproximativ 65 de milioane de dolari alături de Jennifer Lopez.

Deși cei doi nu s-au mutat încă împreună, semnele arată că acest lucru se va întâmpla destul de curând. Jlo și iubitul său petrec din ce în ce mai mult timp împreună.

Ce avere are Jennifer Lopez

Nici iubita actorului nu se lasă mai prejos. Artista are o mulțime de talente printre care dansul, actoria și desigur cântatul.

JLo a fost întotdeauna ambițioasă și a dat dovadă de mult profesionalism, prin urmare aceasta a știut cum să-și atragă încasările. Conform publicației Cosmopolitan, JLo a apărut deja în 39 de filme și mai bine de 19 programe de televiziune de-a lungul carierei sale.

Jennifer Lopez, în timpul concertului din seara de Anul Nou, din Times Square
JLo arată impecabil în imaginile realizate în cadrul unei ședințe foto de promovare a unei linii de încălțăminte la care a lucrat în ultimul timp / Getty Images

Albumele sale de debut s-au vândut în milioane de copii în întreaga lume și au reușit să strângă încasări record pentru artistă. Pe lângă toate aceste lucruri, JLo se ocupă și de o linie de parfumuri. Franciza pe care o deține poate ajunge și la 2 miliarde de dolari, conform publicațiilor. În plus, artista deține o mulțime de bijuterii care ajung să însumeze o sumă frumușică.

Conform celor de la Celebrity Net Worth, JLo are o avere estimată la 400 de milioane de dolari, iar încasările ei continuă să crească. 

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×