Reclamă

Jennifer Lopez a ieșit în oraș cu prietenii săi. Cum a fost surprinsă artista în ultima zi din vacanța în Italia

Chiar și o vacanță superbă trebuie uneori să se termine. În ultima zi petrecută în Italia, Jennifer Lopez a ieșit în oraș cu prietenii săi. Vedeta latino a purtat o rochie lungă până în pământ care să-i pună în evidență silueta perfectă. Fotografii au surprins-o pe artisă din toate unghiurile și nu au scăpat-o o clipă din priviri.

Publicat: 5 august 2021, 9:30

Jennifer Lopez a ales să se bucure de timpul său liber în compania celor dragi. Artista a fost surprinsă în timp ce se afla la brațul unuia dintre prietenii săi. Fanii au remarcat că de la cina liniștită a lipsit tocmai iubitul vedetei. Se pare că JLo a petrecut de această dată în lipsa lui Ben Affleck.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jennifer Lopez a ieșit în oraș cu prietenii săi

Vacanța lungă a vedetei Jennifer Lopez pare că a ajuns la final. Conform surselor, JLo și Ben Affleck s-au bucurat de croazieră superbă pe un iaht de lux și au avut mai multe opriri în țări precum Franța și Italia.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Jennifer Lopez într-o rochie albă lungă până în pământ a ieșit în oraș cu prietenii săi în Italia
Jennifer Lopez a fost surprinsă alături de prietenii săi în Portofino, Italia / Profimedia Images

După ce au celebrat aniversarea artistei în St. Tropez, Ben și frumoasa sa iubită au decis să-și oficializeze relația printr-o postare inedită pe contul personal de Instagram al artistei. Fanii au fost și ei la fel de entuziasmați să vadă imaginile care au circulat pe internet cu cei doi îndrăgostiți.

Reclamă

De-a lungul întregii vacanțe, JLo și Ben au fost surprinși tot timpul împreună, încercând să recreeze momente unice de la începutul relației lor. Cu ocazia opririi sale în Italia, Jennifer Lopez a profitat de acest moment și a ieșit în oraș cu prietenii săi.

Vedeta latino în vârstă de 52 de ani a purtat o rochie superbă albă, lungă până în pământ. La rochia albă cu imprimeuri florale verzi, artista a asortat o poșetă mică și discretă.

Deși fanii se așteptau să o vadă însoțită de iubitul său, Ben nu și-a făcut apariția la cina dintre prieteni. În schimb, un apropiat al vedetei a fost surprins în timp ce o conducea pe aceasta la braț la restaurantul în care urmau să se întâlnească cu restul grupului. Jennifer a fost surprinsă zâmbind și bucurându-se alături de oamenii dragi din viața sa.

Reclamă

Relația dintre Ben Affleck și Jennifer Lopez 

Povestea de iubire dintre JLo și Ben a început în urmă cu mulți ani. Cei doi s-au cunoscut pentru prima dată pe platourile de filmare pentru o peliculă unde urmau să apară împreună. După ce au trăit o relație tumultoasă, Jennifer Lopez și Ben Affleck au decis să meargă pe drumuri separate.

Anul acesta, în luna aprilie, la mai bine de 19 ani de la acel eveniment, vedeta internațională s-a reunit cu marea sa iubire. Vedeta latino s-a întors în brațele primei sale iubiri, Ben. Ce nu știu mulți este faptul că Ben i-a oferit artistei în anul 2002 un inel cu diamant roz pentru a simboliza cererea în căsătorie a artistei.

Deși nunta nu a mai avut loc din cauza presiunii venite din exterior. Jennifer și Ben au rămas în relații de prietenie. Anul acesta lucrurile par să se fi întors la normal pentru cuplul de îndrăgostiți. Cei doi se iubesc mai mult ca niciodată și se bucură de fiecare moment unul în compania celuilalt.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×