Reclamă

Adam Demos, de la un adolescent timid la actorul care atrage privirile tuturor

Adam Demos este unul dintre cei mai discutați acotri în ultima vreme. În vâstă de doar 36 de ani, Demos face furori printre fanele sale. După ce a devenit cunoscut pentru rolul său ca Jake Taylor în filmul „Falling Inn Love”, nimic nu i-a mai stat în cale. Cariera sa se află în plină ascensiune, însă puțini știu cine este Adam în spatele marilor ecrane.

Publicat: 20 iulie 2021, 8:56 / Actualizat: 5 noiembrie 2021, 19:36

Născut la 24 mai 1985 în Wallongong, Australia, Adam a devenit interesat de lumea filmului încă de la o vârstă fragedă. Deși visul său mocnea în secret, tânărul de atunci a preferat să își țină ascunsă această pasiune. Acesta s-a temut să nu fie luat în râs de către prietenii apropiați.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Drumul lui Adam Demos către succes

Drumul către succes este pavat de multe ori cu încercări grele. Așa s-a întâmplat și în cazul actorului Adam Demos care a fost supus mai multor încercări până ce a decis că trebuie să-și urmeze visul. La scurt timp după ce a absolvit liceul, tânărul adolescent s-a alăturat tatălui său într-un business de familie. Abia la vârsta de 23 de ani a decis că este momentul să facă o schimbare.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Adam Demos în timp ce este filmat într-una din scenele serialului Sex Life
Adam a atras privirile tuturor cu ultimul său rol în serialul Sex/Life / Profimedia Images

Demos a devenit angajatul tatălui său care avea o firmă de demolări. Motivul a fosta cela de a strânge bani pentru ceea ce-și dorea. Ca orice adolescent hotărât să reușească în industria cinematografică, Adam Demos s-a înscris la câteva cursuri speciale.

Reclamă

Totuși, pentru că și-a dorit independența financiară, a schimbat mai multe job-uri la o companie de reparații pentru acoperișuri, dar și în cadrul unui hotel. La scurt timp a fost acceptat cu succes la o celebră școală de film și actorie. Deși se afla în cel mai fericit moment din viața sa, tânărul de atunci a trebuit să țină totul secret.

Le spuneam colegilor și prietenilor că rămân peste program. Nu voiam să știe că mă pregătesc să devin acotr. Pe atunci lucrul acesta era tare ciudat pentru noi și părea aproape imposibil de atins acest vis.

– Adam Demos

Într-un interviu pe care l-a acordat pentru publicația The Daily Telegraph, Adam Demos a povestit că doar mama sa știa despre cursurile pe care le lua în secret. Se pare că tot ea a încercat să-i găsească de-a lungul timpului mai multe roluri în diferite serii. Talentul său înnăscut a fost cel care l-a propulsat în carieră și care i-a adus celebritatea de care se bucură astăzi.

Reclamă

Primele apariții pe marile ecrane

Primele apariții pe marile ecrane au început să aibă loc încă din 2012. Adam Demos s-a făcut remarcat în mai multe pelicule de-a lungul timpului. În 2017 era deja cunoscut printre actorii din Australia. La scurt timp, Demos, a reușit să se facă remarcat și la Hollywood.

Următoarea mutare a fost plecarea în Vancouver pentru a filma o serie de succes. Prima sa producție internațională a fost un real succes, deși Adam a declarat ulterior că nu s-a simțitt întotdeauna în largul său. Apariția lui Adam Demos în filmul Falling Inn Love a marcat și începutul unei cariere de succes. Pelicula a înregistrat un real succes, iar Demos a devenit mai cunoscut ca niciodată.

La doar un an distanță a fost contactat pentru ceea ce urma să fie cea mai bună și vizionată producție din ultimul timp. În 2020, Adam Demos a început filmările pentru un serial inspirat din cartea 44 Chapters About 4 Men scrisă de BB Easton. Serialul Sex/Life i-a pus în lumină perfect talentul, iar Adam a devenit mai cunoscut ca niciodată. Producția Netflix se află printre preferatele publicului și reușește să atingă vizionări record.

Deși serialul a implicat multe scene intime, Adam nu a părut niciodată deranjat de acest lucru. La fel ca actorul Rege-Jean Page din serialul Bridgerton, Adam a avut parte de consilierea unui coordonator pentru scenele intime. Tot pe platourile de filmare pentru serialul de succes, Adam și-a întâlnit dragostea vieții.

Povestea de iubire dintre Adam Demos și Sarah Shahi

După ce a apărut producția Sex/Life în care Adam joacă un rol principal, fanii au început să lanseze zvonuri cu privire la iubita lui.

Un actor și un bărbat atât de frumos reușește să atragă cu ușurință privirile tuturor. Deși mulți au încercat să demonteze zvonurile privind relația dintre el și Sarah Shahi, cei doi nu s-au sfiit niciodată să-și împărtășească iubirea în spatele camerelor de filmat.

Adam într-o cămașă albă în timp ce încearcă să o sărute pe Sarah într-o scenă din serialul Sex Life
Adam și Sarah se iubesc cu sinceritate nu doar pe platourile de filmare, ci și în viața reală / Profimedia Images

Sarah Shahi, nu doar că este marea lui pasiune în serial, ci este dragostea vieții sale în viața reală. Cei doi trăiesc o poveste frumoasă de iubire în spatele camerelor de filmat. Adam Demos este cunoscut pentru activitatea sa de pe contul personal de Instagram, locul unde are grijă să posteze de fiecare dată și o fotografie alături de iubita lui.

Se pare că Sarah îl cunoaște cel mai bine pe actorul care a cucerit inimile tuturor fanelor sale. Ce nu știu mulți este faptul că Adam Demos este un om extrem de chibzuit. Deși are câștiguri financiare substanțiale Adam preferă să-și investească banii în momente. Este un împătimit al călătoriilor exotice și are grijă să o introducă și pe iubita sa în această lume plină de aventuri noi.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×