Justin Bieber a renunțat la dreaduri. Cu ce look și-a suprins din nou fanii

După ce imaginea sa a fost puternic discutată de către fani și media, artistul a decis să surprindă din nou publicul. Justin Bieber a renunțat de această dată la dreaduri. Artistul a publicat pe contul său personal de Instagram o fotografie care să imortalizeze momentul.

Publicat: 24 mai 2021, 14:34 / Actualizat: 24 May 2021, 14:35

Cântărețul s-a fotografiat alături de frumoasa sa soție, Hailey Bieber, în timp ce luau masa împreună. Deși nu au existat declarații oficiale din partea artistului, mai mulți fani au pus schimbarea pe seama ultimelor comentarii apărute în presă. Se pare că artistul nu a mai făcut față acuzațiilor răutăcioase și a decis să-și facă o schimbare de look.

Justin Bieber a renunțat la dreaduri după ce le-a purtat cu mândrie o perioadă semnificativă de timp. Artistul și-a dorit să se simtă mai aproape de cultura noilor săi prieteni Afro-americani. El a adoptat dreadurile ca semn de respect față de aceștia. De altfel, Justin Bieber a fost fotografiat având acest look la nenumărate evenimente. Se pare că Bieber nu s-a temut niciodată de reacția celor din jur.

Acesta s-a bucurat de sprijinul și de aprecierea prietenilor apropiați precum Jaden Smith și Quavo, însă fanii i-au contestat puternic preferințele. Nu a fost prima dată când Justin și-a făcut dreaduri. În timpului turneului din 2016 în care și-a promovat albumul Purpose, artistul a încercat să adopte acest look. La fel ca acum, reacțiile au fost negative, iar media nu a încetat să-i atragă atenția asupra deciziilor pe care le ia cu privire la stilul său.

Justin Bieber a renunțat la dreaduri

Justin Bieber nu a mai făcut față presiunilor celor din jur și a renunțat la dreaduri. După ce a trecut printr-un eveniment asemănător în 2016, Bieber s-a decis că este momentul să facă din nou o schimbare de look. Încercarea sa de a se apropia de cultura Afro-americană prin adoptarea dreadurilor a eșuat sub comentariile negative lansate de către fani și media.

De altfel, nu doar Justin Bieber a avut parte de astfel de acuzații. De-a lungul carierei mai multe personalități cunoscute precum Iggy Azalea, Miley Cyrus și Kim Kardashian au trecut prin momente asemănătoare după ce imaginea lor a fost catalogată drept jignitoarea pentru cultura oamenilor de culoare.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Justin Bieber s-a decis să pună capăt speculațiilor privind look-ul său și a renunțat la dreaduri. Cântărețul și-a anunțat noua schimbare prin intermediul unei fotografii postate pe contul său personal de Instagram. Artistul le-a arătat fanilor noua sa imagine în timp ce lua masa alături de iubita sa soție Hailey Bieber.

Comentariile din partea prietenilor nu au încetat să apară. Aceștia l-au felicitat pe artist pentru alegerea făcută. Chiar și soția sa pare foarte încântată de noul look al artistului. Hailey și-a exprimat încântarea printr-un comentariu zâmbitor pe care l-a lăsat la postarea artistului.

Reacțiile fanilor la imaginea postată de artist

Fanii au avut de așteptat o perioadă îndelungată în care și-au exprimat repetitiv nemulțuirea cu privire la look-ul artistului. Justin Bieber a ales să surprindă din nou o lume întragă după ce a renunțat la dreaduri. Părul artistului a suferit de-a lungul carierei sale o serie de schimbări notabile la care fanii nu au întârziat să răspundă.

Se pare că decizia sa de a renunța la dreaduri a fost primită cu reacții pozitive din partea celor apropiați, dar și din partea mediei și fanilor. După ce a făcut publică noua sa imagine pe contul de Instagram, admiratorii artistului și-au exprimat entuziasmul față de alegerea făcută. Cei mai mulți susținători ai cântărețului s-au bucurat să vadă că părul său s-a întors la un aspect natural.

Nu se știe exact dacă Justin Bieber a făcut această alegere pentru a scăpa de acuzațiile generate în rândul publicului, însă cu siguranță cei din jur i-au apreciat gestul. Cum părul artistului este din nou scurt, fanii sunt curioși să afle ce schimbări de look mai urmează. Justin Bieber și-a obișnuit admiratorii cu apariții tot mai interesante, iar artistul pare că se bucură de susținerea necondiționată a soției sale.

RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Colaj de poze cu prezentarea plăcintei americane cu mere, întreagă și secționată
Rețete
Plăcintă americană cu mere. Un desert delicios și spectaculos
Chiar dacă avem și noi rețete românește de plăcintă cu mere, merită să încerci și rețeta de plăcintă americană cu mere, pentru că este mai specială și foarte îndrăgită. Ceea ce o scoate în...
2
O femeie frumoasă cu părul roșcat care ține în brațe cu caine în timp ce portretizează acele zodii îndrăznețe
Horoscop
Zodii îndrăznețe. Nativii care au un curaj de invidiat
Necunoscutul poate să fie foarte înfricoșător uneori. Nesiguranța îi face pe mulți nativi să privească viitorul dintr-o perspectivă negativistă. Cu toate acestea, anumite zodii îndrăznețe dau dovadă de un curaj de invidiat. Aceste zodii...
3
Artista Rihanna într-o rochie neagră cu un fes pe cap în timp ce pozează la Met Gala 2021
Divertisment
Ținutele Met Gala 2021. Ce apariții au avut loc pe covorul roșu
Ținutele de la Met Gala 2021 au atras privirile tuturor. Vedete internaționale au pozat pline de încredere pe covorul roșu. Fiecare participant a încercat să aducă ceva unic ținutei sale. Anul acesta, evenimentul a...
4
Madonna într-o rochie neagră din latex în timp ce pozează pe covorul roșu la festivalul de film de la cannes din 2008
Divertisment
Madonna a purtat o ținută excentrică. Apariția vedetei la petrecerea dată după Premiile MTV VMA 2021
Madonna a atras privirile fanilor atunci când a purtat o ținută excentrică. Vedeta a participat la petrecerea dată după decernarea Premiilor MTV VMA 2021, unde a ales un outfit care a stârnit comentariile celor...
5
Jennifer Garner care a postat un mesaj emoționat în timp ce pozează pe covorul roșu în 2019
Divertisment
Jennifer Garner a postat un mesaj emoționant. Ce a declarat fosta soție a lui Ben Affleck
Jennifer Garner i-a impresionat pe cei din jur după ce a postat un mesaj emoționant pe contul personal de Instagram. Actrița în vârstă de 49 de ani a luat parte la o inițiativă care...
PARTENERI
×