Reclamă

Justin Bieber a renunțat la dreaduri. Cu ce look și-a suprins din nou fanii

După ce imaginea sa a fost puternic discutată de către fani și media, artistul a decis să surprindă din nou publicul. Justin Bieber a renunțat de această dată la dreaduri. Artistul a publicat pe contul său personal de Instagram o fotografie care să imortalizeze momentul.

Publicat: 24 mai 2021, 14:34

Cântărețul s-a fotografiat alături de frumoasa sa soție, Hailey Bieber, în timp ce luau masa împreună. Deși nu au existat declarații oficiale din partea artistului, mai mulți fani au pus schimbarea pe seama ultimelor comentarii apărute în presă. Se pare că artistul nu a mai făcut față acuzațiilor răutăcioase și a decis să-și facă o schimbare de look.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Justin Bieber a renunțat la dreaduri după ce le-a purtat cu mândrie o perioadă semnificativă de timp. Artistul și-a dorit să se simtă mai aproape de cultura noilor săi prieteni Afro-americani. El a adoptat dreadurile ca semn de respect față de aceștia. De altfel, Justin Bieber a fost fotografiat având acest look la nenumărate evenimente. Se pare că Bieber nu s-a temut niciodată de reacția celor din jur.

Acesta s-a bucurat de sprijinul și de aprecierea prietenilor apropiați precum Jaden Smith și Quavo, însă fanii i-au contestat puternic preferințele. Nu a fost prima dată când Justin și-a făcut dreaduri. În timpului turneului din 2016 în care și-a promovat albumul Purpose, artistul a încercat să adopte acest look. La fel ca acum, reacțiile au fost negative, iar media nu a încetat să-i atragă atenția asupra deciziilor pe care le ia cu privire la stilul său.

Justin Bieber a renunțat la dreaduri

Justin Bieber nu a mai făcut față presiunilor celor din jur și a renunțat la dreaduri. După ce a trecut printr-un eveniment asemănător în 2016, Bieber s-a decis că este momentul să facă din nou o schimbare de look. Încercarea sa de a se apropia de cultura Afro-americană prin adoptarea dreadurilor a eșuat sub comentariile negative lansate de către fani și media.

De altfel, nu doar Justin Bieber a avut parte de astfel de acuzații. De-a lungul carierei mai multe personalități cunoscute precum Iggy Azalea, Miley Cyrus și Kim Kardashian au trecut prin momente asemănătoare după ce imaginea lor a fost catalogată drept jignitoarea pentru cultura oamenilor de culoare.

Reclamă

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Justin Bieber s-a decis să pună capăt speculațiilor privind look-ul său și a renunțat la dreaduri. Cântărețul și-a anunțat noua schimbare prin intermediul unei fotografii postate pe contul său personal de Instagram. Artistul le-a arătat fanilor noua sa imagine în timp ce lua masa alături de iubita sa soție Hailey Bieber.

Reclamă

Comentariile din partea prietenilor nu au încetat să apară. Aceștia l-au felicitat pe artist pentru alegerea făcută. Chiar și soția sa pare foarte încântată de noul look al artistului. Hailey și-a exprimat încântarea printr-un comentariu zâmbitor pe care l-a lăsat la postarea artistului.

Reacțiile fanilor la imaginea postată de artist

Fanii au avut de așteptat o perioadă îndelungată în care și-au exprimat repetitiv nemulțuirea cu privire la look-ul artistului. Justin Bieber a ales să surprindă din nou o lume întragă după ce a renunțat la dreaduri. Părul artistului a suferit de-a lungul carierei sale o serie de schimbări notabile la care fanii nu au întârziat să răspundă.

Se pare că decizia sa de a renunța la dreaduri a fost primită cu reacții pozitive din partea celor apropiați, dar și din partea mediei și fanilor. După ce a făcut publică noua sa imagine pe contul de Instagram, admiratorii artistului și-au exprimat entuziasmul față de alegerea făcută. Cei mai mulți susținători ai cântărețului s-au bucurat să vadă că părul său s-a întors la un aspect natural.

Nu se știe exact dacă Justin Bieber a făcut această alegere pentru a scăpa de acuzațiile generate în rândul publicului, însă cu siguranță cei din jur i-au apreciat gestul. Cum părul artistului este din nou scurt, fanii sunt curioși să afle ce schimbări de look mai urmează. Justin Bieber și-a obișnuit admiratorii cu apariții tot mai interesante, iar artistul pare că se bucură de susținerea necondiționată a soției sale.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie frumoasă care poartă o rochie roz și simbolizează una dintre acele zodii energice
Horoscop
Cele mai energice zodii. Ei sunt nativii cu o forță interioară de invidiat
Te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai energice zodii? Acești nativi au o forță interioară de invidiat. Reușesc să facă față tuturor provocărilor și aduc zâmbetul pe buzele oamenilor din viața lor. Ei sunt...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 15 aprilie – 21 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
În această perioadă, mulți dintre nativi se vor reîntoarce la credințele din trecut. Există o singură zodie care va descoperi că suferă de oboseală cronică, iar aceasta va trebui să ia o pauză prelungită....
3
O femeie frumoasă care stă în pat și citește mesaje încercând să-și urmărească fostul partener
Horoscop
Zodii care își urmăresc fostul partener. Nativii care nu pot trece cu ușurință peste o despărțire
Există unele zodii care își urmăresc fostul partener. Acești nativi caută orice motiv pentru a vedea ce face persoana de care s-au despărțit. Ei trec mai greu peste momentul despărțirii și nu pot accepta...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și ține într-un cerc armonios mai multe frunze aurii
Horoscop
Zodii care iubesc liniștea. Ei sunt nativii care evită situațiile dramatice
Există unele zodii care iubesc liniștea și evită pe cât se poate situațiile dramatice. Acești nativi se feresc de persoanele care tind să fie vampiri energetici. Ei au nevoie de oameni sinceri în viața...
5
O femeie frumoasă care își aplică anticearcăn în timp ce se uită în oglindă
Frumusețe
Când se aplică anticearcănul. Ordinea corectă a produselor de machiaj
Dacă nu ești pasionată de beauty sau ești la început de drum, atunci poate fi copleșitor să începi să te machiezi singură. Cu atât de multă informație este greu să alegi pe cea care...
PARTENERI
×