Reclamă

Justin Bieber a renunțat la dreaduri. Cu ce look și-a suprins din nou fanii

După ce imaginea sa a fost puternic discutată de către fani și media, artistul a decis să surprindă din nou publicul. Justin Bieber a renunțat de această dată la dreaduri. Artistul a publicat pe contul său personal de Instagram o fotografie care să imortalizeze momentul.

Publicat: 24 mai 2021, 14:34

Cântărețul s-a fotografiat alături de frumoasa sa soție, Hailey Bieber, în timp ce luau masa împreună. Deși nu au existat declarații oficiale din partea artistului, mai mulți fani au pus schimbarea pe seama ultimelor comentarii apărute în presă. Se pare că artistul nu a mai făcut față acuzațiilor răutăcioase și a decis să-și facă o schimbare de look.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Justin Bieber a renunțat la dreaduri după ce le-a purtat cu mândrie o perioadă semnificativă de timp. Artistul și-a dorit să se simtă mai aproape de cultura noilor săi prieteni Afro-americani. El a adoptat dreadurile ca semn de respect față de aceștia. De altfel, Justin Bieber a fost fotografiat având acest look la nenumărate evenimente. Se pare că Bieber nu s-a temut niciodată de reacția celor din jur.

Acesta s-a bucurat de sprijinul și de aprecierea prietenilor apropiați precum Jaden Smith și Quavo, însă fanii i-au contestat puternic preferințele. Nu a fost prima dată când Justin și-a făcut dreaduri. În timpului turneului din 2016 în care și-a promovat albumul Purpose, artistul a încercat să adopte acest look. La fel ca acum, reacțiile au fost negative, iar media nu a încetat să-i atragă atenția asupra deciziilor pe care le ia cu privire la stilul său.

Justin Bieber a renunțat la dreaduri

Justin Bieber nu a mai făcut față presiunilor celor din jur și a renunțat la dreaduri. După ce a trecut printr-un eveniment asemănător în 2016, Bieber s-a decis că este momentul să facă din nou o schimbare de look. Încercarea sa de a se apropia de cultura Afro-americană prin adoptarea dreadurilor a eșuat sub comentariile negative lansate de către fani și media.

De altfel, nu doar Justin Bieber a avut parte de astfel de acuzații. De-a lungul carierei mai multe personalități cunoscute precum Iggy Azalea, Miley Cyrus și Kim Kardashian au trecut prin momente asemănătoare după ce imaginea lor a fost catalogată drept jignitoarea pentru cultura oamenilor de culoare.

Reclamă

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Justin Bieber s-a decis să pună capăt speculațiilor privind look-ul său și a renunțat la dreaduri. Cântărețul și-a anunțat noua schimbare prin intermediul unei fotografii postate pe contul său personal de Instagram. Artistul le-a arătat fanilor noua sa imagine în timp ce lua masa alături de iubita sa soție Hailey Bieber.

Reclamă

Comentariile din partea prietenilor nu au încetat să apară. Aceștia l-au felicitat pe artist pentru alegerea făcută. Chiar și soția sa pare foarte încântată de noul look al artistului. Hailey și-a exprimat încântarea printr-un comentariu zâmbitor pe care l-a lăsat la postarea artistului.

Reacțiile fanilor la imaginea postată de artist

Fanii au avut de așteptat o perioadă îndelungată în care și-au exprimat repetitiv nemulțuirea cu privire la look-ul artistului. Justin Bieber a ales să surprindă din nou o lume întragă după ce a renunțat la dreaduri. Părul artistului a suferit de-a lungul carierei sale o serie de schimbări notabile la care fanii nu au întârziat să răspundă.

Se pare că decizia sa de a renunța la dreaduri a fost primită cu reacții pozitive din partea celor apropiați, dar și din partea mediei și fanilor. După ce a făcut publică noua sa imagine pe contul de Instagram, admiratorii artistului și-au exprimat entuziasmul față de alegerea făcută. Cei mai mulți susținători ai cântărețului s-au bucurat să vadă că părul său s-a întors la un aspect natural.

Nu se știe exact dacă Justin Bieber a făcut această alegere pentru a scăpa de acuzațiile generate în rândul publicului, însă cu siguranță cei din jur i-au apreciat gestul. Cum părul artistului este din nou scurt, fanii sunt curioși să afle ce schimbări de look mai urmează. Justin Bieber și-a obișnuit admiratorii cu apariții tot mai interesante, iar artistul pare că se bucură de susținerea necondiționată a soției sale.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O tănără care stă singură pe un pod pentru a ilustra una dintre cele trei zodii care adoră să fie singure
Horoscop
Zodii care adoră să fie singure. Nativii care preferă o viață departe de ceilalți
Astrele dezvăluile mai multe amănunte despre acele zodii care adoră să fie singure. Acești nativi preferă o viață departe de ceilalți, iar de cele mai multe ori sunt secretoși și misterioși. Unele persoane preferă...
2
Harta zodiacului chinezesc pe un fundal maro
Horoscop
Zodiacul chinezesc pe ani. Tabelul care îți arată ce animal ești în horoscopul chinezesc în funcție de anul nașterii
În zodiacul chinezesc pe ani, fiecare animal are propriile sale trăsături. Semnificațiile și predicțiile se instalează în funcție de anul nașterii. Sunt 12 animale în acest zodiac și fiecare dintre acestea sunt asociate unui...
3
Un candy bar cu mai multe prăjituri pentru a ilustra ce desert ți se potrivește, în funcție de zodie
Horoscop
Ce desert ți se potrivește, în funcție de zodie. Nativii care adoră prăjiturile delicioase
Mesele sunt complete doar atunci când te-ai răsfățat și cu un mic desert. Astrologii spun că preferințele pentru prăjituri diferă de la un nativ la altul. Descoperă și tu ce desert ți se potrivește,...
4
Kate Middleton și Prințesa Kate la o fermă de alge
Divertisment
Prințesa Kate a purtat blugi skinny și pantofi sport. Ea și Prințul William au mers la stația de bărci de salvare St Davids RNLI din Pembrokeshire
Prințesa de Wales s-a alăturat Prințului William pentru o vizită la stația de bărci de salvare St Davids RNLI din Pembrokeshire. Prințesa Kate a purtat blugi skinny și pantofi sport, dar chiar și așa...
5
Kanye West, acoperit din cap până în picioare, în haine de culoare neagră
Divertisment
Bianca Censori continuă să depășească limitele în Italia. Prietenii sunt „extrem de îngrijorați” de situația celor doi soți
Bianca Censori continuă să depășească limitele în Italia. Prietenii sunt „extrem de îngrijorați” de situația celor doi soți. Au fost criticați pentru ieșirile lor în excursie, atât în ceea ce privește ținutele, dar și...
PARTENERI
×