Reclamă

Justin Bieber s-a lăsat pe mâinile stiliștilor. Cum arată noul look al cântărețului

Artistul a fost fotografia recent alături de soția sa Hailey Bieber în Miami. Fanii săi au fost surprinși să vadă cum Justin Bieber s-a lăsat din nou pe mâinile stiliștilor. Ultimele sale apariții au fost pline de controverse în rândul publicului tânăr.

Publicat: 8 mai 2021, 7:19

Look-ul cântărețului Justin Bieber a suferit multe transformări de la debutul său în industria muzicală. Artistul a renunțat la aparența băiatului sensibil și romantic și a optat pentru un stil mai degajat. De altfel, în repetate rânduri a declarant cât de mult apreciază ”oamenii ciudați”, iar acest lucru se observă cu fiecare apariție.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Justin Bieber s-a lăsat pe mâinile stiliștilor

Apariția cântărețului alături de iubita sa soție a uimit publicul din nou. Justin Bieber nu s-a sfiit să arate fanilor noul său look. Fotografii i-au surprins pe cei doi în timpul vacanței din Miami. Amandoi au ales să poarte ținute lejere, dar părul lui Bieber a fost cel care a făcut furori. Soția sa a optat pentru o rochiță scurtă roșie la care a asortat o pereche de adidași albi. Justin și-a exprimat admirația printr-o postare făcută pe contul său de Instagram.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Pe de altă parte, artistul pare că trece prin noi transformări când vine vorba de look-ul său. Cântărețul a ales să poarte un tricou negru, alături de o pereche largă de pantaloni scurți gri și ochelarii săi de soare roz. O ținută obișnuită la prim avedere. În picioare a ales să poarte o pereche de adidași colorați si desigur șosetele sale albe ridicate sub genunchi.

Reclamă

Piesa de rezistență pentru apariția cântărețului a fost însăși coafura. Se pare că artistul a încercat să combine o ținută în stil hip-hop cu o coafură în stil reggae.

Nu este prima dată când Justin Bieber își încearcă fanii cu o astfel de apariție. În 2016 în timpul turneului de promovare al albumului Purpose, artistul a mai avut o încercare de a-și face dreaduri. Atunci a apelat mai întâi la decolorarea completă a părului înainte de a-l stiliza. Nici atunci reacțiile nu au încetat să apară.

Reclamă

De data aceasta cântărețul a fost intens criticat de fani pentru look-ul adoptat. Singurii care au apreciat faptul că Justin Bieber s-a lăsat pe mâinile stiliștilor au fost prietenii lui apropiați. Jaden Smith și Quavo, vocalistul principal din trupa Migos i-au lăsat cântărețului mai multe comentarii de apreciere. Profiul de pe rețeaua de socializare a cântărețului este plin cu fotografii care ne arată noul său look, semn că artistul este foarte mândru de alegerea făcută.

Noul look al cântărețului este criticat de fani

Artistul Justin Bieber și-a surprins fanii după ce a lansat primele videoclipuri ale pieselor din albumul Justice. Noua sa melodie Hold On a amintit fanilor de perioada în care artistul lansa piese ale căror videoclipuri erau pline de emoție. Piesele As Long As You Love Me din 2012 și What Do You Mean din 2015 au trezit în sufletele fanilor aceași emoție. Noul său album este cu atât mai apreciat cu cât Justin Bieber a reușit să aducă povești noi în melodiile sale.

În timp ce albumul său Justice se află pe primele locuri în top, cântărețul se distrează alături de soția sa. În aparițiile recente se observă cum Justin Bieber s-a lăsat pe mâinile stiliștilor pentru alegerea look-ului perfect. Artistul s-a întors la o culoare de păr mai apropiată de cea naturală și a adoptat dreadurile pentru a completa imaginea. Noul său look a fost intens comentat de fanii care au fost dezamăgiți de decizia făcută.

Fanii l-au surprins pe artist de-a lungul timpului în ipostaze amuzante care demonstrează că nu se rușinează de felul în care arată. Pe de-o parte oamenii au apreciat alegerea artistului. Gestul său este considerat un mod de a se apropia de cultura oamenilor de culoare. Pe de altă parte mulți l-au criticat spunând că aduce jigniri culturale. Artistul nu a băgat în seamă criticile aduse și a continuat să se bucure de noua sa imagine alături de soția sa.

După mai multe colaborări avute în trecut cu artiști Afro-americani, Justin Bieber s-a lăsat pe mâinile stiliștilor pentru a avea parte de un look cât mai apropiat de aceștia.

Recent, cântărețul a fost surprins în apropierea mai multor artiști Afro-americani precum DJ Tay James, J Blaze și Devon Taylor. Un alt motiv pentru alegerea acestui look este faptul că în prezent artistul filmează un videoclip pentru o piesă alături de artiștii Afro-americani DJ Khaled și rapperul 21 Savage.

În ciuda faptului că este criticat intens de fani și de publicații, Justin Bieber continuă să-și arate respectul pentru cultura Afro-americană prin adoptarea unui look iconic.  

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O zână cu aripi, care stă speriată la pământ
Horoscop
Zodii care preferă să trăiască singure. Nativii care se simt mai bine atunci când au intimitate
Există atât de multe lucruri care merită spuse despre viața personală atunci când locuiești singură. Pacea și liniștea, filmele preferate, ora de culcare târzie și faptul că nu trebuie să dai nimănui nicio explicație....
2
Bianca Censori și Kanye West într-o mașină privată
Divertisment
Bianca Censori a purtat o ținută transparentă și a fost la un pas de un accident vestimentar. Partenera lui Kanye West a avut o apariție îndrăzneață
Bianca Censori a purtat o ținută transparentă și a fost la un pas de un accident vestimentar. Partenera lui Kanye West a avut o apariție îndrăzneață pe străzile din Los Angeles. Imaginile cu diva...
3
O femeie îmbrăcată într-o rochie roșie, impunătoare
Horoscop
Cele mai norocoase zodii în funcție de luna în care s-au născut. Ei sunt fericiții zodiacului
Astrologii ne spun că data nașterii are un rol aparte în doza de noroc cu care ne neștem. Însă te-ai întrebat vreodată care dintre lunile anului poartă mai mult noroc? În acest articol, vei...
4
O femeie tânără cu ochelari de soare la ochi și un ruj portocaliu pe buze
Frumusețe
Nuanțele de ruj care te îmbătrânesc. De ce culori să te ferești, potrivit specialiștilor
Uneori este suficient să accentuezi buzele cu ruj pentru a te simți mai încrezătoare în sine. Această metodă va atrage o mulțime de priviri asupra ta, lucru care te va face să te simți...
5
Charles Spencer surprins într-o fotografie portret la Althorp House
Divertisment
Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana spune că este îngrijorat
Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana este îngrijorat pentru soția Prințului William. Charles a oferit mai multe informații într-un interviu recent. Charles Spencer a vorbit...
PARTENERI
×