Reclamă

Justin Bieber a fost prins pe picior greșit de fotografi. Cum a fost pozat artistul

Justin Bieber a fost prins pe picior greșit de fotografi. Acesta fost pozat în timp ce se pregătea pentru o ședință foto în Los Angeles. Momentul jenant a intrat rapid în obiectivul camerelor de fotografiat, iar imaginile fac înconjurul internetului.

Publicat: 26 februarie 2021, 11:52

Justin Bieber este unul dintre cei mai apreciați artiști în industria muzicală internațională. Acesta ajunge să țină mereu primele pagini ale tabloidelor cu gesturile sau cu ținutele pe care le afișează în public.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Justin Bieber a fost prins pe picior greșit de fotografi

De data aceasta Justin Bieber a fost surprins pe picior greșit de fotografi în timp ce se pregătea pentru o ședință foto în Los Angeles. Artistul a devenit rapid ținuta paparazzilor după ce a apărut cu zona intimă la vedere.

Acesta îmbrăca ținuta pentru ședința foto, dar nu a avut nicio jenă că se schimbe în văzul tuturor. Nu e prima dată când Justin Bieber este fotografiat așa. El a rămas fără pantaloni pe scenă în anul 2012, după ce a fost victima alegerilor sale vestimentare.

Justin Bieber, fotografiat în timp ce se îmbracă cu pantalonii la o ședintă foto
Justin Bieber este unul dintre cei mai apreciați artiști în industria muzicală internațională / Profimedia Images

După ce s-a dezlănțuit pe scenă la un concert în Singapore, artistul de origine canadiană a rămas fără pantaloni. Acesta a fost nevoit să meargă în spatele scenei pentru a se îmbrăca.

Reclamă

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Justin Bieber este recunoscut pentru faptul că alege să poarte numai pantaloni cu talie foarte joasă, care lasă adesea la vedere zone ale corpului pe care puțini ar avea curajul să le afișeze.

Reclamă

Povestea de viață a lui Justin Bieber

Artistul a cunoscut succesul încă de la vârsta de 13 ani, când a lansat piesa Baby. Mai apoi a ajuns să-l cunoască pe Usher, iar cântărețul a fost extrem de impresionat de vocea băiețelului Justin, scrie DailyMail.

Justin Biber a cunoscut rapid succesul internațional, iar piesele lui au devenit hit-uri ascultate de întreaga lume. Justin Bieber a avut din nou parte de atenția presei după ce a început să formeze un cuplu cu Selena Gomez, un alt idol al adolescenților. După o relație cu multe suișuri și coborâșuri, cei doi s-au despărțit definitiv în anul 2018. Acum Justin este soțul lui Hailey Baldwin, un model de succes.

Cei doi s-au căsătorit în anul 2018 și au avut parte de două nunți. Hailey și Justin au mai format un cuplu în perioada decembrie 2015 – ianuarie 2016, dar mai apoi artistul s-a reîntors în brațele Selenei Gomez. După despărțirea de artist, Selena nu s-a mai implicat în nicio relație. Dezamăgirile amoroase prin care a trecut au făcut-o pe vedeta șă spună că bărbații presupun multă muncă. Acesta a mai spus că toți foștii ei iubiți o consideră „nebună”, dar ei nu îi pasă de acest lucru.

Când Justin și Selena și-au spus adio, Hailey a fost acolo pentru artist, care a cerut-o rapid în căsătorie.

Justin și Hailey au intrat în atenția presei și locuința pe care și-au achiziționat-o recent. Este vorba despre o proprietate din Beverley Park, în valoare de 26 de milioane de dolari. Este vorba despre o zonă exclusivistă unde dețin locuințe și alte celebrități precum Sofia Vergara, Denzel Washington, Sylvester Stallone, Eddie Murphy, sau Rod Stewart.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×