Reclamă

Tunsoarea nonconformistă a lui Winnie Harlow. Modelul a adoptat unul dintre trendurile anului 2021

Winnie Harlow este foarte versatilă când vine vorba de lookul ei. Recent, modelul a fost surprins cu o coafură care se află pe lista trendurilor pentru 2021, în timpul unei plimbări cu câinele ei, Snoh. Tunsoarea nonconformistă a lui Winnie Harlow a fost adoptată în anii ’70 de artiști precum Mick Jagger și David Bowie.

Publicat: 3 februarie 2021, 15:37 / Actualizat: 11 februarie 2021, 18:50

Trăsăturile lui Winnie Harlow se potrivesc oricărei tunsori. O demonstrează nu numai pagina de Instagram unde se afișează cu diferite coafuri, de la pixie-ul cu breton la cârlionți, dar și cea mai recentă apariție. Modelul canadian a fost surprins în Los Angeles alături de câinele ei, Snoh. Winnie și Snoh au purtat ținute asortate în timpul plimbării târzii în noapte, iar tunsoarea shag adopată de model a făcut notă discordantă trainingului roz. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Tunsoarea nonconformistă a lui Winnie Harlow

Tunsoarea chică aleasă de Winnie Harlow se distinge prin vârfuri nefinisate, trepte și mai multe straturi de păr scurte în partea superioară. Stilul chică, cât și reinterpretarea sa mai recentă, fac parte din lista trendurilor în materie de coafură ale anului 2021.

Winnie Harlow îmbrăcată cu un training roz alături de câinele ei îmbrăcat cu o haină roz
Winnie și Snoh au purtat ținute asortate în timpul plimbării târzii în noapte, iar tunsoarea shag adopată de model a făcut notă discordantă trainingului roz / Profimedia Images

Miley Cyrus a devenit una dintre primele vedete ale valului de artiști tineri care au adoptat acest stil.

Reclamă

Originea tunsorii clasice shaggy datează de mai bine de 50 de ani. Inventarea tunsorii chică este atribuită unui frizer pe nume Paul McGregor, informează Dazed Digital. În 1965, după ce a lucrat ca șofer de camion, docher și săpător de tuneluri, McGregor a ajuns pe celebra stradă din New York, St Mark’s Place, unde valul punk de-abia începuse să se manifeste. Acolo, McGregor și-a deschis propriul salon și a creat stilul shag pe care Jane Fonda l-a adoptat în filmul Klute.

Portret alb-negru cu James Fonda tânără și cu breton în timpul filmărilor pentru Klute
McGregor și-a deschis propriul salon și a creat stilul shag pe care Jane Fonda l-a adoptat în filmul Klute / Profimedia Images

Cam în aceeași perioadă, tunsoarea shag dobândea notorietate și în Europa. Actrița Brigitte Bardot a adoptat o variantă asemănătoare stilului clasic shag, dar mai feminină.

Reclamă

Tunsoarea shag a atins culmile popularității în anii 1970 când cântăreți precum Mick Jagger sau David Bowie au adoptat stilul. 

Winnie Harlow, un model de succes cu o afecțiune care i-a marcat copilăria

Winnie Harlow s-a confruntat cu hărțuirea verbală în copilărie din cauza afecțiunii Vitiligo, care distruge celulele pigmentare ale pielii. 

„Nu cred că starea pielii mele mi-a afectat stima de sine la fel de mult ca oamenii din jur”, a declarat tânăra de 26 de ani, potrivit Health Insight. „Erau părerile altor oameni”.

După o întâlnire întâmplătoare cu jurnalista Shannon Boodram, Winnie a ajuns în atenția publică printr-un documentar despre afecțiunea ei. Boodram a fost cea care a încurajat-o pe Winnie să ia în considerare o carieră de model la 16 ani. 

„M-a sunat și mi-a spus că ar trebui să continui în modelling, că aparatul de fotografiat mă iubea și că mă comport natural în fața camerei. Nu îi venea să creadă că a fost prima mea ședință foto”, a povestit Winnie. 

Winnie a devenit în curând subiectul preferat al tabloidelor precum The Daily Mail și Access Hollywood. Momentul care a propulsat-o în carieră a fost participarea la concursul America’s Next Top Model în 2014. 

Winnie Harlow în 2014 / Profimedia Images

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×