Trenduri în materie de coafură pentru 2021

Coafura este unul dintre cele mai importante accesorii ale fiecărei femei, care îi completează și definește trăsăturile feței. Dacă nu ai avut curajul să iei foarfeca în mână, următoarele trenduri în materie de coafură pentru 2021 probabil te vor determina să te așezi pe scaunul stilistului.

Publicat: 3 februarie 2021, 13:13 / Actualizat: 11 februarie 2021, 16:51

Este timpul pentru puțină aventură în 2021, cel puțin când vine vorba de păr. Tunsorile anului 2021 sunt despre îndrăzneală și schimbare.

Celebritățile au dat startul, deci avem modele de bune practici spre care să ne îndreptăm atenția și de la care să ne inspirăm, curatoriate de Harper’s Bazaar.

Trenduri în materie de coafură

Am petrecut cea mai mare parte a anului 2020 în intimitatea propriei case, la fel și părul nostru.

Dacă ți-ai pus îndemânarea de hairstylist la încercare probabil ai aflat deja ce trebuie și ce nu trebuie să faci, ce ți se potrivește și ce nu.

Descoperă care sunt trendurile în materie de coafare și aranjare a părului pe care le aduce anul 2021.

Tunsoarea shag

Tunsoarea shag se distinge prin vârfuri nefinisate, mai multe straturi în partea superioară și multe texturi. Acest stil se potrivește pentru aproape fiecare textură și lungime a părului. Tunsoarea shag va atinge noi culmi ale popularității anul acesta, mai ales că noile interpretări ale tunsorii seamănă mult cu stilul chică al anilor ‘80.

Miley Cyrus a devenit una dintre primele vedete ale valului de artiști tineri care au adoptat acest stil. Câteva luni mai târziu, tunsoarea a înregistrat un nou val de popularitate ca urmare a seriei documentare „Tiger King” de pe Netflix, scrie Insider.

Bretonul anilor ‘60

Cu siguranță te-ai mai gândit să îți faci un breton. Acum este momentul. Anul acesta va fi vorba despre influențele elegante și sexy ale anilor ’60. În timp ce vedete precum Selena Gomez, Camila Cabello, Hailey Bieber și Dakota Johnson au experimentat stilul în ultimul an, bretonul anilor ‘60, sau tip perdea, are o istorie lungă. Femei precum Brigette Bardot, Jean Shrimpton și The Ronettes pot fi creditate ca unele dintre fețele originale ale acestui stil.

Femei precum Brigette Bardot, Jean Shrimpton și The Ronettes pot fi creditate ca unele dintre fețele originale ale bretonului anilor ’60 / Hepta

Cu excepția cazului în care ești o profesionistă, nu încerca să obții această tunsoare de una singură. Ai încredere în stilistul tău care va lua în considerare forma feței, tipul de păr și alte detalii pentru a obține bretonul care ți se potrivește perfect.

Vezi mai multe imagini în Galeria FOTO!

Cât mai scurt…

O tăietură pixie este una dintre alegerile extreme atunci când vine vorba de tunsorile scurte. Stilul pixie poate să te speri în primă fază. O astfel de tunsoare este incredibil de eliberatoare. Nu trebuie să petreceți mai mult de cinci sau zece minute în oglindă dimineața. În plus, o tăietură pixie te diferențiază automat de majoritatea celorlalte femei cu părul lung.

Tunsoarea îndrăzneață a lui Demi Lovato a făcut furori. Scurtă, blondă și rasă în părți – pixie-ul ei ieșit din tipare este o alegere curajoasă pentru anul care vin și una care te scoate din rutina statului în casă impusă de pandemie. 

… sau aproape deloc

Tunsoarea scurtă este la modă și oricine se îndoiește de această afirmație se poate uita la tunsorile unora dintre cele mai faimoase doamne de la Hollywood. Cara Delevingne, Kristen Stewart sau Halsey au făcut pasul în 2020 către un aspect foarte masculin care, în mod paradoxal, le scoate în evidență trăsăturile feminine ale feței. Este vorba despre părul ras. Un gest extrem ai spune. Da, extrem de modern și de sexy, spunem noi. 

RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Nepoata Prințesei Diana, Amelia Spencer într-o bluză cu dantelă albă la expoziția de vară de la Royal Academy în 2019
Divertisment
Nepoata Prințesei Diana se mută în Marea Britanie. Unde va îmbrăca rochia de mireasă Amelia Spencer
Lady Amelia Spencer și Greg Mallett și-au anunțat logodna în iulie 2020. Cei doi și-au început povestea de iubire în campusul Universității din Cape Town. Cu toate acesta, nepoata Prințesei Diana a anunțat că...
2
Edith Gonzalez și Lorenzo Lazo, la un eveniment, pe covorul roșu, îmbrăcați elegant, în 2012
Divertisment
Fostul soț al lui Edith Gonzalez are o nouă iubită. Cine este femeia din viața lui Lorenzo Lazo
Fostul soț al lui Edith Gonzalez are o nouă iubită. Pe contul de Instagram apar mereu imagini cu cei doi. Lorenzo Lazo și-a găsit din nou echilibrul în brațele unei femei superbe, la numai...
3
Elvis Presley și Priscilla Presley, îmbrăcați în mire și mireasă, la nunta lor, în 1967
Divertisment
Cum s-a schimbat chipul Priscillei Presley. Fosta soție a lui Elvis Presley a apelat la operațiile estetice
Priscilla Presley, în vârstă de 76 de ani, avea doar 15 ani când l-a cunoscut pe bărbatul cu care s-a căsătorit opt ​​ani mai târziu, Elvis Presley. Pentru a opri efectele trecerii timpului, vedeta...
4
Ducii de Sussex, îmbrăcați casual, la Jocurile Invictus de la Toronto, în anul 2017
Divertisment
Ce loc ocupă fiica Ducilor de Sussex în linia succesiunii la tron
Decesul Ducelui de Edinburh nu a afectat linia succesiunii la tron. În schimb, nașterile din Familia Regală Britanică au schimbat ordinea. Acum toată lumea se întreabă ce loc ocupă fiica Ducilor de Sussex în...
5
Prințul Haary alături de soția sa Meghan Markle în timp ce stau apropiați unul de celălalt pe scaune și privesc spre camere în Australia în timpul unei vizite la liceul de fete Macarthur
Divertisment
Lilibet seamănă leit cu Ducii de Sussex. Ce spun apropiații despre micuță
Micuța Lilibet Diana Mountbatten-Windsor s-a alăturat Familiei Regale și seamănă leit cu părinții săi, Ducii de Sussex. De când a venit pe lume, Lili a devenit centrul universului pentru Prințul Harry și Meghan Markle....
PARTENERI
×