Reclamă

Trenduri în materie de coafură pentru 2021

Coafura este unul dintre cele mai importante accesorii ale fiecărei femei, care îi completează și definește trăsăturile feței. Dacă nu ai avut curajul să iei foarfeca în mână, următoarele trenduri în materie de coafură pentru 2021 probabil te vor determina să te așezi pe scaunul stilistului.

Publicat: 3 februarie 2021, 13:13 / Actualizat: 7 noiembrie 2021, 12:51

Este timpul pentru puțină aventură în 2021, cel puțin când vine vorba de păr. Tunsorile anului 2021 sunt despre îndrăzneală și schimbare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Celebritățile au dat startul, deci avem modele de bune practici spre care să ne îndreptăm atenția și de la care să ne inspirăm, curatoriate de Harper’s Bazaar.

Trenduri în materie de coafură

Am petrecut cea mai mare parte a anului 2020 în intimitatea propriei case, la fel și părul nostru.

Dacă ți-ai pus îndemânarea de hairstylist la încercare probabil ai aflat deja ce trebuie și ce nu trebuie să faci, ce ți se potrivește și ce nu.

Descoperă care sunt trendurile în materie de coafare și aranjare a părului pe care le aduce anul 2021.

Reclamă

Tunsoarea shag

Tunsoarea shag se distinge prin vârfuri nefinisate, mai multe straturi în partea superioară și multe texturi. Acest stil se potrivește pentru aproape fiecare textură și lungime a părului. Tunsoarea shag va atinge noi culmi ale popularității anul acesta, mai ales că noile interpretări ale tunsorii seamănă mult cu stilul chică al anilor ‘80.

Miley Cyrus a devenit una dintre primele vedete ale valului de artiști tineri care au adoptat acest stil. Câteva luni mai târziu, tunsoarea a înregistrat un nou val de popularitate ca urmare a seriei documentare „Tiger King” de pe Netflix, scrie Insider.

Reclamă

Bretonul anilor ‘60

Cu siguranță te-ai mai gândit să îți faci un breton. Acum este momentul. Anul acesta va fi vorba despre influențele elegante și sexy ale anilor ’60. În timp ce vedete precum Selena Gomez, Camila Cabello, Hailey Bieber și Dakota Johnson au experimentat stilul în ultimul an, bretonul anilor ‘60, sau tip perdea, are o istorie lungă. Femei precum Brigette Bardot, Jean Shrimpton și The Ronettes pot fi creditate ca unele dintre fețele originale ale acestui stil.

Femei precum Brigette Bardot, Jean Shrimpton și The Ronettes pot fi creditate ca unele dintre fețele originale ale bretonului anilor ’60 / Hepta

Cu excepția cazului în care ești o profesionistă, nu încerca să obții această tunsoare de una singură. Ai încredere în stilistul tău care va lua în considerare forma feței, tipul de păr și alte detalii pentru a obține bretonul care ți se potrivește perfect.

Vezi mai multe imagini în Galeria FOTO!

Cât mai scurt…

O tăietură pixie este una dintre alegerile extreme atunci când vine vorba de tunsorile scurte. Stilul pixie poate să te speri în primă fază. O astfel de tunsoare este incredibil de eliberatoare. Nu trebuie să petreceți mai mult de cinci sau zece minute în oglindă dimineața. În plus, o tăietură pixie te diferențiază automat de majoritatea celorlalte femei cu părul lung.

Tunsoarea îndrăzneață a lui Demi Lovato a făcut furori. Scurtă, blondă și rasă în părți – pixie-ul ei ieșit din tipare este o alegere curajoasă pentru anul care vin și una care te scoate din rutina statului în casă impusă de pandemie. 

… sau aproape deloc

Tunsoarea scurtă este la modă și oricine se îndoiește de această afirmație se poate uita la tunsorile unora dintre cele mai faimoase doamne de la Hollywood. Cara Delevingne, Kristen Stewart sau Halsey au făcut pasul în 2020 către un aspect foarte masculin care, în mod paradoxal, le scoate în evidență trăsăturile feminine ale feței. Este vorba despre părul ras. Un gest extrem ai spune. Da, extrem de modern și de sexy, spunem noi. 

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 15 aprilie – 21 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
În această perioadă, mulți dintre nativi se vor reîntoarce la credințele din trecut. Există o singură zodie care va descoperi că suferă de oboseală cronică, iar aceasta va trebui să ia o pauză prelungită....
2
O femeie frumoasă care poartă o rochie roz și simbolizează una dintre acele zodii energice
Horoscop
Cele mai energice zodii. Ei sunt nativii cu o forță interioară de invidiat
Te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai energice zodii? Acești nativi au o forță interioară de invidiat. Reușesc să facă față tuturor provocărilor și aduc zâmbetul pe buzele oamenilor din viața lor. Ei sunt...
3
fată îmbrăcată în culori deschise pe un fundal bleu
Horoscop
Culoarea zodiei Gemeni. Nuanțele care îți poartă noroc dacă ești în această zodie
Fiecare nativ în parte are trăsături specifice, dar și lucruri care îi plac în mod deosebit și i se potrivesc mănușă. Află care este culoarea zodiei Gemeni și vezi cum poți să o porți...
4
Jennifer Lopez într-un crop top verde în timp ce își ascunde abdomenul cu ajutorul unei poșete
Divertisment
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Cum și-a pus timpul amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Timpul pare că și-a pus amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez. Vedeta latino a făcut spectacol atunci când a apărut pe străzile din New York. Totul s-a...
5
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și ține într-un cerc armonios mai multe frunze aurii
Horoscop
Zodii care iubesc liniștea. Ei sunt nativii care evită situațiile dramatice
Există unele zodii care iubesc liniștea și evită pe cât se poate situațiile dramatice. Acești nativi se feresc de persoanele care tind să fie vampiri energetici. Ei au nevoie de oameni sinceri în viața...
PARTENERI
×