Reclamă

Regé-Jean Page a fost nominalizat la Premiile Emmy. Ce rol i-ar putea aduce un trofeu acasă

Cariera unuia dintre cei mai îndrăgiți actori care au jucat în serialul Bridgerton pare că se află în plină ascensiune. Celebrul Regé-Jean Page a fost nominalizat la Premiile Emmy ale anului acesta. Fanii sunt la fel de nerăbdători ca Page să afle deznodământul marelui eveniment.

Publicat: 15 iulie 2021, 8:16

Regé-Jean Page a impresionat publicul mai ales cu rolul pe care l-a jucat în serialul istoric Bridgerton. Alături de colega sa de platou Phoebe Dynevor, cei doi au cucerit inimile telespectatorilor. Deși Page nu va lua parte la filmările celui de-al doilea sezon al seriei, se pare că despărțirea încă nu a ajuns la final.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Regé-Jean Page a fost nominalizat la Premiile Emmy

Povestea dintre Regé-Jean Page și serialul Bridgerton pare că nu a luat sfârșit. După ce actorul a dezamăgit așteptările fanilor atunci când a anunțat că nu va lua parte la filmările celui de-al doilea sezon, Page vine cu o nouă veste.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Cei doi protagoniști ai seriaului Bridgerton, ținându-se de mână și privindu-se ochi în ochi
Cei doi protagoniști ai serialului Bridgerton / Hepta

Se pare că serialul care i-a adus atât de multă popularitate în rândul fanilor, i-ar putea aduce acasă și un trofeu Emmy. Regé-Jean Page a fost nominalizat anul acesta la Premiile Emmy pentru rolul jucat în primul sezon al serialului Bridgerton. La categoria Cel mai bun actor într-un rol dramatic, Page pare să se afle pe listele favorite.

Reclamă

Bridgerton este unul dintre cele mai vizualizate seriale de pe platforma de streaming care îl găzduiește. Chiar dacă serialul nu se va mai bucura de prezența lui Regé-Jean Page, fanii așteaptă cu nerăbdare să vadă primele episoade ale sezonului doi.

Alături de celebrul actor, la aceași categorie au mai fost nominalizați și Josh O’Connor, Sterling K. Brown, Matthew Rhys, Billy Porter și Jonathan Majors. Conform publicației TV Line, Page pare să se afle deja pe lista favoriților la această categorie. Rămâne de văzut dacă talentul și rolul pe care l-a interpetat în Bridgerton îi vor aduce un trofeu Emmy acasă.

Părerile actorului Regé-Jean Page despre serialul Bridgerton

Reclamă

Chiar dacă i s-a făcut o ofertă de aproximativ 250.000 de Dolari pentru a se întoarce ca invitat special în serialul Bridgerton, actorul a refuzat. Deși nu a fost o decizie ușoară, Page nu și-a dorit să mai continue colaborarea. Cu toate acestea actorul Regé-Jean Page a fost nominalizat la Premiile Emmy pentru rolul interpretat în serialul istoric.

La început fanii au speculat mai multe lcururi privind plecarea sa. Mulți au crezut că au existat neînțelegeri între echipa de producție și actor. Cu toate acestea, Page a dezvăluit faptul că a semnat contractul pentru filmările unui singur sezon. Conform relatărilor sale, experiența pe platourile de filmare a fost una benefică pentru el, ănsă ca orice lucru bun, a trebuit să aibă și un sfârșit pe măsură.

După ce a plecat din serialul Bridgerton, Page a apărut tot mai des în public. Acesta a fost chemat la mai multe interviuri unde a fost întrebat despre cum s-au desfășurat lucrurile pe platourile de filmare.

Deși scenele intime alături de Phoebe Dynevor au fost des comentate și interpretate de fani, Page a declarat că se simte stânjenit să le revadă, însă se bucură că a reușit să transmită un sentiment real.

Actorul s-a dedicat foarte mult rolului pe care l-a jucat. Cea mai bună dovadă este faptul că Regé a fost nominalizat la Premiile Emmy ale anului 2021 pentru rolul din Bridgerton.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×