Reclamă

Regé-Jean Page face declarații noi despre plecarea din „Bridgerton”. Ce spune actorul

Regé-Jean Page face declarații noi despre plecarea din Bridgerton. După ce și-a uimit fanii cu privire la deciziile luate, actorul a simți nevoie să-și justifice plecarea. Veștile că Page nu va mai face parte din sezonul doi al serialului au uimit publicul. Actorul s-a aflat în rândul favoriților pe listele oficiale pentru prestația pe care a avut-o în serial.

Publicat: 28 mai 2021, 7:37

Cu toate că a avut o ofertă de aproximativ 250. 000 de Dolari pentru a se întoarce ca invitat special în Bridgerton, actorul a refuzat. Decizia sa nu a fost una ușoară, iar la bază au stat o mulțime de factori.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Îți e teamă de necunoscut și te gândești, n-am să reușesc niciodată să-mi fac prieteni la fel de  buni ca cei pe care i-am avut”. Actorul și-a comparat plecarea din serial cu finalizarea liceului. În interviul pe care l-a oferit pentru Variety, Regé-Jean Page nu s-a sfiit din a face declarații noi despre alegerea sa.

Interpretarea sa în rolul Ducelui de Hastings a fost de-a dreptul impresionantă. Actorul a reușit să ajungă imediat în inimile fanilor. Succesul masiv pe care l-a înregistrat Bridgerton nu a reușit să-l facă pe Regé-Jean Page să se întoarcă într-un nou sezon.

Regé-Jean Page face declarații noi despre plecarea din „Bridgerton”

După ce a făcut primele dezvăluiri cu privire la plecarea sa din serialul Bridgerton, actorul Regé-Jean Page a preferat să mențină tăcerea. Acesta și-a uimit fanii care erau nerăbdători săl revadă într-un sezon nou. Târziu după ce a făcut primele declarații, actorul a mărturisit că a fost un privilegiu să ia parte din echipă.

O plăcere și un privilegiu! Este o onoare să fiu membru al familiei – atât în fața cât și în spatele camerelor – actorii, echipa și fanii au fost incredibili. Dragostea este reală și va continua să crească.

– Regé-Jean Page

Reclamă

Regé-Jean Page nu se teme atunci când face declarații noi. Actorul este încrezător în talentele sale și este pregătit să treacă în următoarea etapă a carierei sale. Page a susținut în mai multe interviuri că nu se teme de viitor sau de faptul că a părăsit producția serialului.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Reclamă

Simon a fost acest antagonist al unui singur sezon. Scopul său a fost să se regăsească prin intermediul frumoasei Daphne. Cred că unul dintre cele mai curajoase lucruri la genul romantic este să acorzi oamenilor un sfârșit fericit.

– Regé-Jean Page

Actorul este convins de faptul că lucrurile s-au întâmplat exact așa cum ar fi trebuit. De altfel, Regé-Jean Page le-a mărturisit fanilor că povestea personajului său a fost scrisă de așa natură încât să nu fie nevoie de un sezon următor.

Declarația echipei „Bridgerton” despre alegerea lui Regé-Jean Page

Nu doar Regé-Jean Page face declarații noi cu privire la serialul Bridgerton. Actrița Phoebe Dynevor a făcut și ea noi dezăluiri despre poveștile din sezonul doi. Deși simte lipsa partenerului de scenă, actrița este bucuroasă să se întoarcă pe platourile de filmare. Dynevor a promis publicului un sezon plin de emoție și povești neașteptate ale personajelor preferate.

În plus, se pare actorii serialului au prevăzut decizia lui Regé-Jean Page. Phoebe Dynevor, cea care i-a fost apropiată actorului pe platourile de filmare a declarat public că se aștepta la această situație. Actrița a povestit despre faptul că fanii seriei de cărți au fost la fel de pregătitți pentru declarațiile lui Page.

Producătoarea Shonda Rhimes și-a exprimat și ea bucuria de a fi lucrat cu Regé-Jean Page. Aceasta a declarat că Page are un talent extraordinar care a adus un plus de frumusețe serialului Bridgerton. Producătoarea a mărturisit că a fost fericită să spun o poveste de dragoste completă.

Însă cea mai emoționantă a fost declarația făcută prin vocea lui Lady Whistledown. În postarea făcută pe contul oficial de Instagram al serialului, echipa și-a mărturisit bucuria de a-l avea pe Page alături. Atât fanii cât și colegii i-au admirat talentul și devotamentul.

Actorul a cunoscut un real succes și a intrat imediat în sufletele fanilor. De altfel, nici Regé-Jean Page nu se teme din a face declarații noi cu privire la privilegiul pe care l-a avut. Actorul și-a mărturisit public în repetate rânduri onoarea de a fi luat parte la filmarea serialului Bridgerton.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O zână cu aripi, care stă speriată la pământ
Horoscop
Zodii care preferă să trăiască singure. Nativii care se simt mai bine atunci când au intimitate
Există atât de multe lucruri care merită spuse despre viața personală atunci când locuiești singură. Pacea și liniștea, filmele preferate, ora de culcare târzie și faptul că nu trebuie să dai nimănui nicio explicație....
2
Bianca Censori și Kanye West într-o mașină privată
Divertisment
Bianca Censori a purtat o ținută transparentă și a fost la un pas de un accident vestimentar. Partenera lui Kanye West a avut o apariție îndrăzneață
Bianca Censori a purtat o ținută transparentă și a fost la un pas de un accident vestimentar. Partenera lui Kanye West a avut o apariție îndrăzneață pe străzile din Los Angeles. Imaginile cu diva...
3
O femeie îmbrăcată într-o rochie roșie, impunătoare
Horoscop
Cele mai norocoase zodii în funcție de luna în care s-au născut. Ei sunt fericiții zodiacului
Astrologii ne spun că data nașterii are un rol aparte în doza de noroc cu care ne neștem. Însă te-ai întrebat vreodată care dintre lunile anului poartă mai mult noroc? În acest articol, vei...
4
O femeie tânără cu ochelari de soare la ochi și un ruj portocaliu pe buze
Frumusețe
Nuanțele de ruj care te îmbătrânesc. De ce culori să te ferești, potrivit specialiștilor
Uneori este suficient să accentuezi buzele cu ruj pentru a te simți mai încrezătoare în sine. Această metodă va atrage o mulțime de priviri asupra ta, lucru care te va face să te simți...
5
Charles Spencer surprins într-o fotografie portret la Althorp House
Divertisment
Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana spune că este îngrijorat
Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana este îngrijorat pentru soția Prințului William. Charles a oferit mai multe informații într-un interviu recent. Charles Spencer a vorbit...
PARTENERI
×