Reclamă

Rege-Jean Page joacă în cel mai scump film Netflix alături de Ryan Gosling

Rege-Jean Page joacă în cel mai scump film Netflix alături de Ryan Gsoling, „The Grey Man”. Producția va avea o distribuție generoasă de actori celebri.

Publicat: 5 martie 2021, 7:33

Colaborarea lui Regé-Jean Page cu streamerul Netflix continuă. Vedeta serialului Bridgerton tocmai s-a alăturat viitorului film Netflix „The Grey Man”. Producția așteaptă să fie „lungmetrajul cu cel mai mare buget” din istoria serviciului de streaming.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Joe și Anthony Russo dezvoltau proiectul de ceva timp la Sony. Atunci când pachetul a revenit pe piață în timpul verii, Netflix l-a achiziționat.

Producția va începe în două săptămâni în Los Angeles. Filmul este inclus în parteneriatul puternic pe care Netflix și AGBO l-au făcut în ultimul an, începând cu producția „Extraction”, care a avut premiera în aprilie anul trecut și a avut unele dintre cele mai mari cifre de audiență din istoria platformei de streaming. Producătorii au lucrat împreună și la filmul „Mosul”, care a apărut în noiembrie pe Netflix.

Rege-Jean Page joacă în cel mai scump film Netflix

„The Grey Man” se bazează pe romanul de debut al lui Mark Greaney, publicat în 2009. Este, de asemenea, primul roman despre Gray Man, un asasin independent și fost agent CIA. În film, asasinul, interpetat de Ryan Gosling, este urmărit pe tot globul de Lloyd Hansen, fostă cohortă la CIA. Filmul se bazează pe prima tranșă a seriei de cărți.

Page joacă în film alături de Ryan Gosling, Chris Evans, Ana De Armas, Alfre Woodard, Billy Bob Thornton, Jessica Henwick, Wagner Moura, Dhanush și Julia Butters.

Reclamă

Anthony Russo a vorbit pentru Deadline despre proiectul care se dezvoltă de ani de zile.

„Filmul este un adevărat conflict între acei doi mari actori care reprezintă două versiuni diferite ale CIA, în ceea ce poate fi și în ceea ce pot face. Pentru cei care au fost fani ai Captain America: Winter Soldier, ne mutăm pe acel teritoriu dar într-un cadru mai real.”

Page se află în cărți pentru a prelua rolul lui James Bond

Reclamă

Page este cel mai bine cunoscut pentru rolul său din serialul Netflix Bridgerton, care i-a adus o nominalizare la premiile SAG și una la NAACP Image Award pentru performanța sa. Pe lângă acest proiect, Page va juca și în filmul foarte așteptat Dungeons & Dragons, alături de Hugh Grant și Michelle Rodriguez.

În acest moment, nu se știe ce rol va interpreta Page în cea mai scumpă producție Netflix, dar este demn de remarcat faptul că vedeta a dat speranțe fanilor pentru un rol de James Bond. La începutul acestui an, s-a zvonit că actorul ar putea prelua rolul lui Daniel Craig atunci când va renunța la personajul care l-a consacrat, James Bond. Page se află pe lista posibililor candidați pe site-ul de pariuri Ladbrokes.

Actorul a alimentat speculațiile pe 16 decembrie, când a postat pe Twitter un mesaj. 

„Regență, regalitate. Scuturat și agitat”, o referință la modul în care James Bond își consumă martiniul.

Reprezentantul Ladbrokes, Alex Apati, a declarat pentru Variety: „Tom Hardy continuă să devină favorit, cu James Norton aproape în spate pe locului doi. Dar RJP are mari șanse.”

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×