Reclamă

Regé-Jean Page, actorul din „Bridgerton”, va fi gazda emisiunii Saturday Night Live

Actorul din Bridgerton va fi gazda emisiunii Saturday Night Live pentru prima dată. Regé-Jean Page face pasul cel mare și va găzdui emisiunea de seară avându-l ca invitat muzical pe Bad Bunny.

Publicat: 16 februarie 2021, 12:54

Protagonistul din serialul momentului, Bridgerton, este programat să prezinte celebra emisiunea cu scenete pe 20 februarie. Actorul urmează să apară pe micul ecran după episodul din acest weekend, care va fi găzduit de actrița Regina King.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Actorul din Bridgerton va fi gazda emisiunii Saturday Night Live

Ascensiunea a actorului din Bridgerton vine după cunoscutul său rol din serial, unde îl interpretează pe Simon Basset, Ducele de Hastings. Povestea, a cărei acțiuni se situează în Era Regenței din vechea Anglie, este o producție marca Netflix. A fost de curând nominalizată la Screen Actors Guild Awards pentru cea mai bună interpretare a unui actor într-un serial de tip dramă. După ce a aflat de nominalizarea pentru premiile SAG, actorul din Bridgerton a scris pe contul lui de Instagram:

Este ceva super special să fii văzut de colegii tăi de breaslă. Bună treabă echipa Bridgerton. Bravo pentru că ați reușit să fiți văzuți printre cei mai buni de pe piață și pentru că faceți parte din una dintre cele mai importante companii din această industrie.

– Regé-Jean Page

Serialul Bridgerton are la momentul actual un sezon și este programat să-l lanseze și pe al doilea anul acesta. Filmările vor începe în primăvară, în Londra, iar cea care-l produce este Shonda Rhimes. Aceasta este cunoscută și pentru că a produs serialul Grey’s Anatomy, care încă nu s-a terminat, și Scandal, finalizat în anul 2018.

Regé-Jean Page are și alte roluri în producții cinematografice

Reclamă

Pe lângă succesul actual de care se bucură actorul din Bridgerton în prezent, acesta mai are la activ câteva roluri în industria cinematografică. Regé-Jean Page și-a făcut debutul în actorie încă din copilărie, iar site-urile de specialitate l-au luat în vizor începând cu anul 2004.

Încântarea de care se bucură publicul grație farmecului pe care îl afișează a apărut de curând, odată cu prezența sa în serialul american. Aceasta nu este prima dată când starul interpretează un personaj într-un serial. În anul 2016, a jucat în seria limitată numită Roots. Conform publicației People, actorul din Bridgerton are în palmares și un rol în filmul Mortal Engines.

Reclamă

Actorul din Bridgerton are talent muzical

Regé-Jean Page are de asemenea și talent în domeniul muzicii. Starul din serialul Bridgerton interpretează rolul unui toboșar numit Chico Sweetney în filmul produs de Amazon Prime, Sylvie’s Love. Acesta va fi partener pe micul ecran cu actori cunoscuți precum Eva Longoria, Tessa Thompson, Nnamdi Asomugha și Aja Naomi King.

Bad Bunny continuă ascensiunea în carieră

Și pentru Bad Bunny este o premieră apariția în cadrul emisiunii de seară. Rapperul, pe numele lui real Benito Antonio Martínez Ocasio, este nominalizat de asemenea pentru a primi un premiu. În cadrul ediției de anul acesta a Premiilor Grammy, Bad Bunny este pe lista scurtă pentru cel mai bun album latin pop sau urban.

Rapperul mai are la activ alte cinci nominalizări în cadrul Galei pentru Premiile Grammy. A fost, de asemenea, prezent anul trecut pe scena de la Super Bowl alături de Jennifer Lopez și de Shakira. Tot în anul 2020 a marcat un prag important în cariera lui. În decembrie, albumul „El Ultimo Tour del Mundo” a fost primul album cu piese doar în limba spaniolă care a ajuns pe prima poziție în topurile Billboard.  

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 15 aprilie – 21 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
În această perioadă, mulți dintre nativi se vor reîntoarce la credințele din trecut. Există o singură zodie care va descoperi că suferă de oboseală cronică, iar aceasta va trebui să ia o pauză prelungită....
2
O femeie frumoasă care poartă o rochie roz și simbolizează una dintre acele zodii energice
Horoscop
Cele mai energice zodii. Ei sunt nativii cu o forță interioară de invidiat
Te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai energice zodii? Acești nativi au o forță interioară de invidiat. Reușesc să facă față tuturor provocărilor și aduc zâmbetul pe buzele oamenilor din viața lor. Ei sunt...
3
fată îmbrăcată în culori deschise pe un fundal bleu
Horoscop
Culoarea zodiei Gemeni. Nuanțele care îți poartă noroc dacă ești în această zodie
Fiecare nativ în parte are trăsături specifice, dar și lucruri care îi plac în mod deosebit și i se potrivesc mănușă. Află care este culoarea zodiei Gemeni și vezi cum poți să o porți...
4
Jennifer Lopez într-un crop top verde în timp ce își ascunde abdomenul cu ajutorul unei poșete
Divertisment
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Cum și-a pus timpul amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Timpul pare că și-a pus amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez. Vedeta latino a făcut spectacol atunci când a apărut pe străzile din New York. Totul s-a...
5
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și ține într-un cerc armonios mai multe frunze aurii
Horoscop
Zodii care iubesc liniștea. Ei sunt nativii care evită situațiile dramatice
Există unele zodii care iubesc liniștea și evită pe cât se poate situațiile dramatice. Acești nativi se feresc de persoanele care tind să fie vampiri energetici. Ei au nevoie de oameni sinceri în viața...
PARTENERI
×