The Weeknd, show incendiar în pauza de la Super Bowl 2021

Concertul din pauza partidei de Super Bowl a fost susținut de The Weeknd în acest an. Artistul a prestat în cele 15 minute un adevărat show care a reamintit publicului cât de mult a așteptat un astfel de eveniment. Printre fanii fotbalului american s-au numărat și cei neinteresați de fotbal. Aceștia au deschis televizorul doar la pauză, pentru a-l umări pe The Weeknd cântând.

8 februarie 2021 la 12:46

Anul acesta meciul de Super Bowl a avut loc într-o perioadă încercată de pandemie. Partida s-a jucat într-un scenariu cu restricțiile încă în vigoare și cazurile într-o continuă creștere. Echipa Tampa Bay Buccaneers i-a întâlnit acasă pe cei de la Kansas City Chiefs, care au pierdut cu un scor de 9-31. Duelul dintre Tom "Big Coat" Brady de la Bay Buccaneers și QB Patrick Mahomes de la City Chiefs a rivalizat cu momentul lui The Weeknd din pauză. Meciul de fotbal american s-a desfășurat pe Stadionul Raymond James, care este situat în Tampa, Florida.

The Weeknd, show în pauza de la Super Bowl 2021

Meciul de Super Bowl de anul acesta s-a bucurat de un show cu adevărat uimitor. Plin de efecte speciale, concertul a urmat o ordine cronologică a celor mai cunoscute piese ale lui The Weeknd. Deși nu a avut niciun invitat surpriză care să i se alăture pe parcursul concertului, artistul a reușit să întrețină atmosfera de unul singur.

Dansatorii care l-au susținut într-un număr mare au avut o coregrafie în sincron atent lucrată. Dansul nu a fost singurul aspect care a atras atenția asupra lor. Pe lângă constumele asemănătoare cu cel al lui The Weeknd, aceștia au avut fețele acoperite de bandaje. Se poate considera o alegere puțin bizară a artistului, dar nu este prima dată când vedem această costumație.

Presupun că ați putea considera că a fi atractiv nu este important pentru mine, dar o narațiune convingătoare este.

În videoclipurile melodiilor Blinding Lights, Save Your Tears și After Hours cântărețul canadian are o evoluție legată de aspectul feței sale. Întrebat dacă a recurs la operații estetice, The Weeknd a negat acest lucru. Și-a motivat alegerea spunând că este o mișcare socială asupra comentariilor de la Hollywood. Artistul nu este de acord cu schimbarea constantă și de multe ori inutilă prin care trec vedetele prin auto-manipulare.

Vezi mai multe imagini de la spectacolul pus în scenă de The Weeknd la Super Bowl 2021 în Galeria FOTO.

The Weeknd a declarat că nu este genul care să se supună standardelor de frumusețe și ale validării faimei. Acest lucru a fost prezent și prin show-ul pe care l-a desfășurat.

Cântărețul a cheltuit 7 milioane de dolari din banii lui

Pentru acest spectacol din pauza meciului de Super Bowl, The Weeknd a scos din propriul buzunar nici mai mult, nici mai puțin de 7 milioane de doalri. Această sumă a inclus întregul show în care și-a performat, printre altele, melodiile Blinding Lights, Starboy și The Hills. Cântârețul și-a asigurat și dansatorii din backround precum și un platou format dintr-un hol de oglinzi strălucitoare.

Prestația artistului vine după o lungă serie de cântăreți care au fost prezenți pe scena de la jumătatea meciului din Super Bowl. Printre cele mai spectaculoase show-uri se numără cel al lui Lady Gaga, Katy Perry, Diana Ross și Jennifer Lopez împreună cu Shakira.

The Weeknd prestând alături de dansatorii bandajați la Super Bowl 2021
Printre fanii fotbalului american s-au numărat și oameni care au deschis televizorul doar la pauză, pentru a-l umări pe The Weeknd cântând / Getty Images

The Weeknd: Artistul într-o continuă ascensiune

Născut din părinți etiopieni care au imigrat în Canada, Toronto, artistul și-a căpătat renumele în 2010. Pe numele lui real, Abel Tesfaye, The Weeknd a câștigat de-a lungul carierei numeroase premii pentru munca sa în domeniul muzicii. Până acum, artistul numără în palmares trei Premii Grammy, opt Billboard Music Awards, cinci American Music Awards, două MTV Video Music Awards și nouă Juno Awards. Printre acestea, a mai apărut și de trei ori ca invitat muzical în cadrul emisiunii Saturday Night Live.

Recomandările CaTine.ro
1
O femeie care spală o tigaie încinsă la chiuvetă
Timp liber
De ce nu e recomandat să speli niciodată o tigaie încinsă cu apă rece
Ai observat cum, în timp, calitatea tigăii scade? Se deformează și începe să ardă jumătate din mâncare, iar cealaltă rămâne nefăcută. Poate ți s-a mai spus că nu e recomandat să speli niciodată o...
2
Kimberley Garner, apariție ravisantă pe covorul roșu la Cannes
Divertisment
Apariția sexy a lui Kimberley Garner la plajă. Cum s-a îmbrăcat modelul
Kimberley Garner a ales o destinație preferată de multe vedete pentru relaxare, plajele din Miami. Vedeta a ales un costum de baie care a atras toate privirile. Fotografii nu au putut trece cu vederea...
3
Paris Jackson pe covorul roșu îmbrăcată cu o rochie portocalie și o coroniță pe frunte
CaTine
Viața marcată de suferință a lui Paris Jackson
Moartea tatălui ei, Michael Jackson, a fost pentru Paris Jackson începutul unei perioade foarte lungi de suferință și autovătămare. Are doar 22 de ani, dar a trecut prin încercări prea dure pentru un adolescent....
4
icon
Statuete Oscar
Divertisment
Oscar 2021, lista scurtă a nominalizărilor: „Colectiv”, printre titlurile eligibile
Academia Americană de Artă și Științe Cinematografice a anunțat lista scurtă a nominalizarilor la Oscar 2021 pentru nouă categorii, inclusiv documentar și film internațional. „Colectiv”, regizat de Alexander Nanau, a fost inclus la categoriile...
5
Meghan Markle, fotografiată altături de fiul său Archie și Prințul Harry, este însărcinată pentru a doua oară.
Divertisment
Meghan Markle este din nou însărcinată. Ducesa de Sussex și Prințul Harry așteaptă al doilea copil
Meghan Markle este din nou însărcinată. Anunțul a fost făcut de purtătorul de cuvânt al cuplului pentru agenția britanică de știri Press Association, duminică, 14 februarie. Ducesa de Sussex și Prințul Harry așteaptă al...
PARTENERI
×