Reclamă

Katy Perry a slăbit spectaculos după naștere. Cum arată acum

Katy Perry s-a numărat printre vedetele care au participat la concertul de după învestirea lui Joe Biden. Printre artiștii prezenți s-au numărat nume mari din industria muzicală internațională. Dmi Lovato, Bon Jovi, Lady Gaga sau Jennifer Lopez au făcut show în cinstea noului Președinte.

Publicat: 21 ianuarie 2021, 14:11 / Actualizat: 11 februarie 2021, 19:15

Lady Gaga a intonat imnul național al Statelor Unite, iar Jennifer Lopez a cântat mai multe cântece patriotice. Printre ele s-a numărat și celebrul This Land Is Your Land. Katy Perry este cea care a încheiat concertul. Ea a interpretat piesa Firework. Joe și Jill Biden au urmărit reprezenția ei și focul de artificii de la balconul Casei Albe.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Culorile alese pentru ținutele de la ceremonie au fost predominant mov și albastru, nuanțe care simbolizează unitatea. Aceasta a fost și tema concertului. Toate vedetele de la eveniment au adus un tribut oamenilor care se află în prima linie a luptei împotriva Covid-19, dar și celor peste 400 000 de victime cauzate de pandemie.

Atât Președintele ales, Joe Biden, cât și vicepreședintele, Kamala Harris, au susținut în discursurile lor că inaugurarea nu este despre ei. Totul este despre poporul american, despre oamenii obișnuiți. Tom Hanks a fost gazda show-ului. Acesta a avut alături oameni obișnuiți care au luptat și s-au remarcat în lupta împotriva virusului ce a îngenunchiat întreaga lume anul trecut.

Reclamă

Katy Perry a slăbit spectaculos după naștere

Katy Perry s-a remarcat printre vedetele prezente la evenimentul organizat cu ocazia numirii în funcție a lui Joe Biden. Aceasta a purtat o ținută albă, care i-a pus în valoare silueta după naștere. Un lucru este cert: silueta artistei este într-o continuă transformare, dar e vizibil că Katy Perry a slăbit considerabil.

Vezi mai multe imagini cu ținuta în GALERIA FOTO!

Doar la cumpărături a mai fost fotografiată Katy Perry după nașterea fetiței sale. Învestirea lui Joe Biden este primul eveniment la care a participat în ultimele cinci luni. În timpul sarcinii, Katy Perry a luat multe kilograme, dar acest lucru nu a deranjat-o prea tare. Aceasta a fost mereu transparentă în ceea ce privește silueta ei pe parcursul sarcinii.

Reclamă

Silueta vedetei este într-o continuă transformare, iar acest lucru se poate vedea foarte ușor. Pentru că încă nu a revenit la silueta de dinainte de naștere, Katy Perry le-a dezvăluit care este secretul său. Recent, le-a arătat într-o postare pe contul de Instagram că pentru a arăta bine în ținute sexy apeleaz la colanți modelatori.

Cântăreața a declarat încă de când a anunțat că este însărcinată că este o susținătoare a mamelor și că este o feministă convinsă. Vedetei nu i-a fost teamă să apară în public sau în costum de baie nici atunci când avea multe kilograme în plus, pe final de sarcină.

Chiar dacă a primit adesea o mulțime de critici, lui Katy Perry nu i-a fost niciodată teamă să se exprime așa cum simte. A fost mereu împăcată cu felul în care arată.

Katy Perry, în rolul de mămică

Așa cum am spus și mai sus, Katy a împărtășit mereu cu fanii ei imagini pe care multe femei se feresc să le arate. Imediat după ce a născut a revenit pe rețelele de socializare și a apărut fără machiaj, în ținute mulate, chiar dacă acestea nu ascundeau kilogramele în plus.

Katy Perry și Orlando Bloom și-au mărit familia anul trecut după ce artista a adus pe lume o fetiță, pe care au numit-o Daisy Dove.

Pentru a marca nașterea copilului lor, cei doi au deschis o pagină de donații pentru mamele care urmează să nască. Aceștia doresc să asigure îngrijire medicală de calitate femeilor care nu au posibilități financiare.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie frumoasă care poartă o rochie roz și simbolizează una dintre acele zodii energice
Horoscop
Cele mai energice zodii. Ei sunt nativii cu o forță interioară de invidiat
Te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai energice zodii? Acești nativi au o forță interioară de invidiat. Reușesc să facă față tuturor provocărilor și aduc zâmbetul pe buzele oamenilor din viața lor. Ei sunt...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 15 aprilie – 21 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
În această perioadă, mulți dintre nativi se vor reîntoarce la credințele din trecut. Există o singură zodie care va descoperi că suferă de oboseală cronică, iar aceasta va trebui să ia o pauză prelungită....
3
O femeie frumoasă care stă în pat și citește mesaje încercând să-și urmărească fostul partener
Horoscop
Zodii care își urmăresc fostul partener. Nativii care nu pot trece cu ușurință peste o despărțire
Există unele zodii care își urmăresc fostul partener. Acești nativi caută orice motiv pentru a vedea ce face persoana de care s-au despărțit. Ei trec mai greu peste momentul despărțirii și nu pot accepta...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și ține într-un cerc armonios mai multe frunze aurii
Horoscop
Zodii care iubesc liniștea. Ei sunt nativii care evită situațiile dramatice
Există unele zodii care iubesc liniștea și evită pe cât se poate situațiile dramatice. Acești nativi se feresc de persoanele care tind să fie vampiri energetici. Ei au nevoie de oameni sinceri în viața...
5
O femeie frumoasă care își aplică anticearcăn în timp ce se uită în oglindă
Frumusețe
Când se aplică anticearcănul. Ordinea corectă a produselor de machiaj
Dacă nu ești pasionată de beauty sau ești la început de drum, atunci poate fi copleșitor să începi să te machiezi singură. Cu atât de multă informație este greu să alegi pe cea care...
PARTENERI
×