Reclamă

super bowl

Jennifer Lopez alături de Shakira la Super Bowl 2020
Divertisment
// 10 iunie 2022

Jennifer Lopez nu a vrut să împartă scena cu Shakira la Super Bowl 2020. Declarațiile făcute de artistă în cel mai recent documentar pe care l-a lansat, Halftime

Jennifer Lopez nu a vrut să împartă scena cu Shakira la Super Bowl 2020. Declarațiile artistei au fost făcute în cel mai recent documentar pe care l-a lansat. Halftime a avut premiera la Festivalul de Film Tribeca 2022.
Reclamă
Jennifer Lopez într-o rochie cu mâneci negre și dantelă argintie la People's Choice Awards 2017
Divertisment
// 14 februarie 2022

Jennifer Lopez a fost surprinsă dansând alături de Ben Affleck. Cântăreața s-a distrat la Super Bowl 2022

JLo este mai fericită ca niciodată în relația pe care o are în prezent. Vedeta internațională s-a bucurat de meciul dintre Los Angeles Rams și Cincinnati Bengals la super Bowl 2022. Jennifer Lopez a fost surprinsă de fotografi dansând alături de Ben Affleck. Cei doi îndrăgostiți au privit meciul alături de alte personalități celebre. Evenimentul a avut loc la Crypto.com Arena din Los Angeles.
Prințul Harry îmbrăcat la cstum alături de soția sa, Meghan MArkle la un eveniment public
Divertisment
// 14 februarie 2022

Prințul Harry a participat la Super Bowl 2022 fără Meghan Markle. Ducele de Sussex a fost însoțit de Prințesa Eugenie

Prințul Harry i-a luat complet prin surprindere pe admiratorii Casei Regale atunci când a participat la Super Bowl 2022 fără soția sa, Meghan Markle. A fost prima apariție a Ducelui de Sussex la un astfel de eveniment. Fotografii l-au surprins alături de verișoara sa, Prințesa Eugenie, într-o lojă privată la Crypto Stadium din Los Angeles.
Miley Cyrus, cu lacrimi în ochi la Super Bowl 2021, în timpul unui concert pentru cadre medicale
Divertisment
// 8 februarie 2021

Miley Cyrus, cu lacrimi în ochi la Super Bowl 2021. Artista a pus în scenă o reprezentație greu de uitat

Așa cum era de așteptat, un nume mare precum Miley Cyrus nu avea cum să lipsească de pe scena de la Super Bowl. Artista a susținut un concert în fața fanilor, iar reprezentație ei este un moment greu de uitat. Fotografii au suprins-o pe Miley Cyrus cu lacrimi în ochi la Super Bowl 2021.
Reclamă
The Weeknd pe scena de la spectacolul din Super Bowl 2021 într-un costum roșu
Divertisment
// 8 februarie 2021

The Weeknd, show incendiar în pauza de la Super Bowl 2021

Concertul din pauza partidei de Super Bowl a fost susținut de The Weeknd în acest an. Artistul a prestat în cele 15 minute un adevărat show care a reamintit publicului cât de mult a așteptat un astfel de eveniment. Printre fanii fotbalului american s-au numărat și cei neinteresați de fotbal. Aceștia au deschis televizorul doar la pauză, pentru a-l umări pe The Weeknd cântând.
H.E.R. cântă la microfon și la chitara electrică pe scenă la Super Bowl
Divertisment
// 8 februarie 2021

H.E.R. a făcut spectacol la Super Bowl 2021. Cum a impresionat artista

H.E.R. a făcut spectacol la Super Bowl 2021. Cântăreața și compozitoarea americană a impresionat audiența prin interpretarea impecabilă a cântecului ”America the Beautiful”. Artista a performat și un solo de chitară electrică la fel de solemn.
Mila Kunis și Ashton Kutcher râd la un meci de baschet
Divertisment
// 2 februarie 2021

Mila Kunis și Ashton Kutcher vor apărea într-o reclamă la Super Bowl. Motivul pentru care lucrează foarte rar împreună

Mila Kunis și Ashton Kutcher vor apărea într-o reclamă la Super Bowl, deși actrița a dezvăluit că „nu lucrează niciodată” cu soțul ei. Cei doi au o căsnicie solidă. Recent, actrița  a vorbit deschis despre viața cu Ashton Kutcher și cei doi copii ai lor, dezvăluind că sunt o familie „codependentă”.
×