Reclamă

Suma primită de Jennifer Lopez și Ben Affleck pentru spotul publicitar difuzat în timpul Super Bowl 2023. Cei doi soți s-au bucurat de venituri considerabile

S-a aflat suma primită de Jennifer Lopez și Ben Affleck pentru spotul publicitar difuzat în timpul Super Bowl 2023. Cei doi soți s-au bucurat de venituri financiare considerabile în urma filmărilor pe care le-au făcut. Un apropiat al cuplului a fost cel care a dezvăluit mai multe detalii despre contractul pe care l-au semnat.

Publicat: 15 februarie 2023, 7:06

O sursă apropiată cuplului a declarat pentru JustJared care a fost suma primită de cei doi îndrăgostiți. Jennifer Lopez și Ben Affleck ar fi primit peste 10 milioane de dolari în urma spot-ului publicitar pe care l-au filmat special pentru Super Bowl 2023.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Suma primită de Jennifer Lopez și Ben Affleck pentru spotul publicitar difuzat în timpul Super Bowl 2023

Jennifer Lopez și Ben Affleck au colaborat împreună la un proiect drag sufletului lor. Cei doi au filmat împreună un spot publicitar care a rulat în pauza din timpul meciului Super Bowl 2023.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Pentru contractul pe care l-au semnat, JLo și Affleck au primit peste 10 milioane de dolari. Conform publicațiilor internaționale, o parte din suma primită va fi donată către organizația Eastern Congo Initiative.

Reclamă

Organizația non-profit este deținută chiar de Ben Affleck. Organizația non-profit își propune să susțină poporul congolez și să ofere ajutor și sprijin umanitar. Apariția soției lui Ben Affleck în timpul filmărilor a fost una surpriză. Ben nu a știut că JLo urmează să i se alăture filmărilor, scriu publicațiile internaționale.

Astfel pentru apariția ei surpriză, JLo a primit puțin peste 1 milion de dolari, spun sursele apropiate cuplului. Momentul dintre cei doi a fost imortalizat de camerele de filmat și inclus mai apoi în spotul publicitar.

Cei doi soți s-au bucurat să lucreze împreună. Jennifer și Ben par să se înțeleagă din ce în ce mai bine. Cei doi sunt în căutarea unei locuințe noi pe care să o achiziționeze împreună.

Reclamă

Jennifer Lopez și Ben Affleck au filmat un videoclip pentru copiii lor

Jennifer Lopez și Ben Affleck se bucură de fiecare moment pe care îl pot petrece împreună. Paparazzi i-au surprins recent în timp ce filmau un videoclip pentru copiii lor.

Momentul de familie a avut loc chiar în Los Angeles. Ben Affleck s-a aflat în postura de regizor și cameraman. Jennifer a ajutat-o pe fiica sa, Emme, cu coregrafie. În videoclip urmează să apară și fiica lui Ben Affleck, Seraphina.

Copiii celor doi soți se înțeleg foarte bine între ei. Ben și JLo au un program încărcat în această perioadă. Pe lângă proiectele profesionale, aceștia încearcă din greu să-și găsească o locuință pe care să o achiziționeze împreună. Jennifer și-a vândut recent fosta reședință.

Aceasta este decisă să înceapă o nouă viață într-un loc alături de soțul său. Jennifer și-a vândut reședința Bel Air Mansion cu suma de 42.5 milioane de dolari.

Reședința divei avea o suprafață de peste 14.000 de metri pătrați. Aceasta includea 9 dormitoare, o sală de fitness, dar și o sală de cinema. Vedeta internațională este în căutarea unei reședințe la fel de mari, spun apropiații acesteia.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Un copil care ține un fluture în palme
Horoscop
Cea mai norocoasă zi din această vară pentru fiecare semn zodiacal. Află când te vei bucura de succes
Vara este aproape, iar lucrurile par mai frumoase pe măsură ce ne îndreptăm atenția către următoarele luni distracție. Dacă ai căutat momentul perfect pentru a face pauză în ceea ce privește responsabilitățile și pentru...
2
Victoria Silvstedt surprinsă într-o fotografie portret la Festivalul de Film de la Cannes 2024
Divertisment
Victoria Silvstedt a fost la un pas de un accident vestimentar. Rochia îndrăzneață a lăsat multe zone la vedere
Victoria Silvstedt a fost la un pas de un accident vestimentar. Rochia îndrăzneață a artistei a lăsat multe zone la vedere. Aceasta a avut nevoie de ajutor pentru a depăși momentul jenant de pe...
3
Gavin Rossdale și Xhoana X se sărută
Divertisment
Gavin Rossdale se întâlnește cu o femeie cu 23 de ani mai tânără. Noua iubită a cântărețului seamănă cu fosta sa soție, Gwen Stefani
Gavin Rossdale se întâlnește cu o femeie cu 23 de ani mai tânără. Noua iubită a cântărețului seamănă perfect cu fosta sa soție, Gwen Stefani. Paparazzi i-au surprins pe cei doi îndrăgostiți într-o vacanță...
4
Cuplu care face sport
Sănătate
Câte zile pe săptămână e recomandat să te antrenezi. Ce spun specialiștii despre exercițiile fizice
Pentru că sezonul de plajă se apropie cu pași rapizi, mulți oameni probabil se întreabă dacă pot recupera timpul pierdut făcând exerciții fizice în fiecare zi până la vacanța de vară. Răspunsul este mai...
5
Naomi Campbell într-o fotografie portret la Festivalul de Film de la Cannes 2024
Divertisment
Naomi Campbell a întors toate privirile asupra sa la Festivalul de Film de la Cannes 2024. Modelul a purtat o rochie care nu a lăsat loc imaginației
Naomi Campbell a întors toate privirile asupra sa la Festivalul de Film de la Cannes 2024. Modelul a purtat o rochie care nu a lăsat loc imaginației. Vedeta, în vârstă de 53 de ani,...
PARTENERI
×