Reclamă

Jennifer Lopez a scos la vânzare Bel Air Mansion pentru 42,5 milioane de dolari. Artista renunță la proprietate după căsătoria cu Ben Affleck

Jennifer Lopez a scos la vânzare Bel Air Mansion pentru 42,5 milioane de dolari. Artista renunță la proprietate după după căsătoria cu Ben Affleck. Printre numeroasele facilități ale proprietății de 32374.85m² se numără un home theater cu postere din filmele lui Lopez și Ben Affleck.

Publicat: 3 februarie 2023, 7:45 / Actualizat: 3 februarie 2023, 12:22

Jennifer Lopez este încă "Jenny from the Block", doar că nu cea din Bel Air, proprietate pe care o numea cândva acasă.

Jennifer Lopez a scos la vânzare Bel Air Mansion

Lopez și-a scos la vânzare proprietatea din California pentru 42,5 milioane de dolari. Acest lucru se întâmplă la șase luni după ce s-a căsătorit cu Ben Affleck. Affleck și-a pus propriul conac Pacific Palisades la vânzare. El a cerut 30 de milioane de dolari, a scris People în august 2022. Locuința s-a vândut în septembrie, conform documentelor.

Proprietatea lui Lopez conține nouă dormitoare și douăsprezece băi, însumând mai mult de 14.000 de metri pătrați. Este listată pe Brett Lawyer of Carolwood Estates.

Imobilul a fost proiectat inițial de arhitectul Samuel Marx. De atunci, a fost reproiectat într-un refugiu cu mai multe structuri de inspirație franceză, potrivit descrierii din anunțul de vânzare. Casa îmbină sortimente de piatră și lemn pentru a se completa perfect cu împrejurimile din natură.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Reclamă
O imagine de ansamblu a casei și curții lui JLo din Bel Air
Jennifer Lopez a scos la vânzare Bel Air Mansion pentru 42,5 milioane de dolari / Profimedia Images

Cum arată locuința și ce dotări are

La nivelul principal, camera de zi găzduiește un bar și un șemineu. Zona este accentuată de ușile cu cadru de oțel care se deschid spre terasa extinsă.

Reclamă

Bucătăria are două insule, o zonă de mic dejun încorporată și un șemineu din piatră conectat la sala de mese.

Printre caracteristicile impresionante ale casei se numără și un teatru, la nivelul inferior al lounge-ului, cu 30 de locuri. Pe pereții sălii de proiecție atârnă postere din filmele lui Lopez și Affleck.

La etaj, casa oferă o varietate de spații bonus. Proprietatea dispune de un birou, o sală de masaj și o suită pentru oaspeți.

În aripa apartamentului principal, există o bibliotecă, mai multe dressing-uri și băi care se deschid spre terase amenajate.

Legătura dintre interior și exterior continuă în sala mare de jocuri. Aici se regăsesc un bar și acces la o terasă ce duce la piscina infinită cu trei laturi.

Camera de relaxare cu o canapea imensă, gri, un șemineu și un televizor mare din casa lui JLo din Bel Air
Printre numeroasele facilități ale proprietății de 32374.85m² se numără un home theater cu postere din filmele lui Lopez și Ben Affleck / Profimedia Images

Terenurile extinse includ un amfiteatru care poate găzdui 100 de locuri, o pagodă, o grădină de legume organice, un foișor cu bucătărie completă și un lac privat cu o plajă de nisip și duș în aer liber.

Înconjurat pe toate părțile de plante și copaci maturi, există și o casă de oaspeți cu studio și sală de sport și o altă căsuță separată.

Lopez și Affleck și-au sărbătorit unirea destinelor cu o ceremonie în Georgia în fața prietenilor și familiei în august. Evenimentul a avut loc la mai puțin după o lună după ce au spus „Da” în Las Vegas. Oaspeții, inclusiv prietenii de multă vreme ai lui Affleck, Matt Damon, și soția sa, Luciana, au fost fotografiați îmbrăcați în alb pe terenul complexului de 87 de acri al lui Affleck.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie îmbrăcată în haine sport care îți arată grăsimea de pe abdomen și are un centimetru după gât
Sănătate
6 sfaturi pentru a elimina grăsimea de pe abdomen, potrivit specialiștilor
Fii pregătită, blugii preferați sunt pe cale să se potriveasca mult mai bine pe corpul tău. Ai mai jos 6 sfaturi pentru a elimina grăsimea de pe abdomen, potrivit specialiștilor. Fiecare femeie este minunat...
2
O fotografie panoramă cu lacul Scropoasa, aflat la doar două ore de București
Timp liber
Ce să vizitezi în weekend lângă București. Locul care pare desprins din povești
Dacă te întrebi ce să vizitezi în weekend lângă București, atunci avem soluția perfectă pentru tine. La doar două ore de capitală se află un loc desprins parcă din povești. Este vorba despre un...
3
O femeie frumoasă care stă lângă un gard cu trandafiri și poartă tunsoarea bob italian
Frumusețe
Bob italian, tunsoarea îndrăgită de femei. Ce recomandări fac specialiștii în beauty
Tunsoarea bob italian a prins tot mai multă popularitate în ultimele luni. A devenit rapid îndrăgită de milioanele de femei din lumea întreagă. Specialiștii în beauty recomandă această tunsoare femeilor care își doresc o...
4
O linguriță cu unt, deasupra unei căni cu cafea
Sănătate
De ce mulți oameni pun unt în cafea dimineța
Untul și-a făcut loc și în ceștile de cafea datorită presupuselor sale beneficii de ardere a grăsimilor. Chiar dacă mulți consumatori de cafea consideră că acest lucru este netradițional, află de ce mulți oameni...
5
Kate Middleton în fața unui pupitru în timp ce ține un discurs la Londra
Divertisment
Kate Middleton a purtat o pereche de pantofi cu toc. Stilul Prințesei de Wales s-a schimbat în ultimii ani
Kate Middleton a purtat o pereche de pantofi cu toc. Stilul vestimentar al prințesei de Wales s-a schimbat complet în ultimii ani. Prințesa de Wales a dat dovadă de eleganță și rafinament în cadrul...
PARTENERI
×