Reclamă

Jennifer Lopez a scos la vânzare Bel Air Mansion pentru 42,5 milioane de dolari. Artista renunță la proprietate după căsătoria cu Ben Affleck

Jennifer Lopez a scos la vânzare Bel Air Mansion pentru 42,5 milioane de dolari. Artista renunță la proprietate după după căsătoria cu Ben Affleck. Printre numeroasele facilități ale proprietății de 32374.85m² se numără un home theater cu postere din filmele lui Lopez și Ben Affleck.

Publicat: 3 februarie 2023, 7:45 / Actualizat: 3 februarie 2023, 12:22

Jennifer Lopez este încă "Jenny from the Block", doar că nu cea din Bel Air, proprietate pe care o numea cândva acasă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jennifer Lopez a scos la vânzare Bel Air Mansion

Lopez și-a scos la vânzare proprietatea din California pentru 42,5 milioane de dolari. Acest lucru se întâmplă la șase luni după ce s-a căsătorit cu Ben Affleck. Affleck și-a pus propriul conac Pacific Palisades la vânzare. El a cerut 30 de milioane de dolari, a scris People în august 2022. Locuința s-a vândut în septembrie, conform documentelor.

Proprietatea lui Lopez conține nouă dormitoare și douăsprezece băi, însumând mai mult de 14.000 de metri pătrați. Este listată pe Brett Lawyer of Carolwood Estates.

Imobilul a fost proiectat inițial de arhitectul Samuel Marx. De atunci, a fost reproiectat într-un refugiu cu mai multe structuri de inspirație franceză, potrivit descrierii din anunțul de vânzare. Casa îmbină sortimente de piatră și lemn pentru a se completa perfect cu împrejurimile din natură.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Reclamă
O imagine de ansamblu a casei și curții lui JLo din Bel Air
Jennifer Lopez a scos la vânzare Bel Air Mansion pentru 42,5 milioane de dolari / Profimedia Images

Cum arată locuința și ce dotări are

La nivelul principal, camera de zi găzduiește un bar și un șemineu. Zona este accentuată de ușile cu cadru de oțel care se deschid spre terasa extinsă.

Reclamă

Bucătăria are două insule, o zonă de mic dejun încorporată și un șemineu din piatră conectat la sala de mese.

Printre caracteristicile impresionante ale casei se numără și un teatru, la nivelul inferior al lounge-ului, cu 30 de locuri. Pe pereții sălii de proiecție atârnă postere din filmele lui Lopez și Affleck.

La etaj, casa oferă o varietate de spații bonus. Proprietatea dispune de un birou, o sală de masaj și o suită pentru oaspeți.

În aripa apartamentului principal, există o bibliotecă, mai multe dressing-uri și băi care se deschid spre terase amenajate.

Legătura dintre interior și exterior continuă în sala mare de jocuri. Aici se regăsesc un bar și acces la o terasă ce duce la piscina infinită cu trei laturi.

Camera de relaxare cu o canapea imensă, gri, un șemineu și un televizor mare din casa lui JLo din Bel Air
Printre numeroasele facilități ale proprietății de 32374.85m² se numără un home theater cu postere din filmele lui Lopez și Ben Affleck / Profimedia Images

Terenurile extinse includ un amfiteatru care poate găzdui 100 de locuri, o pagodă, o grădină de legume organice, un foișor cu bucătărie completă și un lac privat cu o plajă de nisip și duș în aer liber.

Înconjurat pe toate părțile de plante și copaci maturi, există și o casă de oaspeți cu studio și sală de sport și o altă căsuță separată.

Lopez și Affleck și-au sărbătorit unirea destinelor cu o ceremonie în Georgia în fața prietenilor și familiei în august. Evenimentul a avut loc la mai puțin după o lună după ce au spus „Da” în Las Vegas. Oaspeții, inclusiv prietenii de multă vreme ai lui Affleck, Matt Damon, și soția sa, Luciana, au fost fotografiați îmbrăcați în alb pe terenul complexului de 87 de acri al lui Affleck.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie frumoasă care poartă o rochie roz și simbolizează una dintre acele zodii energice
Horoscop
Cele mai energice zodii. Ei sunt nativii cu o forță interioară de invidiat
Te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai energice zodii? Acești nativi au o forță interioară de invidiat. Reușesc să facă față tuturor provocărilor și aduc zâmbetul pe buzele oamenilor din viața lor. Ei sunt...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 15 aprilie – 21 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
În această perioadă, mulți dintre nativi se vor reîntoarce la credințele din trecut. Există o singură zodie care va descoperi că suferă de oboseală cronică, iar aceasta va trebui să ia o pauză prelungită....
3
O femeie frumoasă care stă în pat și citește mesaje încercând să-și urmărească fostul partener
Horoscop
Zodii care își urmăresc fostul partener. Nativii care nu pot trece cu ușurință peste o despărțire
Există unele zodii care își urmăresc fostul partener. Acești nativi caută orice motiv pentru a vedea ce face persoana de care s-au despărțit. Ei trec mai greu peste momentul despărțirii și nu pot accepta...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și ține într-un cerc armonios mai multe frunze aurii
Horoscop
Zodii care iubesc liniștea. Ei sunt nativii care evită situațiile dramatice
Există unele zodii care iubesc liniștea și evită pe cât se poate situațiile dramatice. Acești nativi se feresc de persoanele care tind să fie vampiri energetici. Ei au nevoie de oameni sinceri în viața...
5
O femeie frumoasă care își aplică anticearcăn în timp ce se uită în oglindă
Frumusețe
Când se aplică anticearcănul. Ordinea corectă a produselor de machiaj
Dacă nu ești pasionată de beauty sau ești la început de drum, atunci poate fi copleșitor să începi să te machiezi singură. Cu atât de multă informație este greu să alegi pe cea care...
PARTENERI
×