Reclamă

Jennifer Lopez a scos la vânzare Bel Air Mansion pentru 42,5 milioane de dolari. Artista renunță la proprietate după căsătoria cu Ben Affleck

Jennifer Lopez a scos la vânzare Bel Air Mansion pentru 42,5 milioane de dolari. Artista renunță la proprietate după după căsătoria cu Ben Affleck. Printre numeroasele facilități ale proprietății de 32374.85m² se numără un home theater cu postere din filmele lui Lopez și Ben Affleck.

Publicat: 3 februarie 2023, 7:45 / Actualizat: 3 februarie 2023, 12:22

Jennifer Lopez este încă "Jenny from the Block", doar că nu cea din Bel Air, proprietate pe care o numea cândva acasă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jennifer Lopez a scos la vânzare Bel Air Mansion

Lopez și-a scos la vânzare proprietatea din California pentru 42,5 milioane de dolari. Acest lucru se întâmplă la șase luni după ce s-a căsătorit cu Ben Affleck. Affleck și-a pus propriul conac Pacific Palisades la vânzare. El a cerut 30 de milioane de dolari, a scris People în august 2022. Locuința s-a vândut în septembrie, conform documentelor.

Proprietatea lui Lopez conține nouă dormitoare și douăsprezece băi, însumând mai mult de 14.000 de metri pătrați. Este listată pe Brett Lawyer of Carolwood Estates.

Imobilul a fost proiectat inițial de arhitectul Samuel Marx. De atunci, a fost reproiectat într-un refugiu cu mai multe structuri de inspirație franceză, potrivit descrierii din anunțul de vânzare. Casa îmbină sortimente de piatră și lemn pentru a se completa perfect cu împrejurimile din natură.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Reclamă
O imagine de ansamblu a casei și curții lui JLo din Bel Air
Jennifer Lopez a scos la vânzare Bel Air Mansion pentru 42,5 milioane de dolari / Profimedia Images

Cum arată locuința și ce dotări are

La nivelul principal, camera de zi găzduiește un bar și un șemineu. Zona este accentuată de ușile cu cadru de oțel care se deschid spre terasa extinsă.

Reclamă

Bucătăria are două insule, o zonă de mic dejun încorporată și un șemineu din piatră conectat la sala de mese.

Printre caracteristicile impresionante ale casei se numără și un teatru, la nivelul inferior al lounge-ului, cu 30 de locuri. Pe pereții sălii de proiecție atârnă postere din filmele lui Lopez și Affleck.

La etaj, casa oferă o varietate de spații bonus. Proprietatea dispune de un birou, o sală de masaj și o suită pentru oaspeți.

În aripa apartamentului principal, există o bibliotecă, mai multe dressing-uri și băi care se deschid spre terase amenajate.

Legătura dintre interior și exterior continuă în sala mare de jocuri. Aici se regăsesc un bar și acces la o terasă ce duce la piscina infinită cu trei laturi.

Camera de relaxare cu o canapea imensă, gri, un șemineu și un televizor mare din casa lui JLo din Bel Air
Printre numeroasele facilități ale proprietății de 32374.85m² se numără un home theater cu postere din filmele lui Lopez și Ben Affleck / Profimedia Images

Terenurile extinse includ un amfiteatru care poate găzdui 100 de locuri, o pagodă, o grădină de legume organice, un foișor cu bucătărie completă și un lac privat cu o plajă de nisip și duș în aer liber.

Înconjurat pe toate părțile de plante și copaci maturi, există și o casă de oaspeți cu studio și sală de sport și o altă căsuță separată.

Lopez și Affleck și-au sărbătorit unirea destinelor cu o ceremonie în Georgia în fața prietenilor și familiei în august. Evenimentul a avut loc la mai puțin după o lună după ce au spus „Da” în Las Vegas. Oaspeții, inclusiv prietenii de multă vreme ai lui Affleck, Matt Damon, și soția sa, Luciana, au fost fotografiați îmbrăcați în alb pe terenul complexului de 87 de acri al lui Affleck.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
fete care se îmbrățișează și zâmbesc pe un fundal alb
Horoscop
Zodii care știu să mențină prietenii de durată. De la cel mai fidel la cel mai absent nativ
Pentru cei mai mulți, relațiile care trec testul timpului sunt cele mai importante pentru fericire. Citește despre acele zodii care știu să mențină prietenii de durată și care este valoarea acestora. Există nativi care...
2
O femeie care poartă o rochie frumoasă și aleargă pentru a ilustra modul în care lasă trecutul în spate
Horoscop
Zodii care lasă trecutul în spate în săptămâna 11 martie – 17 martie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Astrologii au dezvăluit care sunt cele trei zodii care lasă trecutul în spate în săptămâna 11 martie – 17 martie 2024. Acești nativi sunt pregătiți să deschidă un nou capitol în viața lor. Astrele...
3
Brânzoaice trandafir, cu brânză de vaci și stafide
Rețete
Brânzoaice trandafir, cu brânză de vaci și stafide
Pentru momentele în care ai mai mult timp de petrecut în bucătărie și dorești să prepari plăcinte cu brânză, îți recomandăm rețeta de brânzoaice trandafir, cu brânză de vaci și stafide. Chiar dacă petreci...
4
fată frumoasă îmbrăcată cu o pelerină pe un cal într-o pădure
Horoscop
3 zodii care își propun să câștige orice luptă în perioada următoare. Vezi dacă te numeri printre ele
Mulți nativi își doresc să aibă noroc și să fie veghiați de astre, indiferent de situație. Cu toate acestea, 3 zodii care își propun să câștige orice luptă în perioada următoare chiar vor reuși....
5
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 11 martie – 17 martie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Astrologii au pregătit surprize inedite pentru toții nativii din zodiac. Fiecare zi a săptămânii va avea un punct intens pe care zodiile îl vor simți din plin. Horoscopul săptămânii 11 martie – 17 martie...
PARTENERI
×