Reclamă

Parfumurile pe care le folosesc vedetele. Ce arome preferă în viața de zi cu zi

Parfumul pe care o persoană alege să-l poarte spune multe despre ea. Așa că, nu e de mirare că suntem intrigați de parfumurile pe care le folosesc vedetele. Statutul lor este adesea un punct de atracție pentru fani, care vor să afle cât mai multe despre idolii lor.

Publicat: 29 ianuarie 2023, 7:01

Cu o mulțime de brand-uri și produse la dispoziție, de cele mai multe ori e greu să faci o alegere. Parfumurile pe care le folosesc vedetele ne intrigă, nu-i așa? Și nu, nu ne referim la cei pe care sunt plătiți să le promoveze. Ai mai jos lista cu aromele pe care celebritățile le adoră în materie de parfumuri.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Parfumurile pe care le folosesc vedetele

Numele cunoscute din întreaga lume au contracte cu diverse brand-uri pentru a le promova produsele. Aici nu este vorba despre acele produse. Ai mai jos lista cu celebrități și parfumurile lor preferate:

Rosie Huntington-Whitely

Vorbind pe platforma ei Rose Inc, Rosie Huntington-Whitely a împărtășit nu unul, ci cinci dintre parfumurile ei preferate. Parfumul care a furat locul 1? Byredo Gypsy Water. Modelul a spus că parfumul aromat lemnos este „parfumul ei suprem din toate timpurile”.

Huntington-Whitely a mai dezvăluit, de asemenea, că adoră Lime Basil și Mandarin, de la Jo Malone: „Mă trezesc că iau asta des când am nevoie de un pic de confort”, a spus ea.

Reclamă

Adele

Unul dintre lucrurile care o face pe Adele să fie atât de adorată este autenticitatea ei, așa că poate nu este surprinzător că artista a rămas loială parfumului ei preferat încă de când era la începutul adolescenței.

Ea preferă Hypnotic Poison de la Dior, scrie harpersbazaar.com.

Reclamă

Angelina Jolie

Un produs de nișă, 1969 de la Histoires de Parfums și-a câștigat locul ca unul dintre parfumurile preferate ale Angelinei Jolie. Un parfum unisex cu note de piersică, care lasă loc cardamomului, cuișoarelor, ciocolatei și cafelei să se facă remarcate.

Prințesa Diana

Produsele de înfrumusețare considerate a fi folosite de Prințesa Diana și-au căpătat o moștenire proprie, interesul crescând doar odată cu trecerea anilor, iar alegerea ei de parfum nu este diferită.

De fapt, au existat mai multe mirosuri pe care regretata prințesă le-a avut prin rotație ca preferate. Majordomul ei Paul Burrell a dezvăluit că Hermès 24 Faubourg a fost parfumul preferat al Dianei, în timp ce dragostea ei pentru Bluebell de la Penhaligon a fost, de asemenea, la fel de intensă.

Emma Stone

Nu numai că Emma Stone folosește Les Exclusifs de Chanel Gardénia de la Chanel, ci se pare că îl pulverizează înainte de a merge la culcare pentru a o ajuta să adoarmă. Cu note florale albe și verzi din floare de portocal, gardenie și tuberoză, cei care preferă arome delicate vor aprecia acest parfum.

Naomi Campbell

Dacă te-ai întrebat vreodată cum miroase un supermodel, răspunsul este Dior Diorissimo. Cel puțin, așa se întâmplă în cazul lui Naomi Campbell. Supermodelul britanic și-a împărtășit afecțiunea față de parfumul clasic la Premiile Fragrance Foundation 2018, spunând: „Îmi plac florile, florile care persistă și asta fac lăcrămioarel”.

Victoria Beckham

Victoria Beckham și-a împărtășit preferința pentru parfumul Room Service de la parfumierii de nișă Vilhelm Parfumerie, numindu-l „super șic” pe Instagram.

Combinând mandarina proaspătă și murele cu o bază de mosc reconfortantă, parfumul a fost creat pentru a capta glamourul Hollywoodului într-o sticlă.

Ashley Graham

Modelul și fosta vedetă a copertei Bazaar a dezvăluit că parfumul ei preferat este de la Chloé, după ce a declarat „Nu pot trăi fără parfumul meu Chloé”.

Rihanna

De la Jennifer Lawrence la André Leon Talley, atât de mulți oameni au spus cât de bine miroase Rihanna, declanșând o dezbatere globală asupra parfumului pe care îl poartă. Parfumul pe care vedeta îl preferă este Love, Don’t Be Shy de la Kilian.

Meghan Markle

Ducesa de Sussex a susținut că poartă parfumul Wild Bluebell de la Jo Malone London ca parfum de zi cu zi. Este ușor și proaspăt și este unul dintre cele două parfumuri „semnificative”, pe care le-a dezvăluit pe blogul ei. Pentru evenimentele de seară, ea a menționat dragostea ei pentru parfumul Bvlgari Blv II.

Kate Middleton

Când Kate s-a căsătorit cu Prințul William în 2011, purta White Gardenia Petals by Illuminum. Micul brand din spatele parfumului floral a devenit apoi uriaș peste noapte, fiecare sticlă de 50 ml epuizându-se imediat după ce a apărut vestea că este alegerea lui Kate.

Hailey Bieber

„Port un parfum de la Bond No.”, a spus Bieber într-un interviu pentru Elle Australia. „Nu știu care este numele meu, dar toate sticlele sunt în formă de stea, iar ale mele sunt roșii și au note muzicale pe el. Miroase grozav. Îmi place pentru că nu este ca un parfum super feminin.”

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×